Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Open heart od Hammilton vypadají taky skvěle, konkrétně http://www.chrono24.cz/hamilton/jazzmaster-open-heart-auto--id4258900.htm?man=hamilton&manufacturerIds=112&modelId=822&models=822&usedOrNew=new&urlSubpath=/hamilton/ceny-hodinek-jazzmaster-open-heart--mod822-new.htm&models=822&manufacturerIds=112&usedOrNew=new , ale jdou trochu přes rozpočet :/ neznáte nějaké podobné a kvalitní do 12k ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

koukni na orienty

http://www.orient-watch.com/orientstar/

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Za tu gramatickou chybu se omlouvám, ale co to má společného s mým příspěvkem ?

Omlouvat se nemusíš, snad jedině sám sobě. Ty studuješ, tvoje vizitka to je. A třeba ti to jednou zachrání známku/práci/hodnocení...

A tvůj příspěvek má s tvým příspěvkem společné vše :)

Ed: Mně to prostě jen přišlo u studenta zvláštní.

Jestli tě tohle škola učí, tak je čas školu změnit.

A jestli ti to škola toleruje, tak taky.

A snad nestuduješ vysokou?

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Studuju zatím střední školu, ale momentálně do konce prázdnin pracuju. A vina je to spíš má než školy, prostě jsem to zapomněl zkontrolovat, obvykle takové chyby nedělám, ale kvůli jedné chybě není podle mě třeba odsuzovat školu nebo osobu. A jinak jak to myslel AndyAaron, open heart jsou spíš pro starší lidi ? A na webu, který sem postnul moravep byly nádherné hodinky se zeleným ciferníkem, měly by se jmenovat OrientStar dk02002f, co si o nich myslíte ? Popřípadě z jakého webu je sehnat, protože nikde na českém e-shopu jsem je neviděl :/

Odesláno

Ty orientky jsou moc hezké, ale ten průhled na setrvačku vypadá trochu lacině a čínsky. Kolega to myslel tak, že z takových věcí člověk poměrně rychle vyroste.

Odesláno

A zrovna zelený hodinky s průhledem na strojek nebudou úplně univerzální.

Jinak orienty prodávají třeba na Čerňáku v jednom butiku, viděl jsem tam nedávno ve výloze Mako. Jestli teda mají i stary,nevím.

A ještě když jsi zmínil ty zelený, v prodejní sekci jsou teď seiko alpinist

Odesláno

Jak pise Karlos. Open heart te bude bavit tak prvni tyden. Potom te zacne akorat rozcilovat. Horsi uz mi prijde akorat falesne turbo.

Pokud to budou tve prvni hodinky, je predpoklad, ze by ti mely chvilku vydrzet a ne, ze se jich budes chtit za mesic zbavit. Sahl bych spis po necem nadcasovem a univezalnim.

S tim open heart a zlatem nebylo mysleno, ze to je pro stare lidi. Ale je to spis na tvoje treti az pate hodinky. Ne na prvni.

Pokud hodlas zustat na foru a vic do toho zabrednout, tak bych se asi uplne na baterky vykaslal, protoze za tri mesice budes litovat, ze jsi za ne vyhodil prachy. Puvodne jsi psal svetly cifr. Mrkni na Seiko SARB035. Cenou by ses mohl vejit a budes mit uzasne hodinky na "cely zivot". A pokud se je rozhodnes pustit, tak nebudes mit tady problem je prodat.

Sorry, ze jsem se tak rozepsal, ale letim v letadle a nudim se [emoji6]

Odesláno

Jinak Orient Star maji i v palladiu..pro inspiraci si je muzes jit vyzkouset a osahat

a souhlasim s vyse recenym-open heart te brzo omrzi, driv se mi to taky libilo a ted uz mi to prijde trochu nevkusne

Odesláno

Do mechanik člověk sice doroste, ale pak z nich zase vyroste, nějaký to pořádný trafo nebo kladivo a hned jdou blbě. Mechanický hodinky jsou jak zlatej řetěz, stojí to kupu peněz, na nic to není a jen to překáží*. Ty rádiový Citizeny jsou fajn, hlavně mají day date, nikdy nevíš, jakou brigádou se budeš přiživovat a jestli nevypadneš z týdenního rytmu. Přinejhorším si podle nich budeš řídit mechaniky. Akorát že se zlatá omlacuje.

*(no dobře, jsou i mistrovská díla zlatnická a hodinářská)
Odesláno

I ty brepto [emoji2]

Automaty/mechaniky jsou nachylnejsi nez baterky, ale z tveho postu to vyzniva tak, ze by se je clovek bal dat na ruku.

Odesláno

Do mechanik člověk sice doroste, ale pak z nich zase vyroste, nějaký to pořádný trafo nebo kladivo a hned jdou blbě. Mechanický hodinky jsou jak zlatej řetěz, stojí to kupu peněz, na nic to není a jen to překáží*. Ty rádiový Citizeny jsou fajn, hlavně mají day date, nikdy nevíš, jakou brigádou se budeš přiživovat a jestli nevypadneš z týdenního rytmu. Přinejhorším si podle nich budeš řídit mechaniky. Akorát že se zlatá omlacuje.

*(no dobře, jsou i mistrovská díla zlatnická a hodinářská)

No asi jsem ještě nedorostl a pořád budu na ruce radši nosit kus mechanický hodinářský práce, která klidně může dělat +- 2 minuty denně, než elektronickej čip (, kterej s trochou nadsázky zvládne udělat i dítě v Číně) a kterej bude s RC pořád přesnej.

Měl jsem asi 2 měsíce Apple Watch, což jsou jedny z nejpřesnějších hodinek na světě, ale žádnou reálnou radost ani nadšení jsem z nich neměl.. A na druhou stranu - kolik z nás tady pracuje jako strojvedoucí vlaku v Japonsku, aby potřeboval 100% přesný hodinky ;) 

Odesláno

Já bych raději hodinky s Evo drive pohonem nebo mechaniku a vůbec by mi nedělalo problém denně sledovat odchylku od přesného času, ale z toho tvého příspěvku fakt vyplývá, že bych o tu mechanickou radost mohl přijít hodně snadno :D

Odesláno

je pravda ze modry cifr neni tolik univerzalni.jako cerny nebo treba stribrny..ale nebal bych se toho..modry cifr je elegantni a miva vetsi smrnc..a kombinace modry cifr a hnedy remen je taky v pohode..

Odesláno

A ještě bych měl otázku, všiml jsem si, že hodinky zlaté nebo pozlacené nosí spíše lidi starší tak 40+, nevypadal bych jako blbec s těma pozlacenýma Citizen ? :D

vypadal :)  43.5mm už je hodně (natož na 173/65) a zlatý fakt nechceš. Samozřejmě záleží na tvaru pouzdra a typu hodinek, ale já bych se na Tvém místě držel mezi 38 a max 42mm.

12000 je sice z určítého pohledu na hodinky strašně málo, ale málo peněz to určitě není (navíc na studenta), takže bych to neuspěchal a dal tomu klidně půl roku - vkus se Ti bude měnit.

Taky bych se zkusil podívat na něco jednoduššího - třeba to nemusí být chrono. Za 12k už by měly jít koupit mechanický hodinky, což je další argument proti chronu, protože to za tyhle prachy mechanický nebude.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...