Přejít na obsah

Hodinky na svatbu

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove, co jsou dle vas ultimatni hodinky na svatbu? Budu mit modrej oblek, bilou kosili, cervenou vazanku. Hnedy boty a pasek. Snubak je z bilyho zlata. Jo a nevesta bude mit Airkingy s lososovym cifrem. Zajima me neco jinyho nez Moony nebo Marky. Reversa? Portofina? Zenith Elite? Nomos Orion? Chronoswiss? Djcka na jubilee? Rad si rozsirim obzory...:-)

Odesláno

Panove, co jsou dle vas ultimatni hodinky na svatbu? Budu mit modrej oblek, bilou kosili, cervenou vazanku. Hnedy boty a pasek. Snubak je z bilyho zlata. Jo a nevesta bude mit Airkingy s lososovym cifrem. Zajima me neco jinyho nez Moony nebo Marky. Reversa? Portofina? Zenith Elite? Nomos Orion? Chronoswiss? Djcka na jubilee? Rad si rozsirim obzory...:-)

To je Tvá chronogaráž? Já bych určo a bez váhání vzal Reverso na hnědém řemenu, aby to ladilo k botám a pásku.

Odesláno

já se ženíl pred chrono šílenstvím takže bez hodinek, nicméně teď bych si vzal buď své nejoblíbenější tj. Moony nebo Primky po dědovi

Odesláno

Aha. A ty Rolády ještě máš? Nějak se neorientuju...   A co hodit ty IWC na hnědej řemen? S tím paní taky ostudu neuděláš, když nebudeš nikde troubit, že v tom je ETA :D

Odesláno

Přesto, že Reversa mi obecně přijdou jak hodinky, co někdo stopil babičce z nočního stolku, tak tady by myslim mohly být jako ideální volba, jen nevím, jestli mají WR...

Odesláno

svatba pojatá ultimátně = po anglicku frak a cibule z bílého zlata, aby seděly se snubákem. pokud to tak není, tak osobně bych pořád volil cibule, nebo z nabízených nomosy nebo Portofina na hnědém řemenu. 

Odesláno

pozri zober si co je ti srdcu blizke. ja som si dal na ruku Dcka na hnedej kozi (aj ked sa to neveste velmi nepozdavalo :lol2: ) a ladili mi aj k svadobnemu autu  :)

vo vrecku som mal pre istotu cibule po dedovi.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

IWCčka nevypadají vůbec zle. Pokud bys to chtěl pojmout více tradičně, za mě traktory/diplomaty na hnědym řemenu (nebo-li jak píše Akam - Primky po dědovi)

Odesláno

No, k dlouhým šatům se hodinky opravdu nehodí. 

Jinak pro člena Saquinas, frak není oblečení vhodné na svatbu, neboť ta se koná ve dne. Pokud by mělo být zvoleno nejformálnější oblečení pro tuto příležitost, byl by to žaket. Ale myslím, že to je pro většinu lidí příliš.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...