Jiří Štencek Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Mám pocit,že tu proběhla informace, že no date není problém. Objednáš u AD a do pár týdnů ti je ve fabrice vyrobí. Ale jistě ti to asi bude moci potvrdit Jirka z Helveti. Potvrzuji, Davosa je v tomhle směru velmi ochotná Napiš mi požadavky a já se pokusím hodinky přesně dle představ zajistit.
Dimmu Borgir Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 Mé budoucí hodinky. Jsem na ně naživo velice zvědav. Trochu se to ve mě pere, kup byl impulsivní rozhodnutí. Líbí se mi určitě slibovaný poměr cena/výkon. Trochu se ve mě perou dva lidé, "kopírka" Submarinerů mi na jednu stranu trochu vadí, na stranu druhou by mohla přinést jistá pozitiva, třeba vychytaný tvar pouzdra vyladěného od samotného mistra, firmy ROLEX. Údajně jsou fakt pohodlné a dobře nositelné. Také to budou mé první hodinky s kyklopem. Tam jsem též na vážkách, chci to, nechci to?? Snad se ze mě nestane schizofrenik, nebo jiný slintající pošuk :-)
Dimmu Borgir Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Myslíš, že by šlo zařídit výměnu skla v Čechách u hodinek, které již lupu mají?? Na koho bych se mohl obrátit?? Prodejcem hodinek byl shop helveti.cz
Jiří Štencek Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Myslíš, že by šlo zařídit výměnu skla v Čechách u hodinek, které již lupu mají?? Na koho bych se mohl obrátit?? Prodejcem hodinek byl shop helveti.cz Napiš mi SZ nebo na stencek@helveti.cz. Poptám se na možnosti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se