Návštěvník tolja Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Odesláno 17. září 2016 Nazdar, chci Vám ukázat něco, co jsem před časem se štěstím koupil. Plně funkční, prakticky nepoužívané stopky z mezičasem, reference 570, průměr pouzdra 57mm, kalibr Valjoux 57. Docela dost padesát sedmiček.
VintageLover Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Odesláno 17. září 2016 Super balíček, dokonce i sáček. Tohle jsem ještě neviděl.
NIGHTinGALE Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Odesláno 17. září 2016 Většinou mají stopky nic moc strojky, ale tyhle jsou samej šutrák, pěkný
Lobber Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 V 17. 9. 2016 v 11:08, tolja napsal: Nazdar, chci Vám ukázat něco, co jsem před časem se štěstím koupil. Plně funkční, prakticky nepoužívané stopky z mezičasem, reference 570, průměr pouzdra 57mm, kalibr Valjoux 57. Docela dost padesát sedmiček.Krásný kousek Závidím, já již delší dobu pokukuji po podobných ... Ale ta cena mě zatím pořád odrazuje a nenašel jsme odvahu
venc Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Nádherný stopky, dokonce mají Incabloc, to se taky moc nevidí. Přitom jich muselo být různě po sportovních zařízeních plno. Možná se tam ještě někde válí a všichni na ně už zapomněli, protože digitální stopky jsou pro praxi lepší.
venc Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Tak po dlouhé době jsem taky přišel ke stopkám Heuer, sice skromnějším než Tolja, ale krabičku mají stejnou
venc Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Ještě dodám co každý určitě ví - cal. 7700, ref. 408.201, 7 jewels a nárazuvzdorné uložení KIF, viz údaje z katalogu. Jsou zachovalé, kromě krabičky ale nic dalšího nebylo, třeba záručák a sáček
lobevlad Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Odesláno 15. června 2023 Oživím staré vlákno svoji novým prírastkom. Stopky Heuer Can-Am z roku 1975 oslavujú Kanadsko-americký Challenge Cup - slávne preteky klubov: Sports Car Club of America (SCCA) a Canadian Automobile Sports Club (CASC) zo 60. a 70. rokov.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se