Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Pánové, byl bych rád, kdyby s námi marosh setrval déle a jelikož vždycky to má, chudák, nejdál, bylo by fajn udělat sraz v Karviné... Co vy na to?

Takže, pane, pít se bude u Tebe ;)

V Karviné jsem ještě v žádné hospodě nikdy nebyl a nepil...

V zásadě nejsem proti, musíme se ale nějak logisticky zajistit.

Odesláno

Nabízím 3 místenky do Ka.

Zn. nejlepší nabídka má přednost. :thumbsup_anim:

/upřednostím Moony, Heuery v nejhorším Fortis, Panerai, Breitling atd. /

prosím nenabízet MM a jiné . . .

Odesláno

Jsem taky pro, kurviná zní exoticky... :D

účastníci zájezdu:

- tombed8x

- David B

- marosh

- Peťa-Biker

- HIFI

nabízím modrou kosočtvercovou pililku za odvoz...

Odesláno
Buzz Biker bere :) tu pilulku, rád bych, kdybych se tomu číslu mohl aspoň náznakem přiblížit, tombede8x :D

neboj peťane, budeš šukat jako králík... připomínám za našich mladých let, jsme si o takovém dopingu mohli nechat zdát... :D

Odesláno

V poslední době tady není oč stát :), samý fejky MM, tam se řeší, kdo koho napadl, kdo je kšeftman... Jsem rád, že mám teď v duši klid s hodinkama a nemusím tady nic vymýšlet... Moc bych Ti přál, abys to měl taky tak :D

Návštěvník salamio
Odesláno

Říkáte 18.12.? Sakra sakra, jedu 19.12. za ségrou do Orlové, tak jsem začal skoro vážně uvažovat, že bych přijel o den dřív... A kdyby to bylo v Karviné místo v Ostravě, tak úplně super, ale i ta Ostrava by byla v pohodě.

Že já jsem to tady četl :worried_anim: :).

Odesláno
Jmenuje se Omega :), je moc milá, chodí celkem přesně, zvykl jsem si na ni hodně rychle... Fakt je dobrá.

Ptal jsem se vazne, mas v dusi klid, potrebujes piluli .... no ja nevim, ale omega to nebude. ;)

Odesláno (upraveno)

Už mi raději připrav ty Breitle, já je nějak zkousnu... :) Ještě tuhle značku doma nemáme.

salamio: Určitě přijeď a vezmi i Z. aspoň doveze Autavie :)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
Říkáte 18.12.? Sakra sakra, jedu 19.12. za ségrou do Orlové, tak jsem začal skoro vážně uvažovat, že bych přijel o den dřív... A kdyby to bylo v Karviné místo v Ostravě, tak úplně super, ale i ta Ostrava by byla v pohodě.

Že já jsem to tady četl :worried_anim: :) .

dojeď, rádi tě uvidíme, družba to je naše... ;) , a taky si rád poslechnu o výletu za Jörgem.

Návštěvník salamio
Odesláno

A do jaké knajpy by se šlo? Já si pamatuju akorát Severku, Skleník, Brno, Prahu, Alfu, Kahan a Beskyd, páč jsem toto město relativně brzo opustil :guiltysmiley:.

O výletu za Jörgem nevím, jestli to je na delší vykládání. Ve zkratce 700 km tam, pak jsem viděl pár hodinek a Jörga pak a 700 km zpátky :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...