sect Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 SPARTA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Vyhodnocení soutěže o partyzánský samopal: čestné místo získávájí Diamondking a marosh, kteří se do blechárny na jedno pivo a nějaký ten fernet stavili. Díky, kluci. Bohužel jsem se vám nemohl věnovat déle ? musel jsem pak spolužákům ukázat, kam až může lidská bytost klesnout, když se nemírně oddává opakované konzumaci fermentovaných rostlinných nápojů. Snad si z toho vzali ponaučení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 salamio, mam rad, jak s noblesou vzdy dokazes napsat, ze ses ozral jako pra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Baker: neser, nebo ti na srazu neukážu své dva nové hodinkové přírůstky, které mi v pátek přišly až z rozkvetlého Holandska! A jeden z nich jsou moc zajímavé chronografy. Kluci v pátek mělo možnost spatřit jen ty druhé a bylo na nich úplně vidět, jak se jim krásou a dojetím zatajil dech a orosily zorničky. Zkusím je nafotit do kalendáře, asi si na to budu muset pořídit nějaké profi vybavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Baker: neser Myslel jsem to dobre, ale uz budu potichu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 (upraveno) ba, ba. Pravdu má salamio, už od pátku jsem znich značně nervní... Upraveno 3. května 2010 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Byly to nádherné hoďky, akorát byly trošku pokažené. GMT ukazovalo furt na dvanácté hodině..ale jinak super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 salamio, mam rad, jak s noblesou vzdy dokazes napsat, ze ses ozral jako pra... Jako prase! Napiš to rovnou, on si to salamio nějak zdůvodní. Má pravdu, předsedo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Myslel jsem to dobre, ale uz budu potichu Je vidět, že jsi gentleman . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 (upraveno) Jako prase! Napiš to rovnou... Je vidět, že tě napadají samé prasárny! On chtěl napsat jako prababička, ale nemůže přece zcela negentlemansky kálet do své vlastní rodiny. Upraveno 3. května 2010 uživatelem salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Je vidět, že tě napadají samé prasárny! Už dlouho... Asi budu muset přijet na sraz a zastoupit tě, když nemůžeš. Co že to vlastně piješ? Philipponnat, Cattier, Piper-Heidsieck nebo Louis Roederer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Už dlouho... Asi budu muset přijet na sraz a zastoupit tě, když nemůžeš. Co že to vlastně piješ? Philipponnat, Cattier, Piper-Heidsieck nebo Louis Roederer? Do OV jedu, do KV tentokrát ne. Normálně teda piju Canard-Duchêne nebo Besserat de Bellefon ? přece jenom produkty z oblasti Épernay se ve vaně tak nelepí. Ale v Kartáči to kupodivu naposled neměli, tak jsem vzal zavděk myslím rovnocennou náhradou: Ostravarem a cikánem v trávě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 (upraveno) 1) sect 2) marosh 3) Baker 4) HIFI 5) David_B 6) kubson 7) salamio 8) tombed 9) Pítris 10) lib (velmi pravděpodobně, ale bez záruky) 11) brett - ca 90%, pro změnu zase jednou v rodném kraji :-) 12) MarcelG 13)Sava (80% -nejspíš budu na severu, tak pokud trefím ze Sykoráku na místo určení, tak bych se ukázal) 14) Niko (90%) 15) Alda (80%) 16) Kulix Hoší, to je zase slet a já musím dorazit později...sakra..to už vás polovinu nepoznám.. A známé firmy poznám moc dobře.. Upraveno 5. května 2010 uživatelem kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Taky bych se asi stavil, ale abych se bál jet autem. Předjíždění skončilo bitkou. Řidiči použili pěsti i sprej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Taky bych se asi stavil, ale abych se bál jet autem. Předjíždění skončilo bitkou. Řidiči použili pěsti i sprej. Mladíci brutálně napadli posádku vozu v Praze jen tak z dlouhé chvíle ...myslím, že to všude stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Mladíci brutálně napadli posádku vozu v Praze jen tak z dlouhé chvíle ...myslím, že to všude stejné To je něco jiného. Jak jsem vyčetl z článku, nějaký starý páprda jel v levém pruhu a nechtěl uhnout Felicii. Asi myslel když má lepší auto, že si může všechno dovolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 To je něco jiného. Jak jsem vyčetl z článku, nějaký starý páprda jel v levém pruhu a nechtěl uhnout Felicii. Asi myslel když má lepší auto, že si může všechno dovolit. Nojo, ale Ty nejsi přece starý páprda..tak Ti nic nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Nojo, ale Ty nejsi přece starý páprda..tak Ti nic nehrozí Ale hrozí. Kdyby mi někdo prováděl to, co asi dělal ten dědek řidiči Felicie, možná bych mu taky rozbil okno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Ale hrozí. Kdyby mi někdo prováděl to, co asi dělal ten dědek řidiči Felicie, možná bych mu taky rozbil okno. Na to bych odpověděl radou, kterou dal Lib Tadovi: "Musíš řídit se zavřenejma očima, abys neviděl ty zvěrstva, co se na silnici dějou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2010 Hoja, zašel by nějaký Ostravák ve Čtvrtek večer na pivko? Jako takový malý předsraz? Budu v OVě ze ČT na PÁ, tak bych toho řádně využil. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se