David_B Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 1.Baker 2.tombed 3.David_B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2009 1.Baker 2.tombed 3.David_B 4.marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Rezervoval jsem stůl v Kartáči (v Mariánkách) na pátek 13.11. na 18.00 na jméno Chronomag. Pánové, ale zatím ta účast vypadá slabě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 HIFI dojde určitě, on je takový tajnosnubný, nicméně spolehlivě se účastní. A mladý korbič příjde určitě taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Baker je nejaky nemocny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Hm mně se včera v nové síle vrátily 40 horečky a tak zatím ležím!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Baker je nejaky nemocny tak si vem roušku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 QUOTE(David_B @ 11.11.2009 - 18:07) 342032[/snapback]tak si vem roušku Uz ji mam nachystanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Tentoktát určitě ne. Směr Viennatime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 HIFI dojde určitě, on je takový tajnosnubný, nicméně spolehlivě se účastní. A mladý korbič příjde určitě taky. HIFI ví, že by nás ožralé něco přejelo, tak se objeví určitě, s korbičem mlátí hormóny, ale min. týden říkal, že donde, tvrdé jádro tam bude i s pokřikem Kartáč pyčo! Maroshu, ač skoropolok, tvojí češtinu by ti mohli závidět pravověrní češi... Uz ji mam nachystanou taky na mě cosik leze, snad se to pátku upraví... Bakere to je proti moru? Jinak proti chřipce samozřejmě skladem máme... jo a jestli dožiju přindu s novým přírůstkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Bakere to je proti moru? Nevim, nosim to i v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) Kurňa chlapi, žerte Ty vitamíny po kilech, ať jste v pátek na svých zicech, bo nemusím spěchat na bus, takže se můžu sdržet. Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 je fajn, že sis konečně našel v Ostravě milenku a nemusíš spěchat do Kurvine, v tym připadku dolezu i po čtyrech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 bo nemusím spěchat na bus, takže se můžu sdržet. ajajaj, je mi jasne jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Baker: Či já jsem stavěný na milenku? Kajtež, mám v O-vě rodinu. Gauč mi poskytne teta. Ale mi to sluší v tom námořnickém triku, co? My od šífů máme kubánský rum rádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 V kolik tam kdo budete ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 (upraveno) Pánové, já se omlouvám a mrzí mne to, ale prasečí chřipka dostala i mne. Krmelín bude tedy reprezentovat pouze HIFI Užijte si to a hlavně se zase neožerte Upraveno 13. listopadu 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 To je spolek marodů Viktore, já tam budu na 18.00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 QUOTE(David_B @ 13.11.2009 - 12:03) 342779[/snapback]Viktore, já tam budu na 18.00. Ja to nestihnu na 18.00, proto se ptam, at tam sesedis sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se