alois Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Tak dnes se mnou v práci. Ta přesnost je neuvěřitelná. Je to cca půl vteřiny za den do plusu. Prostě jsem velmi spokojen. 6
Lumberjack Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Jak to chlapi děláte, že máte samý leštěnky. Že vy ty hodinky nenosíte . Ty moje jsou za dva roky otlučený jak cikánský hračky. 2 2
Lumberjack Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna To je „provozní" patina Prostě denně makaj. Ale pořád drží, jen na střelnici jsem je ještě nevzal. Sundávám je jen při práci s motorovkou, zbíječkou, flexou.... prostě tam kde jsou vibrace. 1
Ondrej75 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 2 hodinami, Lumberjack napsal: To je „provozní" patina Prostě denně makaj. Ale pořád drží, jen na střelnici jsem je ještě nevzal. Sundávám je jen při práci s motorovkou, zbíječkou, flexou.... prostě tam kde jsou vibrace. Teď je můžeš prodat jako, že už prošly celou druhou světovou ty použité jsou mnohem dražší
cox Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Ahoj, chtěl bych vás poprosit o vaše zkušenosti s pískovanou povrchovou úpravou pouzdra. Pořídil jsem si Laco Kempten, překvapil mě relativně krátký originální řemínek a povrchová uprava pouzdra není přesně to, co jsem čekal. Zjistil jsem, že opískované pouzdro ošetřují pomocí nějakého “invisible” anti-fingerprint coating (neviditelný protiotiskový povlak), pochopil jsem to tak, že povrch v podstatě něčím "nalakují". Chtěl bych se zeptat, jak tahle povrchovka snáší škrábance a ťukance, jestli nedochází k nějakému olupování? Lumberjack názorně ukázal, že standardní broušené pouzdro snáší škrábance s přehledem. Předem díky, za jakoukoliv odpověď.
Greenhornik Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Ja jsem měl tyhle Laco dvoje současně (Westerland a Dortmund), nosil jsem je dost a nebyl na nich ani ťuk. Vlásečnice z principu vůbec. Jediné, co bylo patrné, tak oleštěné nožičky, ale nijak to nerušilo. Co tak občas pozoruju v inzerci nebo na Chrono24, tak občas se někomu nějaká rejha povede, ale Erbstücky z nich nikdo neudělal. Nejblíž k tomu má tady Lumberjack, ale to je nepískovaná Pro verze. A navíc blbě to vůbec nevypadá. 1
Ondrej75 Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna před 13 hodinami, cox napsal: Ahoj, chtěl bych vás poprosit o vaše zkušenosti s pískovanou povrchovou úpravou pouzdra. Pořídil jsem si Laco Kempten, překvapil mě relativně krátký originální řemínek a povrchová uprava pouzdra není přesně to, co jsem čekal. Zjistil jsem, že opískované pouzdro ošetřují pomocí nějakého “invisible” anti-fingerprint coating (neviditelný protiotiskový povlak), pochopil jsem to tak, že povrch v podstatě něčím "nalakují". Chtěl bych se zeptat, jak tahle povrchovka snáší škrábance a ťukance, jestli nedochází k nějakému olupování? Lumberjack názorně ukázal, že standardní broušené pouzdro snáší škrábance s přehledem. Předem díky, za jakoukoliv odpověď. Ahoj, mám je už pár let a žádné odlupování ani škrábance neregistruju.
alois Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna (upraveno) Já hodinky nosím, ale povětšinou jsem v kanceláři u počítače nebo někde, kde se jim nic moc nemůže stát. Prostě štábní krysa. A na drsnou práci mam titanové Citizen Promaster Tough Solar. A na sport Venu X1 Upraveno 28. srpna uživatelem alois
MejlaG Odesláno 8. září Autor Nahlásit Odesláno 8. září Našel jsem pár starých fotek mých Laco Tundra. Pěkné byly. Už jsem je dal do povídání ve vlákně Novinky. Škoda, že už nejsou k mání. A kdysi dělali ty hodinky i menší. 3
Backgramond Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září V 17. 8. 2025 v 19:04, Lumberjack napsal: Jak to chlapi děláte, že máte samý leštěnky. Že vy ty hodinky nenosíte . Ty moje jsou za dva roky otlučený jak cikánský hračky. Jako nejsem na tvoji úrovni to možna tak technik vyrábějící patinu v Pforzheimu Ale ze začátku mě to sralo, ale teď už tomu taky říkám patina. Mám je rok a půl, ale je fakt že za poslední půlrok se z nich staly dailywatch - příjemně se nosí - tak těch šrámů přibývá. Ale tebe už nedoženu 3 1
Lumberjack Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září No konečně další, který ty hodinky opravdu nosí a používá
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se