Baker Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Máte vybrat knajpu, kde čepují normální míru, ať si to pivo můžu objednávat po jednom. To je prave kvuli tobe, at se muzes chlubit, ze na Morave vypijes 25 piv. Že bych vám přivezl baterky? Jasne prijed, mi uz v te moji baterky dosly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 ...že by bieli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Teda kolik jsi vystřídal těch hodinek od posledního srazu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 To je prave kvuli tobe, at se muzes chlubit, ze na Morave vypijes 25 piv. Náhodou, já piju jen ve dvou případech! Když mám náladu nebo když nemám nemám náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 takže kdo bude chtít hodit do Kartáče, toho dovezu (Peťani, Baker),pro Bandiho jako inastránce každopádně dojedu, pocumlám birella a po 21h mizím nach Prag, tudíž zpátky musíte taxálem nebo sockou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) 1. Bandicoot 2. tombed 3. kulix 4. David_B 5. salamio 6. Baker 7. HIFI Ty jo, nějak jsem si nevšim, jak se to rozrostlo - to je drsný... A do týhle sestavy si mám vzít IWC jo? Huh... pocumlám birella a po 21h mizím nach Prag ty už jedeš večer jo, škoda... za odvoz děkuji, v 17:50 budu netrpělivě postávat před hotelem edit: klidně ma nalož prvního už dřív aspoň uděláme sájtsíing Upraveno 23. března 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) hele to je v pohodě, hlavně je nesundávej z ruky před Salámem, vím o čem píšu... bohužel, pražáci se zase jednou posrali v kině a porada začíná v 8h, tzn. než vstávat ve 4h, je lepší variantou vstát až v 7h v Praze OK, budu tam...aspoň uvidíš o čem ta Ostrava je... Upraveno 23. března 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 OK, budu tam...aspoň uvidíš o čem ta Ostrava je... telefon máš, doraž kdykoliv, od cca 17 budu ready Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 hele to je v pohodě, hlavně je nesundávej z ruky před Salámem, vím o čem píšu... Jestli to nejsou fejky, tak nemusíš mít bandi strach. Bednu s nářadím pro jistotu ale stejně nechám doma . Jestli teda tome narážíš na poslední ostravské psychoterapeutické okénko . Maximálně na IWC přiděláme tourbillon z jitrnice nebo přídáme GMT rafičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Jestli to nejsou fejky, tak nemusíš mít bandi strach. Bednu s nářadím pro jistotu ale stejně nechám doma . Jestli teda tome narážíš na poslední ostravské psychoterapeutické okénko . Maximálně na IWC přiděláme tourbillon z jitrnice nebo přídáme GMT rafičku. přesně na to, ty ses totiž pak už sápal s kladivem i po mých moonech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Já snad radši vezmu štajnharty (sorry Bakere, bojím se), IWC šetřím pro příštího majitele, nemají ani škrábaneček ami odchylku... Dřív jsem se bál, že si ze služebky přivezu nějaký breberky, dneska abych se bál, že mi někdo ulomí stěžejku nebo poškrábe safír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 to všechno můžeš mít, včetně breberek, stačí si zajít pro teplé lidské slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 No, podobně jsem vyrazil na sraz do Varů a jak jsem dopadl... při mý klice je dost možný, že pinďolinu upadne pantograf. Ad IWC: A to mám ještě doma (dělám prostředníka v jednom prodeji) perfektní IWC Fliegerchronograf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Já snad radši vezmu štajnharty (sorry Bakere, bojím se), IWC šetřím pro příštího majitele, nemají ani škrábaneček ami odchylku... To mi nemuzes udelat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 přesně na to, ty ses totiž pak už sápal s kladivem i po mých moonech Jsem chtěl jenom prověřit odolnost safíru! bandi: vem ty hodinky klidně všecky, jak jsem psal ? nářadí tentokrát nechávám doma. Nemusíš mít strach. Maximálně zopakujeme karlovarský cibulový workshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 To mi nemuzes udelat. Hele a mám ti je vzít rovnou s krabičkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Jsem chtěl jenom prověřit odolnost safíru! no jo, ale já mám na nich hesalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Hele a mám ti je vzít rovnou s krabičkou? Tak jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 bandi: vem ty hodinky klidně všecky Vždyť já už jsem všechno povyměňoval a rozprodal, že skoro nic nemám, jen IWC, které šetřím, a štajnharty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 no jo, ale já mám na nich hesalit No právě proto jsem tam měl ten smajlík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se