MejlaG Odesláno 11. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2025 Já dnes Polar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
alois Odesláno 12. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2025 Tak dnes se mnou v práci. Ta přesnost je neuvěřitelná. Je to cca půl vteřiny za den do plusu. Prostě jsem velmi spokojen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Lumberjack Odesláno 17. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2025 Jak to chlapi děláte, že máte samý leštěnky. Že vy ty hodinky nenosíte . Ty moje jsou za dva roky otlučený jak cikánský hračky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
Lumberjack Odesláno 17. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2025 To je „provozní" patina Prostě denně makaj. Ale pořád drží, jen na střelnici jsem je ještě nevzal. Sundávám je jen při práci s motorovkou, zbíječkou, flexou.... prostě tam kde jsou vibrace. 1
Ondrej75 Odesláno 17. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2025 před 2 hodinami, Lumberjack napsal: To je „provozní" patina Prostě denně makaj. Ale pořád drží, jen na střelnici jsem je ještě nevzal. Sundávám je jen při práci s motorovkou, zbíječkou, flexou.... prostě tam kde jsou vibrace. Teď je můžeš prodat jako, že už prošly celou druhou světovou ty použité jsou mnohem dražší
cox Odesláno 27. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2025 Ahoj, chtěl bych vás poprosit o vaše zkušenosti s pískovanou povrchovou úpravou pouzdra. Pořídil jsem si Laco Kempten, překvapil mě relativně krátký originální řemínek a povrchová uprava pouzdra není přesně to, co jsem čekal. Zjistil jsem, že opískované pouzdro ošetřují pomocí nějakého “invisible” anti-fingerprint coating (neviditelný protiotiskový povlak), pochopil jsem to tak, že povrch v podstatě něčím "nalakují". Chtěl bych se zeptat, jak tahle povrchovka snáší škrábance a ťukance, jestli nedochází k nějakému olupování? Lumberjack názorně ukázal, že standardní broušené pouzdro snáší škrábance s přehledem. Předem díky, za jakoukoliv odpověď.
Greenhornik Odesláno 27. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2025 Ja jsem měl tyhle Laco dvoje současně (Westerland a Dortmund), nosil jsem je dost a nebyl na nich ani ťuk. Vlásečnice z principu vůbec. Jediné, co bylo patrné, tak oleštěné nožičky, ale nijak to nerušilo. Co tak občas pozoruju v inzerci nebo na Chrono24, tak občas se někomu nějaká rejha povede, ale Erbstücky z nich nikdo neudělal. Nejblíž k tomu má tady Lumberjack, ale to je nepískovaná Pro verze. A navíc blbě to vůbec nevypadá. 1
Ondrej75 Odesláno 28. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 před 13 hodinami, cox napsal: Ahoj, chtěl bych vás poprosit o vaše zkušenosti s pískovanou povrchovou úpravou pouzdra. Pořídil jsem si Laco Kempten, překvapil mě relativně krátký originální řemínek a povrchová uprava pouzdra není přesně to, co jsem čekal. Zjistil jsem, že opískované pouzdro ošetřují pomocí nějakého “invisible” anti-fingerprint coating (neviditelný protiotiskový povlak), pochopil jsem to tak, že povrch v podstatě něčím "nalakují". Chtěl bych se zeptat, jak tahle povrchovka snáší škrábance a ťukance, jestli nedochází k nějakému olupování? Lumberjack názorně ukázal, že standardní broušené pouzdro snáší škrábance s přehledem. Předem díky, za jakoukoliv odpověď. Ahoj, mám je už pár let a žádné odlupování ani škrábance neregistruju.
alois Odesláno 28. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 (upraveno) Já hodinky nosím, ale povětšinou jsem v kanceláři u počítače nebo někde, kde se jim nic moc nemůže stát. Prostě štábní krysa. A na drsnou práci mam titanové Citizen Promaster Tough Solar. A na sport Venu X1 Upraveno 28. srpna 2025 uživatelem alois
Lacifer Odesláno 29. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
MejlaG Odesláno 30. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 A v sobotu green Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
ladvach Odesláno 31. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2025 Ale dneska na beru jiné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Rendell Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 Taupe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Stodic Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 Po delší době na ruce Ulm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
MejlaG Odesláno 8. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2025 Našel jsem pár starých fotek mých Laco Tundra. Pěkné byly. Už jsem je dal do povídání ve vlákně Novinky. Škoda, že už nejsou k mání. A kdysi dělali ty hodinky i menší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
childe Odesláno 19. září 2025 Nahlásit Odesláno 19. září 2025 Hledám tu správnou modrou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Backgramond Odesláno 26. září 2025 Nahlásit Odesláno 26. září 2025 V 17. 8. 2025 v 19:04, Lumberjack napsal: Jak to chlapi děláte, že máte samý leštěnky. Že vy ty hodinky nenosíte . Ty moje jsou za dva roky otlučený jak cikánský hračky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jako nejsem na tvoji úrovni to možna tak technik vyrábějící patinu v Pforzheimu Ale ze začátku mě to sralo, ale teď už tomu taky říkám patina. Mám je rok a půl, ale je fakt že za poslední půlrok se z nich staly dailywatch - příjemně se nosí - tak těch šrámů přibývá. Ale tebe už nedoženu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Lumberjack Odesláno 26. září 2025 Nahlásit Odesláno 26. září 2025 No konečně další, který ty hodinky opravdu nosí a používá 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se