zbuddy Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Hlavně ne styl Air-King Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Asi to nelze napsat nějak obecně, co upřednostňuji. Vždy bude záležet na typu hodinek apod.Co mi však někdy nejde do hlavy, jsou občas zvláštním způsobem "ořezané" indexy. Jako příklad za všechny uvádím IWC Mark XV Spitfire a indexy 10, 11. Tady mi to bije do očí tedy hodně.To to opravdu nešlo jinak? Zdroj: global.rakuten.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 (upraveno) To to opravdu nešlo jinak? Určitě šlo. Tady bych to viděl na šlendrián toho, kdo dělal grafiku a zapomněl na to, že bude dial ze dvou dílů. Nebo na změnu projektu na poslední chvíli, kdy zjistili, že něco není tak, jak být mělo a v rámci komunikace mezi židlemi v různých odděleních došlo k rušivému šumu. Jen se divím, že to nezastavili dřív, než to vylezlo na pulty. Připomíná mi to, když jsem nedávno dělal grafiku na letáky. V úplně poslední fázi projektu (už po proběhnuvší kontrole) se mi omylem posunula ořezová značka a v tiskárně to neřešili. Místo, aby se někdo pozastavil a zeptal se, zda ořez má být přes okraj textu, tak to jednoduše udělali, zabalili a poslali... Edit: jo a byla to tiskárna, kde nám ty letáky tisknou pravidelně... Upraveno 16. září 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Nejpitomější mi přijde california, hned za tím pak jiné kombinování římských a arabských čísel na jednom cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Určitě šlo. Tady bych to viděl na šlendrián toho, kdo dělal grafiku a zapomněl na to, že bude dial ze dvou dílů. Nebo na změnu projektu na poslední chvíli, kdy zjistili, že něco není tak, jak být mělo a v rámci komunikace mezi židlemi v různých odděleních došlo k rušivému šumu. Jen se divím, že to nezastavili dřív, než to vylezlo na pulty. Připomíná mi to, když jsem nedávno dělal grafiku na letáky. V úplně poslední fázi projektu (už po proběhnuvší kontrole) se mi omylem posunula ořezová značka a v tiskárně to neřešili. Místo, aby se někdo pozastavil a zeptal se, zda ořez má být přes okraj textu, tak to jednoduše udělali, zabalili a poslali... Edit: jo a byla to tiskárna, kde nám ty letáky tisknou pravidelně... Téměř jistě to bude záměr. Ovšem co je k tomu vedlo? Opravdu nevím. Ten ciferník je sice opticky rozdělen do více částí, ale je z jednoho kusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Pokud to je záměr, tak nechápu jeho logiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 (upraveno) Každej cikán hádá podle svý planety takže já považuji tenhle za perfektní Upraveno 16. září 2016 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 No vidíš Conrade, kolik lidí, tolik chutí. Mě třeba tyhle PAMy přijdou hnusně přeplácaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 (upraveno) No vidíš Conrade, kolik lidí, tolik chutí. Mě třeba tyhle PAMy přijdou hnusně přeplácaný.Jo někdo holky někdo vdolky i když bych asi nepoužil tak razantní výraz. Upraveno 16. září 2016 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se