Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník cecil
Odesláno

mně se líbí ty attesy co jsem postnul výše a myslím že se bez nich brzy neobejdu mají sice nějak 47mm ale na wus psaly že působí jako 46mm.Duratect,safír,nemají dno!Takže zřejmně monoblok.Mají super tah a važí asi jen 140gr.Ale je u nich už vyšší cena.Ale jako kombinaci klasického pojetí pilotek s high tech prvky se dle mého názoru nejvíce povedly právě nighthawk.V reálu jsou opravdu nádherné.Každý mi je chválí a v té zlaté,nebo spíše rose gold jsou i hodně frajerský.

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem je měl na ruce dnes všechny a kromě AS 2031-57E jsou všechny moc preplacane aspoň pro me Jirák ten titan je super materiál, je úplně neuvěřitelně pohldlny.

Odesláno

JJ, trošku si na.eru do vlastního hnízda, ale jestli někdo umí high-tech hodiny v titanu, se safírem a rc, tak je to Citizen...

Odesláno
  V 26. 9. 2016 v 19:18, spineshank napsal:

Škoda že chceš jen pilotky, divery má Citizen moc pěkný a jsou krásně přehledný, narozdil od toho chaosu co mají na citfru ty letecký.

Zkus nahodit ;-)

Odesláno (upraveno)
  V 27. 9. 2016 v 6:59, Fejfa napsal:

A zapomněl jsem se zeptat kdyz koupím as2031 přes eBay treba v USA bude rádio normálně fungovat i tady u nas v ČR?

To, že je kupuješ na eBay na to nemá vliv. Konkrétně tento typ se prodává i u nás, přijímá i DCF. Musíš si dát pozor, co je v popisu, resp. to někdy vidíš na ciferníku, jaké vysílače hodinky přijímají. Ano, jsou hodinky, které nepřijímají DCF, ale z Evropy třeba jen Londýn, ty nebrat, to už jsme tu několikrát řešili a zhádali se. 

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno

A jak ses ptal na to šroubovací dýnko u AS 2031-57E , tak ano, mají ho šroubovací. tyto hodinky mám už přes rok a jsou to moje hlavní hodinky. Skvělá lumi, absolutní přesnost ( nikdy se nestalo, že by se neseřídily).

Odesláno

Takze pokud to dobre chápu tak u AS 2031-57E je kalibr H461 a RC pouze z Nemecka, kdyz pojedu na dovolenou treba do Japonska nebo do USA seridi se nebo je to pouze pro Evropu?

Odesláno

Kalibr H461 se seřizuje pouze dle signálu z Německa. Pokud ho nedostane, tak funguje jako běžný quartz a korekci času musíš provést ručně. Jinak - kdybych jel na dovolenou do Japonska, tak tam jedu úplně bez hodinek :D

Odesláno

Mapku pokrytí najdeš někde přes Google, ale ono je to celkem zavádějící, protože mnohdy ten signál nefachá ani v ČR (třeba panelák) a naopak tisíce kilometrů daleko ho někdo zachytil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...