Ivan Lelák Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Nosit je budu asi jen občas, ale mám z nich hroznou radost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bob.zizka Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Odesláno 17. září 2016 Letecké číslované jsou moje další meta. Blahopřeju ti k nim.
Ivan Lelák Odesláno 26. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Díky, mám z nich velkou radost a včera jsem je "vyvezl" na rodinnou oslavu, nebude to často, jejich stálé místo je na proskleném, dřevěném winderu, tam jim to, ve společnosti dalších Primek, sluší. Co se týká řemenu, hodinky jsem získal na tahu, na kterém se nedělaly, aspoň o tom nevím. Když jsem se pídil po originál řemenu, prý asi nejvíc typickým byl tenhle řemen, dokonce včera na oslavě hodinky někoho zaujaly a že prý PS2 kdysi měl i s tímhle řemenem. Není původní, ale koupil jsem ho zde: http://www.antik-prim.cz/obchod/reminek-vhodny-k-prim-sport-ii-3477.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se