Alessio Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 (upraveno) Dalsi mlynar do party Alespon mobilem, prvni dojmy fantasticke, idealni oblekova velikost (39 mm a cca 12 mm na vysku, takze se vejdou pod kosili). Zpracovani spickove, cisty design, i tak se kocham detaily. Podle Jakuba z Chronoshopu asi u nas uplne prvni. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 18. září 2016 uživatelem Alessio
villain83 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Moc hezky hodinky, pred par lety jsem mel predchozi generaci s big date komplikaci, zpracovani je famozni. Jenom teda prehazovani remenu byl porod, u toho jsem vzteky levitoval. Gratuluju, velice dobra volba.
Kid_A Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 krasny oblekovky. slusel by jim i pstros v cognac barve:-)
Alessio Odesláno 18. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Mam jeste hnedy rios, ale na vymenu si asi netroufnu...ty brousene boky si o skrabanec rikaji Sent from my iPhone using Tapatalk
El Nano Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 číselník jako gramofonová deska a navíc verze chronometer...krása!
MíraMíra Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 (upraveno) Přiznám se, že já je neznám, ale jsou moc hezký.Krásnej, čistej vzhled.Gratulace. Upraveno 18. září 2016 uživatelem MíraMíra
jenik77 Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 velmi pěknán a zajímavá hodinka! blahopřeju.líbí se mi ten reliéf na cifru. z boku vypadají jako bubínek:-)hoď prosím ještě fotku dýnka.
Alessio Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Udelam vic fotek a hodim, ted jsou na vymene reminku za hnedy rios . Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se