Kluk jako buk Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 Ty Oriony, ovšem bez data, by byly úplně skvělý. Lehce formální, ale přitom hravý. Ale jsem vůči nim trošku zaujatej...
saquinas Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 Jinak pro člena Saquinas, frak není oblečení vhodné na svatbu, neboť ta se koná ve dne. Pokud by mělo být zvoleno nejformálnější oblečení pro tuto příležitost, byl by to žaket. Ale myslím, že to je pro většinu lidí příliš. Díky, měl jsem ny mysli něco, co se (snad) nosí na formální svatby v Anglii, asi to tedy bude žaket, vybavuju si nějaký obrázky s barevnými vestami .. Ta vesta mi pak asociovala kapesní hodinky.
zerfoss Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 Neviem ako je to možné ale tiež budem mať svadbu a úplne rovnaké farby ako ty. A dávam si nodate subc. Ideálne by bolo mať modré suby ale to je trochu iná liga pre mňa
Kid_A Odesláno 26. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Pekna volba. Zena chce abych mel moony. Takze asi vyreseno:-)))
zerfoss Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Jaj tak keď máš moony je to jasné ja mám len suby a pilotky od steinhart. Tak to bolo easy u mňa
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.