natalia Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 Ahojte, poradili by ste prosím s výberom hodiniek pre muža (30) vhodné ku košeli aj jednoduchému tričku? Aby nepôsobili veľmi športovo.Cenová relácia 250?, quartz-nie automatika, bielej farby s koženým remienkom, veľkosť max.42. Niečo na štýl týchto: Junkers 6730-1 Eisvogel F13
AKUC Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 (upraveno) čo tieto, viem sú automat ale za tú cenu ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. alebo niečo od Davosa, biele, quartz, 42mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://www.online-hodinky.sk/davosa-16243416-metropolitan.html Upraveno 28. září 2016 uživatelem AKUC
natalia Odesláno 28. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2016 Davosa vyzerajú zaujímavo. Mám otázočku, nakoľko v problematike hodiniek som rýchlokvasená Spomenuté Davosa sú typu chronograf. Nachádzajú sa tam 3 číselníky, ktoré merajú časové úseky (sekundy, minúty, hodiny). Sú na týchto hodinkách funkčné všetky tri?Druhá otázočka ohľadom strojčekov. Je kvalitatívny rozdiel medzi Ronda 5030 (Davosa) vs Ronda 6004.D (Junkers)? Asi by som chcela za málo peňazí čo najviac muziky AKUC ďakujem Ti za tipy.
AKUC Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 (upraveno) ano je to chronograf, všetky 3 sú funkčné, velká sekundovka je vlastne stoper, klasickú sekundovku máš vpravo na poz. 3, ostatné 2 ukazujú vlasten stopovaný čas, má to safirové sklo, vodotesnosť WR50 (ale plavať by som v nich neplaval), v quartz strojčekoch sa nevyznám ale je to swiss, rozdiel bude asi len v tom že tie v davose majú viac komplikácií ..., ked ma ešte niečo napadne tak to sem dám : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://shop.laco.de/de/Montreal.htmlelegantné, quartz, 42mm, ale nemajú safir a je tam strojček miyota (na úrovni tej Ronda), hodinky made in germany, stýl pilot Upraveno 28. září 2016 uživatelem AKUC
AKUC Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 určite tu ešte padne pár návrhov ale v tej cenovej hladine to bude ťažké, určite treba pripomenúť ešte Seiko, Orient, alebo Citizen ...
natalia Odesláno 28. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2016 Laco Montreal aj model Sylt vyzerajú veľmi dobre.Davosa je plus to sklíčko- v tej cenovej relácii ho zazrieť bolo ťažké Jasné, dalo by sa ísť ešte trochu hore, ale to by museli byť tie pravé.Trochu ešte popozerám. Každopádne ďakujem ešte raz.
natalia Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Boli by tie ako prvé spomenuté Junkers prešlap pri kúpe? Aj keď Davosa mala výhodu kvalitnejšieho sklíčka, Junkers a Laco Sylt si myslím, že by ho potešili výzorovo viac. https://shop.junkers.de/junkers-6730-1-eisvogel-f13.html
MíraMíra Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Mě osobně přijde u Junkers odpudivý už to logo, ale to je subjektivní záležitost.
Marfael Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Já si nemůžu pomoct, já v tom logu vidím někoho ukřižovaného... Nehledě na to, že mít hodinky jako název kotlů by mi asi taky úplně nevonělo, ale hodinky jsou to jinak docela pěkné.
natalia Odesláno 6. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Swiss Military Hanowa Patriot ChronoChalani, nakoniec som bez neho nevybrala, ukázala som mu, ktoré by sa mu páčili. Z výberu najlepšie dopadli Laco Sylt, Junkers tiež (trochu elegantnejšie), no pri prezeraní sme natrafili na tieto a hneď sa do nich zaľúbil, plus majú zafír, strojček ako Davosa, tak som riskla. Ako každodenné quartz snáď budú okey.
AKUC Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Tak gratulujem, dobrý výber, osvedčená stará swiss firma, robia aj pekné automaty pod menom Roamer. Nech slúžia a robia radosť a potom pridaj aj origo foto !
natalia Odesláno 20. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Chalani, pridávam fotky, na mojej ruke.Dnes ich priateľovi podarujem Vyzerajú dobre spracované, ak budete chcieť zavesím nejakú fotku aj za chodu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 tak ešte raz gratulujem a závidím priatelovi ....
posmourny Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Já si nemůžu pomoct, já v tom logu vidím někoho ukřižovaného... Nehledě na to, že mít hodinky jako název kotlů by mi asi taky úplně nevonělo, ale hodinky jsou to jinak docela pěkné.Kotle mi hned nenapadly, spíš letadla.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se