Dantechno Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Ahoj panove. Dovolim si to dat sem at nezakladam vlakno navic. Par znamych me premlouva aby jsme vyrazili na Dny NATO u vas v Ostrave. Nechystate se nekdo na tuto akci? Pripadne nenavstivili jste nektery z predchozich rocniku - co jste tomu rikali, stoji to za tu, pro me dlouhou, cestu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) mám, to sice za humny, ale nikdy jsem tam nebyl, nejspíš podle hesla - co je doma, to se nenavštěvuje :-) Vzhledem k počtu návštěvníků ale to nejspíš bude velmi "sehenswert" Edit - zas ty chyby Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 jak píše brett... když to máš u domu, tak tě to tak neláká, mě teda hlavně proto, že je tam hlava na hlavě, ale kdo tam byl, ten si to chválí... Najdi se člena mike. a zkoukni jeho fotky zde, popř. mu napiš určitě ví víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 To byla chyba Verim, ale snad neni vsem dnum konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Verim, ale snad neni vsem dnum konec určitě není, nám to chutná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 no , mě ty birelly... ale jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 ... co tak pánové zajít zhodnotit celorepublikový sraz do naší hospůdky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 ... co tak pánové zajít zhodnotit celorepublikový sraz do naší hospůdky? Ale jo, hod termin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Pátek 18.9? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Pátek 18.9? To zrovna nemuzu, co uz tento patek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Sisi mě sežere, stejně si myslí, že hodinky jsou zástěrka abych se dostal k chlastu... od 2.-11.10. jsem mimo... myslím fyzicky, protože mimo jsem jinak často... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 (upraveno) tombed: Zřejmě i teď, tak jsi mimo od 2-11.9 nebo 10.??? My se totiž chtěli sejít v pátek nebo další týden Baker: Klidně teda teď v pátek Upraveno 7. září 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 říjen, je to tam napsané... co si mám vymyslet? že jdu do fitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Baker: Klidně teda teď v pátek - Peta-Biker - Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Ne, musíš jako Libor, že jedeš pro nové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 - Peta-Biker - Baker - tombed (když musíš tak musíš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Pánové, tak tohle tady ještě nebylo - Peta-Biker - Baker - tombed - David_B a jeho lepší polovička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 nemůžu...Jsem pryč.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 A já to samé, jak kulix. Kuci nemožu a tak jak rád bych zavítal mezi "naše lidi". Sucho v krku po CUBALIBRE a zas nic. A tak jsem se na Vás těšil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Tak to odpískáme a domluvíme se na jindy, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se