Přejít na obsah

Jaký dial upřednostňujete?

JaRooN

Doporučené příspěvky

Asi to nelze napsat nějak obecně, co upřednostňuji. Vždy bude záležet na typu hodinek apod.

Co mi však někdy nejde do hlavy, jsou občas zvláštním způsobem "ořezané" indexy. Jako příklad za všechny uvádím IWC Mark XV Spitfire a indexy 10, 11. Tady mi to bije do očí tedy hodně.

To to opravdu nešlo jinak?

post-13378-0-23536600-1474019734_thumb.jpg

Zdroj: global.rakuten.com

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To to opravdu nešlo jinak?

Určitě šlo. Tady bych to viděl na šlendrián toho, kdo dělal grafiku a zapomněl na to, že bude dial ze dvou dílů. Nebo na změnu projektu na poslední chvíli, kdy zjistili, že něco není tak, jak být mělo a v rámci komunikace mezi židlemi v různých odděleních došlo k rušivému šumu. Jen se divím, že to nezastavili dřív, než to vylezlo na pulty. Připomíná mi to, když jsem nedávno dělal grafiku na letáky. V úplně poslední fázi projektu (už po proběhnuvší kontrole) se mi omylem posunula ořezová značka a v tiskárně to neřešili. Místo, aby se někdo pozastavil a zeptal se, zda ořez má být přes okraj textu, tak to jednoduše udělali, zabalili a poslali...

Edit: jo a byla to tiskárna, kde nám ty letáky tisknou pravidelně...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Určitě šlo. Tady bych to viděl na šlendrián toho, kdo dělal grafiku a zapomněl na to, že bude dial ze dvou dílů. Nebo na změnu projektu na poslední chvíli, kdy zjistili, že něco není tak, jak být mělo a v rámci komunikace mezi židlemi v různých odděleních došlo k rušivému šumu. Jen se divím, že to nezastavili dřív, než to vylezlo na pulty. Připomíná mi to, když jsem nedávno dělal grafiku na letáky. V úplně poslední fázi projektu (už po proběhnuvší kontrole) se mi omylem posunula ořezová značka a v tiskárně to neřešili. Místo, aby se někdo pozastavil a zeptal se, zda ořez má být přes okraj textu, tak to jednoduše udělali, zabalili a poslali...

Edit: jo a byla to tiskárna, kde nám ty letáky tisknou pravidelně...

Téměř jistě to bude záměr. Ovšem co je k tomu vedlo? Opravdu nevím. Ten ciferník je sice opticky rozdělen do více částí, ale je z jednoho kusu.

Odkaz ke komentáři

Každej cikán hádá podle svý planety takže já považuji tenhle za perfektní

post-227-0-29023500-1474023379.jpg

post-227-0-90832000-1474023438.jpg

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

No vidíš Conrade, kolik lidí, tolik chutí. Mě třeba tyhle PAMy přijdou hnusně přeplácaný.

Jo někdo holky někdo vdolky i když bych asi nepoužil tak razantní výraz.   :cheers:

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...