tombed Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Tak jednou hory vymenis za pivo no přesně tak lolohhu, taky jednou můžeš udělat něco pro své zdraví...
lolohh Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 přesně tak lolohhu, taky jednou můžeš udělat něco pro své zdraví... Něco na tom je. A když mám slíbený oblíbený pivo bez pěny, tak se nad tim zamyslim. Ale je to dálka jako prase...
Baker Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Něco na tom je. A když mám slíbený oblíbený pivo bez pěny, tak se nad tim zamyslim. Ale je to dálka jako prase... Vsak to nepujdes pesky
tombed Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Něco na tom je. A když mám slíbený oblíbený pivo bez pěny, tak se nad tim zamyslim. Ale je to dálka jako prase... je, ale už k nám vede dálnice, i když jedním pruhem... začíná se to tu civilizovat, brzo to tu ztratí nádech exotiky, není nač čekat...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Já můžu kdykoliv v týdnu od 15. února.
ricous Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Jelikož mám krásné vzpomínky na Stodolní (po jednom tahu jsme šli s "kámoškou" rovnou na radnici, ať nás oddají - naštěstí měli na rozdíl od nás rozum...) a několikrát jsem byl od Bakera na SM sraz ("Severomoravský" - aby nedošlo k mýlce ) pozván, zvažuji svou účast. Mohl bych pak cestovat na trase UL - PHA a nabrat případně pražské Pepíky Jen hlásím předem, že bych po ukončení akce nevalil hned zpátky, ale nocleh nutný...
spiderer Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Já můžu kdykoliv v týdnu od 15. února. Na jak dlouho? Na otocku bych do Ostravy asi jet nechtel, ta cesta je smrtici a predstava ze 3 hodiny jedu tam, dam si 5 piv a dalsi 3 zpatky me trosku desi
tombed Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 nemůžu od 21.2. do 3.3. páč budu někde okolo rovníku...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Na jak dlouho? Je mi to jedno, dva, tři dny, týden... K někomu se nakvartýrujem...
tombed Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Na jak dlouho? Na otocku bych do Ostravy asi jet nechtel, ta cesta je smrtici a predstava ze 3 hodiny jedu tam, dam si 5 piv a dalsi 3 zpatky me trosku desi a teď si představ Spajdy, že jedu 3hoďky do práglu, nechám se zdrbat na meetingu, coffeebreak, zase drbačka a jedu 3hoďky do OV a to vše bez píva... , to je teprva filajový hnus
Peta-Biker Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 No, ricousi, když hodláš k nám přijet, tak já Ti ty Glyciny teda přenechám
spiderer Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Je mi to jedno, dva, tři dny, týden... K někomu se nakvartýrujem... Ja myslim ze tak 2 dny +/- by byly asi akorat a teď si představ Spajdy, že jedu 3hoďky do práglu, nechám se zdrbat na meetingu, coffeebreak, zase drbačka a jedu 3hoďky do OV a to vše bez píva... , to je teprva filajový hnus Tak to je pekne na hovno.. zavedte telekonference a budes mit hnedle o dost vic volnyho casu
ricous Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 No, ricousi, když hodláš k nám přijet, tak já Ti ty Glyciny teda přenechám Nene, tomu nevěřím - ty si fakt ten první zájemce? To už je potřetí... Ale nejsem u nich na 100% rozhodnutý - mám strach, aby mi nebyly malý...
Peta-Biker Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 (upraveno) Jinak nakvartýrovat se můžete k tombedovi, ona ta jeho paní má ráda společnost Vždycky, když tam přijedu, slyším, že mám jezdit častěji, že se ráda podívá na pořádnýho chlapa, takže vy dva budete úplně ideální , myslím vás dva, Kamile a spajdy. Upraveno 24. ledna 2010 uživatelem Peta-Biker
tombed Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Nene, tomu nevěřím - ty si fakt ten první zájemce? To už je potřetí... Ale nejsem u nich na 100% rozhodnutý - mám strach, aby mi nebyly malý... Richarde dělá si s Tebe prdel... Jinak nakvartýrovat se můžete k tombedovi, ona ta jeho paní má ráda společnost Vždycky, když tam přijedu, slyším, že mám jezdit častěji, že se ráda podívá na pořádnýho chlapa, takže vy dva budete úplně ideální , myslím vás dva, Kamile a spajdy. a tady ze mě... počkej zítra Ti ji nakopu, páč chlapi pod 175cm jí nezajímají...
Baker Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 páč chlapi pod 175cm jí nezajímají... na delku nebo v prumeru ?
HIFI Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 to baker: prosím Tě, už ho víc nedráždi, jinak mi možná mladého v poledne opravdu nakope
Baker Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 Já můžu kdykoliv v týdnu od 15. února. nemůžu od 21.2. do 3.3. páč budu někde okolo rovníku... Tak co treba patek 19.2. ??
Peta-Biker Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 U mě dobrý 19.2. Baker Peta-Biker
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se