Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ja to nestihnu na 18.00, proto se ptam, at tam sesedis sam.

To je jedno, klidně posedím sám, aspoň si udělám náskok a pak s vámi budu držet tempo, protože vy se s tím pak nemazlíte... :)

Odesláno
QUOTE(David_B @ 13.11.2009 - 12:28) 342798[/snapback]
To je jedno, klidně posedím sám, aspoň si udělám náskok a pak s vámi budu držet tempo, protože vy se s tím pak nemazlíte... :)

:D

OK, budu se snazit dorazit co nejdrive.

Odesláno (upraveno)
Pánové, já se omlouvám a mrzí mne to, ale prasečí chřipka dostala i mne. Krmelín bude tedy reprezentovat pouze HIFI :) Užijte si to a hlavně se zase neožerte :D

Korbič neblbni, voe.

Jsem se těšil, že Ti pobrečím na tvém přeširokém rameni nad stále citelnou ztrátou B-42. Nezlomím Tě, co? Dondi, dáš si čajíček, možná i rumíček a domů Tě odveze tatíček...

Já tam budu puntkualně v 18,21 pokud neklame jízdní řád ostravské přepravní socky.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno (upraveno)

Mam vse, co ma i Tombed, jenom jsem bohuzel na spatnem miste casoprostoru. Jinak bych sednul do werkovego cugu Solvinaexpress Tesin-Ostrava a byl bych tam jako na koni. Necham si o tom pak povypravet Maroshem a zase budu slintat. Tak si to uzijte. Ja si dam dneska aspon jednu plechovou Plzen, co susim v lednicce jeste od letnich navstev.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno
stejně by mě zajímalo co ti Marosh může vykládat, bo ho vždycky z hospody vynášíme nohama napřed jak je plech...

zajímalo by mne, jak si to ty můžeš pamatovat ;)

vem i panerai, ať si máme na co sví*** :)

Odesláno
QUOTE(David_B @ 13.11.2009 - 15:16) 342886[/snapback]
ale vezmu vystěžejkovač...abychom se měli čím bavit :)

a sroubovacky, tombed jezdi pres cele mesto, kdyz potrebuje zkratit tah :D

Odesláno (upraveno)
a sroubovacky, tombed jezdi pres cele mesto, kdyz potrebuje zkratit tah :D

wole, aspoň víš co chci k vánocům... :lol2: , ale jo nemít tě byl bych v chronomagořím světě ztracen...

Stowa Seatime???

jasan, dyť víš jsem je chtěl...

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

Ty blaho! To me nejak minulo. Proc uz tady neni cely thread fotek? Jake? Cerne, modre, carbon? Prodivery to asi nejsou, co? Zrovna dneska jsem psal Regine ohledne oranzovych Prodiveru. Kdy by mohli dodat a tak, abych na lyze s Maroshem nejel nahaty. Tak uvidime, co napise. No a co?? Jake z nich mas dojmy? Jak se nosi? Co ta rozdilna uprava tela a braceletu? Do haje, fotim, ne!?! To jsou dneska lidi. Jak bys je srovnal s tema Seikama, co jsi mel na U2?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...