Baker Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 kdo chce být o 3 píva napřed přijde v 17.30. sect, kdyz se tam stavis nekdy kolem obeda, tombed uz tam vetsinou sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 sect, kdyz se tam stavis nekdy kolem obeda, tombed uz tam vetsinou sedi Tombed je takovej vitaci typ a sedi tam radsi od odpoledne o den driv, kdyby nahodou sel nekdo z chronomagu kolem aby se neztratil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Tak co mam vyridit babicce ? Prijedes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Tak co mam vyridit babicce ? Prijedes ? To bych taky rad vedel - nevim, rad bych, budu se snazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lm Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 kolik je ještě volných míst? zdá se to být tentokrát trochu větší - taky bych se zůčastnil :lm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Už jsou volné jen dvě místa, honem. Pak už je hospoda plná chronomagorů a to se někdy nedá vdržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Tak jsem si zamluvil pokoj v Penzionu D.M.Z. ... Já taky, nechci s tchánama řešit podobné problémy jako spajdy s babičkou, tak tam pojedu na zapřenou. Kdyžtak vezmu nějaké lahváče, ať pak můžeme v tom penziónu udělat afterparty . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Já taky, nechci s tchánama řešit podobné problémy jako spajdy s babičkou, tak tam pojedu na zapřenou. Kdyžtak vezmu nějaké lahváče, ať pak můžeme v tom penziónu udělat afterparty . Ze bysme si dali trojku na hotelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lm Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Už jsou volné jen dvě místa, honem. Pak už je hospoda plná chronomagorů a to se někdy nedá vdržet. tak já se teda honem hlásím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 přehodnoť to velmi rychle... scházíme se od 18h... kdo chce být o 3 píva napřed přijde v 17.30. Já asi dorazím až v 19:00, ale tak kolem 19:05 bych už o ty tři piva napřed možná být mohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 (upraveno) Už jsou volné jen dvě místa, honem. Pak už je hospoda plná chronomagorů a to se někdy nedá vdržet. Tak já teda beru to poslední místo. Tuhle sestavu bych totiž rád viděl naživo: 1. Baker 2. Peta-Biker 3. tombed 4. marosh 5+6. David_B +1 7. Hifi 8. Kamil 9. grga_pitic (jestli nastartuje žigula) 10. salamio 11. Kalifx 12. sect 13. Pege1012 14. lm 15. Z. Upraveno 12. února 2010 uživatelem Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Tak já teda beru to poslední místo. Tuhle sestavu bych totiž rád viděl naživo: Je ti ale jasné, že už se z toho zážitku nikdy nevzpamatuješ? BTW, vyhoďte prosím v dalších citacích prezenční listiny závorky u mě a Kalifa: salamína už je zpracovaná a Kalifx nějaký herberk sehnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 ... BTW, vyhoďte prosím v dalších citacích prezenční listiny závorky u mě a Kalifa: salamína už je zpracovaná a Kalifx nějaký herberk sehnal. Jak řekli, tak udělali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Tombed je takovej vitaci typ a sedi tam radsi od odpoledne o den driv, kdyby nahodou sel nekdo z chronomagu kolem aby se neztratil To zas budou dopisy... RaJ_dopis.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 sláva bohu na výsostech!!! to bude partička, to bude akcička... , už teď tuším, že budu nezvěstný,doma už jsem slíbil, že nejpozději v úterý ráno dorazím, aby jsme neprošvihli odpoledne letadlo ve Vídni... já su tak šťastné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Je ti ale jasné, že už se z toho zážitku nikdy nevzpamatuješ? ... Nestraš. Zažil jsem už pár dost divnejch věcí, tak nevěřím, že by tohle mělo být horší... I když se bojím, že ze mě bude chtít Peťa-Biker dostat ty Autavie, a to asi za každou cenu... Nechám je radši doma. Třeba bych ve slabé chvilce někdy k ránu ještě podlehl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 Dovoluji si požádat některého schopného chachara ostravskeho, aby provedl v Kartáči rezervaci na megastůl. Děkuji z Karviné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 V pondeli to zaridim. Kolik nas teda vlastne bude ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 V pondeli to zaridim. Kolik nas teda vlastne bude ? Podle seznamu minimálně 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 V pondeli to zaridim. Kolik nas teda vlastne bude ? Podle tohoto 15. Plus možná ještě další dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se