Karki Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Tak já jsem včera koupil JBL Xtreme.Jsem nadmíru spokojený.
panedge Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) Slysel nekdo tenhle Bose?premejslim,jestli B&O Beolit nebo tohle. https://www.ahifi.cz/bezdratovy-bluetooth-reproduktor-bose-soundtouch-30-series-iii-wireless-black.html?utm_source=google_merchant&utm_medium=product&gclid=CNjq-4ny0tACFUu6GwodAr8LwQ Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem panedge
Mechac Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Nemůžu srovnat s BOSE, ale ten Beolit 15 jsem porovnával se svým Beoplay A2 a to je teda nářez, chybu s tím určitě neuděláš.
panedge Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Jj vim,Beolit jsem zkousel nekolikrat a prave jsem z nej byl uplne urvanej.Ale tenhle Bose je vetsi,tak by me zajimalo,jestli to neni jeste lepsi-doma mamBose kino,soundlink a jsem naramne spokojenej.
nickolas Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Tak jsem vcera objednal ten HK Onyx Studio 3. Zitra ma dorazit, uz se tesim Nasel jsem i box na prevazeni, za asi 40$, ale neposilaji do CR pacholci...Vic nez ta verze Studio, se mi libi nova verze, Onyx. Ma navic NFC, WiFi... Zvukove se tvari stejne, takze z cenovych duvodu zvitezil Studio 3. Ten "jenom Onyx" stoji jednou tolik...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se