Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio

Vyhodnocení soutěže o partyzánský samopal: čestné místo získávájí Diamondking a marosh, kteří se do blechárny na jedno pivo a nějaký ten fernet stavili. Díky, kluci. Bohužel jsem se vám nemohl věnovat déle ? musel jsem pak spolužákům ukázat, kam až může lidská bytost klesnout, když se nemírně oddává opakované konzumaci fermentovaných rostlinných nápojů. Snad si z toho vzali ponaučení...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník salamio
Baker: neser, nebo ti na srazu neukážu své dva nové hodinkové přírůstky, které mi v pátek přišly až z rozkvetlého Holandska! A jeden z nich jsou moc zajímavé chronografy. Kluci v pátek mělo možnost spatřit jen ty druhé a bylo na nich úplně vidět, jak se jim krásou a dojetím zatajil dech a orosily zorničky. Zkusím je nafotit do kalendáře, asi si na to budu muset pořídit nějaké profi vybavení.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
salamio, mam rad, jak s noblesou vzdy dokazes napsat, ze ses ozral jako pra... :lol2:

Jako prase! Napiš to rovnou, on si to salamio nějak zdůvodní.:D

Má pravdu, předsedo!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
Jako prase! Napiš to rovnou...

Je vidět, že tě napadají samé prasárny! On chtěl napsat jako prababička, ale nemůže přece zcela negentlemansky kálet do své vlastní rodiny.

Upraveno uživatelem salamio
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Je vidět, že tě napadají samé prasárny!

Už dlouho...:)

Asi budu muset přijet na sraz a zastoupit tě, když nemůžeš. Co že to vlastně piješ? Philipponnat, Cattier, Piper-Heidsieck nebo Louis Roederer?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
Už dlouho...:)

Asi budu muset přijet na sraz a zastoupit tě, když nemůžeš. Co že to vlastně piješ? Philipponnat, Cattier, Piper-Heidsieck nebo Louis Roederer?

Do OV jedu, do KV tentokrát ne. Normálně teda piju Canard-Duchêne nebo Besserat de Bellefon ? přece jenom produkty z oblasti Épernay se ve vaně tak nelepí. Ale v Kartáči to kupodivu naposled neměli, tak jsem vzal zavděk myslím rovnocennou náhradou: Ostravarem a cikánem v trávě.

Odkaz ke komentáři

1) sect

2) marosh

3) Baker

4) HIFI

5) David_B

6) kubson

7) salamio

8) tombed

9) Pítris

10) lib (velmi pravděpodobně, ale bez záruky)

11) brett - ca 90%, pro změnu zase jednou v rodném kraji :-)

12) MarcelG

13)Sava (80% -nejspíš budu na severu, tak pokud trefím ze Sykoráku na místo určení, tak bych se ukázal)

14) Niko (90%)

15) Alda (80%)

16) Kulix

Hoší, to je zase slet a já musím dorazit později...sakra..to už vás polovinu nepoznám..:)

A známé firmy poznám moc dobře..:)

Upraveno uživatelem kulix
Odkaz ke komentáři

To je něco jiného.

Jak jsem vyčetl z článku, nějaký starý páprda jel v levém pruhu a nechtěl uhnout Felicii. Asi myslel když má lepší auto, že si může všechno dovolit.

Nojo, ale Ty nejsi přece starý páprda..tak Ti nic nehrozí :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Nojo, ale Ty nejsi přece starý páprda..tak Ti nic nehrozí :thumbsup_anim:

Ale hrozí.:) Kdyby mi někdo prováděl to, co asi dělal ten dědek řidiči Felicie, možná bych mu taky rozbil okno.

Odkaz ke komentáři

Ale hrozí.:) Kdyby mi někdo prováděl to, co asi dělal ten dědek řidiči Felicie, možná bych mu taky rozbil okno.

Na to bych odpověděl radou, kterou dal Lib Tadovi: "Musíš řídit se zavřenejma očima, abys neviděl ty zvěrstva, co se na silnici dějou" :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...