synek Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Tak jsem si udělal k narozeninám radost a koupi si v KB Time, LUM-TEC B32 Combat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
synek Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Jsou super! Urcite pak dej vic fotek. Více nafotím a samozřejmě sem foro dám.
filo-boxer Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Vsechno nejlepsi k narozeninam! Hodinky pekne, prehledne, bez zbytecnych komplikaci, to mam rad. Ani to datum tam moc nerusi, jak je malinke. Neni az moc malinke? Da se to jeste precist?
synek Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2016 (upraveno) No, já jsem už dosti slepej a fakt je ten, že datum bez brejlí vidím jen tak tak. Připomínku bych měl i k velkosti číslic 1,2,4,5,7,8 a 10,11, jsou dosti malé, rozpoznám je bez brejlí celkem bez problémů, ale mohly by být větší aby ciferník celkově působil souměrněji.V noci je ovšem nerozeznám, vidím jen čárky. Ale zdůrazňuji, že lumi je exelentní a vydrží dlóóóuho až do rána. Upraveno 2. září 2016 uživatelem synek
michal.s Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Gratuluji, ať slouží. Dobře čitelné bez zbytečných kravinek. Za me palec nahoru!
bedabedulka Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Jsou superr!!! Více foto sem... Nebo radši ne abych pro ně neletel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se