Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I s daní a clem to pořád jde,neboť zde je mají o dost více.

http://www.klock.cz/mido-mod-multifort-ii-power-reserve-automatic-data-power-reserve-42h-42mm-swiss-made

Tu danou zn.,neznám.Mě se nelíbí,osobně bych do nich nešel.

jj,to je mi jasne,ze keby som to kupoval tu,tak ma to vyjde na cca 1200,-GBP,ale keby som si to dal poslat do UK,tak s poplatkami by ma to vyslo na cca 900,- GBP.a to je uz cez..jedine,ze by som mal niekoho v USA..tie Longinesy vaham,zda sa mi cena uz dost...ale urcite chcem kazdemu podakovat za rady..pomohli ste mi-velka vdaka..a ak bolo nieco zle napisane,resp.pochopene,ospravedlnujem sa..respektujem,kazdeho nazor .uzsi vyber je Hamilton,Mido.Longines by aj bol,ale nie som si isty..

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

I s daní a clem to pořád jde,neboť zde je mají o dost více.

http://www.klock.cz/mido-mod-multifort-ii-power-reserve-automatic-data-power-reserve-42h-42mm-swiss-made

Tu danou zn.,neznám.Mě se nelíbí,osobně bych do nich nešel.

Je to slovutná švýcarská značka, ze které vzešel Hamilton...

http://www.uhren-wiki.net/index.php?title=Buren_Watch_Company

Odesláno

Je to slovutná švýcarská značka, ze které vzešel Hamilton...

http://www.uhren-wiki.net/index.php?title=Buren_Watch_Company

jj,cital som co-to o nich a ze je tam spojenie s Hamiltonom,ale kedze nie som odbornik,preto som sa obratil na vas,lebo aj tieto hodinky ma zaujali a chcel som vediet ,ci ma s nou niekto skusenosti,resp,ci je odbornej verejnosti znama a ci by nebol problem,pri servisovani

Odesláno

jj,cital som co-to o nich a ze je tam spojenie s Hamiltonom,ale kedze nie som odbornik,preto som sa obratil na vas,lebo aj tieto hodinky ma zaujali a chcel som vediet ,ci ma s nou niekto skusenosti,resp,ci je odbornej verejnosti znama a ci by nebol problem,pri servisovani

vzhledem k používaným, relativně standardním, většinou z dílen ETA pocházejícím, kalibrům, by problém se servisem být nemusel

Odesláno

vzhledem k používaným, relativně standardním, většinou z dílen ETA pocházejícím, kalibrům, by problém se servisem být nemusel

A je to ešte živá značka? Myslím, že nie je oficiálna stránka a shopy.nie je u veľa predajcov

Odesláno (upraveno)

No, zase si nadělám zle, ale když vidím indicator-om, Limes-y, takhle se teď na Slovensko-u skloňuje?To jsou ale patvar-y :)

Ed: Já navrhovat, aby my nepřehánět a nejdřív trocha myslet, pak psát :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

A je to ešte živá značka? Myslím, že nie je oficiálna stránka a shopy.nie je u veľa predajcov

To je stránka jenom oficiálního zastoupení pro Evropu...
Odesláno

To je stránka jenom oficiálního zastoupení pro Evropu...

sorry,asi mi to nezobrazuje spravne,ale nevidim to zastupenie pre europu.mohol by si to dat este raz ,prosim?vdaka

Odesláno

sorry,asi mi to nezobrazuje spravne,ale nevidim to zastupenie pre europu.mohol by si to dat este raz ,prosim?vdaka

Der Markenname ist heute im Besitz der Schweizer Uhren-Editionen, die auch wieder Uhren unter diesem Label auflegt. Zum Teil mit alten Werken, zu einem großen Teil aber auch mit ETA-Werken.

http://www.schweizeruhren.de/

Odesláno (upraveno)

No, zase si nadělám zle, ale když vidím indicator-om, Limes-y, takhle se teď na Slovensko-u skloňuje?To jsou ale patvar-y :)

Pre autora topic-u, kasli na Karl-osa ;) a pis, ako myslis, ze je to spravne ... A k hodinkam, tie svetle Hamiltony som kupil otcovi, su fajn (aj ked pilit s nimi drevo Stihl-kou fakt nemusel :)) ... Budi v nich Eta, makacenko, servis dostupny, takze toho by som sa nebal. Len remen je taky na dve veci, sice "echtes krokous" ale vydrzi prt, takze som kupoval nejakeho Meyera aj s Hofenom. Tie cierne vyzeraju o kus horsie (cisto subjektivny pocit) a ten origo tah tiez neviem, neviem ... Takze tolko k vyberu.

P. S. Ten pravopis, myslim, ze je este zlaty standard a dokonca prispevok sa tyka hodiniek, vec nevidana ;)

Upraveno uživatelem Toams
Odesláno

Pre autora topic-u, kasli na Karl-osa ;) a pis, ako myslis, ze je to spravne ...

To mi připomnělo začátek téhle scénky:

(v češtině jsem to bohužel nenašel)

Odesláno

Až se nějaké dostanou do užšího výběru, písní.Držím palce.

v prvom rade vdaka za tvoju konstruktivnu pomoc.myslim,ze to bude asi Hamliton.aj Mido by mohlo byt,len by som musel niekoho splasit,kto ma cestu do statov.Burenami som si nie isty,pacia sa mi,ale keby mozno sli na tah,viac by sa mi pacili.takze najskor Hamilton asi.vdaka pekne za vsetko..vazim si vsetky pripomienky a navrhy

Odesláno

Není za co děkovat, z tohoto tématu jsem nadšen a přivítal jsem ho s otevřenou náručí. Byly doby,kdy jsem po nich taky prahl, ale je tolik pěkných kousků, které chce jeden člověk zkusit.U mě to prostě vyřešil natahovač.A když o rezervu požádal bratranec,tak jsme vybírali, než spatřil Longiny a bylo to.

Ty Hamiltony nejsou špatný, moc se mi líbí s tím světlým cifrem.Držím Ti palce

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dobry vecer,

rad by som sa podakoval vsetkym,ktori mi pomohli s vyberom svojimi konstruktivnymi napadmi a radami,ale hlavne by som chcel vyzdvihnut clena fora mlsoun1.Som mu velmi vdacny za nezistnu pomoct a trpezlivost .velka vdaka.nakoniec rozhodnutie padlo na davosu 161.462.16.kupene v UK a next day dorucenie.uz su na ruke.

vdaka

Odesláno

sú pekné, ja mám dvoje Davosa a som veľmi spokojný, solídne hodinky za dobrú cenu. ešte raz gratulace, popíš potom aj svoje dojmy ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...