Pege1012 Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Bohužel, noční dvanáctka Ale dejte si za mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Bohužel, noční dvanáctka Ale dejte si za mne a že by jsme došli pak za tebou?? vyměnit to pege nelze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 (upraveno) takže 18.12. téměř už Vilija: - tombed8x - David B - marosh (bez spaní u ťotky) Upraveno 1. prosince 2009 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Pánové, byl bych rád, kdyby s námi marosh setrval déle a jelikož vždycky to má, chudák, nejdál, bylo by fajn udělat sraz v Karviné... Co vy na to? Takže, pane, pít se bude u Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Pánové, byl bych rád, kdyby s námi marosh setrval déle a jelikož vždycky to má, chudák, nejdál, bylo by fajn udělat sraz v Karviné... Co vy na to? Takže, pane, pít se bude u Tebe V Karviné jsem ještě v žádné hospodě nikdy nebyl a nepil... V zásadě nejsem proti, musíme se ale nějak logisticky zajistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Nabízím 3 místenky do Ka. Zn. nejlepší nabídka má přednost. /upřednostím Moony, Heuery v nejhorším Fortis, Panerai, Breitling atd. / prosím nenabízet MM a jiné . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Jsem taky pro, kurviná zní exoticky... účastníci zájezdu: - tombed8x - David B - marosh - Peťa-Biker - HIFI nabízím modrou kosočtvercovou pililku za odvoz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Buzz Biker bere tu pilulku, rád bych, kdybych se tomu číslu mohl aspoň náznakem přiblížit, tombede8x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Buzz Biker bere tu pilulku, rád bych, kdybych se tomu číslu mohl aspoň náznakem přiblížit, tombede8x neboj peťane, budeš šukat jako králík... připomínám za našich mladých let, jsme si o takovém dopingu mohli nechat zdát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 začíná se to tady zvrhávat , já radějc půjdu... Takový slovník už není nic pro mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 začíná se to tady zvrhávat , já radějc půjdu... Takový slovník už není nic pro mne. půjdeš? tak čau králíku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 V poslední době tady není oč stát , samý fejky MM, tam se řeší, kdo koho napadl, kdo je kšeftman... Jsem rád, že mám teď v duši klid s hodinkama a nemusím tady nic vymýšlet... Moc bych Ti přál, abys to měl taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 já su spokojený + ty jsi spokojený = pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Jsem rád, že mám teď v duši klid s hodinkama a nemusím tady nic vymýšlet Mas novou slecnu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Říkáte 18.12.? Sakra sakra, jedu 19.12. za ségrou do Orlové, tak jsem začal skoro vážně uvažovat, že bych přijel o den dřív... A kdyby to bylo v Karviné místo v Ostravě, tak úplně super, ale i ta Ostrava by byla v pohodě. Že já jsem to tady četl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Jmenuje se Omega , je moc milá, chodí celkem přesně, zvykl jsem si na ni hodně rychle... Fakt je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Jmenuje se Omega , je moc milá, chodí celkem přesně, zvykl jsem si na ni hodně rychle... Fakt je dobrá. Ptal jsem se vazne, mas v dusi klid, potrebujes piluli .... no ja nevim, ale omega to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 (upraveno) Už mi raději připrav ty Breitle, já je nějak zkousnu... Ještě tuhle značku doma nemáme. salamio: Určitě přijeď a vezmi i Z. aspoň doveze Autavie Upraveno 1. prosince 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Říkáte 18.12.? Sakra sakra, jedu 19.12. za ségrou do Orlové, tak jsem začal skoro vážně uvažovat, že bych přijel o den dřív... A kdyby to bylo v Karviné místo v Ostravě, tak úplně super, ale i ta Ostrava by byla v pohodě. Že já jsem to tady četl . dojeď, rádi tě uvidíme, družba to je naše... , a taky si rád poslechnu o výletu za Jörgem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 A do jaké knajpy by se šlo? Já si pamatuju akorát Severku, Skleník, Brno, Prahu, Alfu, Kahan a Beskyd, páč jsem toto město relativně brzo opustil . O výletu za Jörgem nevím, jestli to je na delší vykládání. Ve zkratce 700 km tam, pak jsem viděl pár hodinek a Jörga pak a 700 km zpátky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se