Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 605
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To je „provozní" patina 😂 Prostě denně makaj. Ale pořád drží, jen na střelnici jsem je ještě nevzal. Sundávám je jen při práci s motorovkou, zbíječkou, flexou.... prostě tam kde jsou vibrace.

• Like 1
Odesláno
před 2 hodinami, Lumberjack napsal:

To je „provozní" patina 😂 Prostě denně makaj. Ale pořád drží, jen na střelnici jsem je ještě nevzal. Sundávám je jen při práci s motorovkou, zbíječkou, flexou.... prostě tam kde jsou vibrace.

Teď je můžeš prodat jako, že už prošly celou druhou světovou 😁 ty použité jsou mnohem dražší

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

chtěl bych vás poprosit o vaše zkušenosti s pískovanou povrchovou úpravou pouzdra. Pořídil jsem si Laco Kempten, překvapil mě relativně krátký originální řemínek a povrchová uprava pouzdra není přesně to, co jsem čekal. Zjistil jsem, že opískované pouzdro ošetřují pomocí nějakého “invisible” anti-fingerprint coating (neviditelný protiotiskový povlak), pochopil jsem to tak, že povrch v podstatě něčím "nalakují". Chtěl bych se zeptat, jak tahle povrchovka snáší škrábance a ťukance, jestli nedochází k nějakému olupování? Lumberjack názorně ukázal, že standardní broušené pouzdro snáší škrábance s přehledem.

Předem díky, za jakoukoliv odpověď.

Odesláno

Ja jsem měl tyhle Laco dvoje současně (Westerland a Dortmund), nosil jsem je dost a nebyl na nich ani ťuk. Vlásečnice z principu vůbec. Jediné, co bylo patrné, tak oleštěné nožičky, ale nijak to nerušilo.
Co tak občas pozoruju v inzerci nebo na Chrono24, tak občas se někomu nějaká rejha povede, ale Erbstücky z nich nikdo neudělal. Nejblíž k tomu má tady Lumberjack, ale to je nepískovaná Pro verze. A navíc blbě to vůbec nevypadá. 

• Like 1
Odesláno
před 13 hodinami, cox napsal:

Ahoj,

chtěl bych vás poprosit o vaše zkušenosti s pískovanou povrchovou úpravou pouzdra. Pořídil jsem si Laco Kempten, překvapil mě relativně krátký originální řemínek a povrchová uprava pouzdra není přesně to, co jsem čekal. Zjistil jsem, že opískované pouzdro ošetřují pomocí nějakého “invisible” anti-fingerprint coating (neviditelný protiotiskový povlak), pochopil jsem to tak, že povrch v podstatě něčím "nalakují". Chtěl bych se zeptat, jak tahle povrchovka snáší škrábance a ťukance, jestli nedochází k nějakému olupování? Lumberjack názorně ukázal, že standardní broušené pouzdro snáší škrábance s přehledem.

Předem díky, za jakoukoliv odpověď.

Ahoj, mám je už pár let a žádné odlupování ani škrábance neregistruju. 

Odesláno (upraveno)

Já hodinky nosím, ale povětšinou jsem v kanceláři u počítače nebo někde, kde se jim nic moc nemůže stát. Prostě štábní krysa.
A na drsnou práci mam titanové Citizen Promaster Tough Solar. A na sport Venu X1 

Upraveno uživatelem alois
Odesláno

Našel jsem pár starých fotek mých Laco Tundra. Pěkné byly. Už jsem je dal do povídání ve vlákně Novinky. Škoda, že už nejsou k mání.

A kdysi dělali ty hodinky i menší.

P1120889.JPG

P1120894.JPG

IMAG0371.jpg

Laco Einsatzuhr.jpg

• Like 3
  • po 2 týdnech...
Odesláno
V 17. 8. 2025 v 19:04, Lumberjack napsal:

Jak to chlapi děláte, že máte samý leštěnky. Že vy ty hodinky nenosíte 😀.

Ty moje jsou za dva roky otlučený jak cikánský hračky.

IMG_20250817_190101645_HDR.jpg

IMG_20250817_190030740_HDR.jpg

Jako nejsem na tvoji úrovni 😄 to možna tak technik vyrábějící patinu v Pforzheimu 😄
Ale ze začátku mě to sralo, ale teď už tomu taky říkám patina. Mám je rok a půl, ale je fakt že za poslední půlrok se z nich staly dailywatch - příjemně se nosí - tak těch šrámů přibývá. Ale tebe už nedoženu 😄

IMG_5124.jpeg

IMG_5123.jpeg

IMG_5122.jpeg

• Like 3
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...