David_B Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Ja to nestihnu na 18.00, proto se ptam, at tam sesedis sam. To je jedno, klidně posedím sám, aspoň si udělám náskok a pak s vámi budu držet tempo, protože vy se s tím pak nemazlíte...
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 QUOTE(David_B @ 13.11.2009 - 12:28) 342798[/snapback]To je jedno, klidně posedím sám, aspoň si udělám náskok a pak s vámi budu držet tempo, protože vy se s tím pak nemazlíte... OK, budu se snazit dorazit co nejdrive.
marosh Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 (upraveno) Pánové, já se omlouvám a mrzí mne to, ale prasečí chřipka dostala i mne. Krmelín bude tedy reprezentovat pouze HIFI Užijte si to a hlavně se zase neožerte Korbič neblbni, voe. Jsem se těšil, že Ti pobrečím na tvém přeširokém rameni nad stále citelnou ztrátou B-42. Nezlomím Tě, co? Dondi, dáš si čajíček, možná i rumíček a domů Tě odveze tatíček... Já tam budu puntkualně v 18,21 pokud neklame jízdní řád ostravské přepravní socky. Upraveno 13. listopadu 2009 uživatelem marosh
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Jen ať zůstane doma, jinak budeme mít tu vepřovou chripku všichni
tombed Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 budu se snažit tam být na těch 18h... mám žížeň, chuť na tatarák, mám ho povolen, ale musím spát v jiném pokoji...
Hasňa Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 (upraveno) Mam vse, co ma i Tombed, jenom jsem bohuzel na spatnem miste casoprostoru. Jinak bych sednul do werkovego cugu Solvinaexpress Tesin-Ostrava a byl bych tam jako na koni. Necham si o tom pak povypravet Maroshem a zase budu slintat. Tak si to uzijte. Ja si dam dneska aspon jednu plechovou Plzen, co susim v lednicce jeste od letnich navstev. Upraveno 13. listopadu 2009 uživatelem Hasňa
tombed Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Hasňo musíš dojet na vánoce, uděláme srazík, stejně máme žízeň furt, aspoň se podíváš na seatimy...:-), už máte polární noc?
tombed Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 stejně by mě zajímalo co ti Marosh může vykládat, bo ho vždycky z hospody vynášíme nohama napřed jak je plech...
David_B Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 stejně by mě zajímalo co ti Marosh může vykládat, bo ho vždycky z hospody vynášíme nohama napřed jak je plech... zajímalo by mne, jak si to ty můžeš pamatovat vem i panerai, ať si máme na co sví***
tombed Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 však taky nic nevykládám bo si nic nepamatuju, hele ty máš novou baterku?
Hasňa Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 ??? Kdo tam ma Seatimy?? Na vanoce jsem tam jako na koni.
tombed Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 ??? Kdo tam ma Seatimy?? Na vanoce jsem tam jako na koni. no přece já...
David_B Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 však taky nic nevykládám bo si nic nepamatuju, hele ty máš novou baterku? nemám:( ale vezmu vystěžejkovač...abychom se měli čím bavit
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 QUOTE(David_B @ 13.11.2009 - 15:16) 342886[/snapback]ale vezmu vystěžejkovač...abychom se měli čím bavit a sroubovacky, tombed jezdi pres cele mesto, kdyz potrebuje zkratit tah
tombed Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 (upraveno) a sroubovacky, tombed jezdi pres cele mesto, kdyz potrebuje zkratit tah wole, aspoň víš co chci k vánocům... , ale jo nemít tě byl bych v chronomagořím světě ztracen... Stowa Seatime??? jasan, dyť víš jsem je chtěl... Upraveno 13. listopadu 2009 uživatelem tombed
marosh Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Cosik pletl tombed, že má něco novego. Aspoň to nebude jen o chlastu, ale bude to i seriozní napůl vědecký seminář... Uvidíme, uvidíme...řekl slepý.
tombed Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 marosh ty ještě nejsi na zastávce???
Hasňa Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Ty blaho! To me nejak minulo. Proc uz tady neni cely thread fotek? Jake? Cerne, modre, carbon? Prodivery to asi nejsou, co? Zrovna dneska jsem psal Regine ohledne oranzovych Prodiveru. Kdy by mohli dodat a tak, abych na lyze s Maroshem nejel nahaty. Tak uvidime, co napise. No a co?? Jake z nich mas dojmy? Jak se nosi? Co ta rozdilna uprava tela a braceletu? Do haje, fotim, ne!?! To jsou dneska lidi. Jak bys je srovnal s tema Seikama, co jsi mel na U2?
marosh Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 marosh ty ještě nejsi na zastávce??? už stojím na zastávce, stojím a nic furt nejede, kurňa. tak nevím, no.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se