tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 tombed: Co doma, máš na příští týden povolení? Nebo půjde sisi s námi? proč si myslíš že jsem na netu? trucuje, budu ji muset fakt vzít s námi, aby prozřela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 No, snad jí budu sympatickej , ve čtvrtek se pořádně vydrbu a vyfiknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 No, snad jí budu sympatickej , ve čtvrtek se pořádně vydrbu a vyfiknu tak to snad děláš i kvůli mě, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 (upraveno) No, škoda, že máš dva metry, jinak bys mi tu hlavu zamotal víc. Takhle ne, sorry. Upraveno 11. září 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 taky mi nejsi souzený... ani ne tak kvůli výšce, ale kvůli orientaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 (upraveno) Jako , že se neorientuješ? To víme, když za bílého dne, místo domů, jdeš do Krmelína Upraveno 11. září 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Jako , že se neorientuješ? To víme, když za bílého dne, místo domů, jdeš do Krmelína tak pozor... silně pršelo, to byl ten důvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Tak to Tě omlouvá, no, nic, půjdem si lehnout, ne? A v pátek se těším na sisi, dneska se mi hned bude líp usínat, když se mám na koho těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Tak to Tě omlouvá, no, nic, půjdem si lehnout, ne? A v pátek se těším na sisi, dneska se mi hned bude líp usínat, když se mám na koho těšit Peťo citově strádáš, doporučil bych ti nějakou svou kamarádku, ale nevím zda ti nebude vadit, že bude o generaci starší... Sisi příště fakt vezmu, ať nedržkuje, ostatně dnes jsme měli průkopnici a jde to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Jo, myslím, že by se k nám " postiženým " hodila více než David Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Jo, myslím, že by se k nám " postiženým " hodila více než David kua mám žízeň, přece jenom jsme končili brzo, zkusím to zaspat, dobrou... a velkému Peťovi ( samo i malému Peťovi coby doprovodu) ještě jedno dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 (upraveno) Za nic a příště pro mě nějakou tu paní, co mi udělá radost - myslím hodinkovou Pátek 18.9 -tombed+SISI -Peta-Biker+?? Nebo půjdem do kina? Upraveno 11. září 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Za nic a příště pro mě nějakou tu paní, co mi udělá radost - myslím hodinkovou Pátek 18.9 -tombed+SISI -Peta-Biker+?? Nebo půjdem do kina? to nemusí být nutně příští pátek,dám vědět... zjevně pracuješ na tom, aby jsme si zbyli...zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Nebo do divadla. V pátek dává Ostravské městské divadlo "Čekání na Godota". Tam se hodinky vyloženě šiknou. Můžete mu to i stopovat a z hlediště glosovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Nebo do divadla. V pátek dává Ostravské městské divadlo "Čekání na Godota". Tam se hodinky vyloženě šiknou. Můžete mu to i stopovat a z hlediště glosovat. ano to je to pravé, miluji absurdní drama... půjdeme čekat, stopovat mu to, porovnávat luminescenci... co porád pivo a tatarák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Náhodou, příště bych si to pivo a tatarák dal, zpátky nás rozváží sisi všechny, když nás chce poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Baker chrní, po tolika pivech se nediv... on mi ho tam fakt flákne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Aby nám ho nedal někdo jiný dříve za ty naše dialogy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Aby nám ho nedal někdo jiný dříve za ty naše dialogy jdu chrnět, definitivně, kluci mám vás rád... a ještě radší vaše hodinky... , páč vím, že jednou mohou být moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 (upraveno) Ty, nehraj si na " Bohuša", ten je jenom jeden , Ty si nás ani naše hodinky nikdy nekoupíš EDIT: Koukni na dneších TOP 20 autorů, mám stříbro a Ty bronz, na zlato jsme sice opět nedosáhli, ale není to nejhorší, ne? :D Upraveno 11. září 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se