Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

poradili by ste prosím s výberom hodiniek pre muža (30) vhodné ku košeli aj jednoduchému tričku? Aby nepôsobili veľmi športovo.

Cenová relácia 250?, quartz-nie automatika, bielej farby s koženým remienkom, veľkosť max.42.

Niečo na štýl týchto:

Junkers 6730-1 Eisvogel F13

junkers-6730-1-eisvogel-f13-series.jpg

Odesláno (upraveno)

čo tieto, viem sú automat ale za tú cenu ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

alebo niečo od Davosa, biele, quartz, 42mm

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

http://www.online-hodinky.sk/davosa-16243416-metropolitan.html

Upraveno uživatelem AKUC
Odesláno

Davosa vyzerajú zaujímavo. Mám otázočku, nakoľko v problematike hodiniek som rýchlokvasená :) Spomenuté Davosa sú typu chronograf. Nachádzajú sa tam 3 číselníky, ktoré merajú časové úseky (sekundy, minúty, hodiny). Sú na týchto hodinkách funkčné všetky tri?

Druhá otázočka ohľadom strojčekov. Je kvalitatívny rozdiel medzi Ronda 5030 (Davosa) vs Ronda 6004.D (Junkers)? 

Asi by som chcela za málo peňazí čo najviac muziky :)

AKUC ďakujem Ti za tipy.

Odesláno (upraveno)

ano je to chronograf, všetky 3 sú funkčné, velká sekundovka je vlastne stoper, klasickú sekundovku máš vpravo na poz. 3, ostatné 2 ukazujú vlasten stopovaný čas, má to safirové sklo, vodotesnosť WR50 (ale plavať by som v nich neplaval), v quartz strojčekoch sa nevyznám ale je to swiss, rozdiel bude asi len v tom že tie v davose majú viac komplikácií ..., ked ma ešte niečo napadne tak to sem dám :

https://shop.laco.de/de/Montreal.html

elegantné, quartz, 42mm, ale nemajú safir a je tam strojček miyota (na úrovni tej Ronda), hodinky made in germany, stýl pilot

Upraveno uživatelem AKUC
Odesláno

určite tu ešte padne pár návrhov ale v tej cenovej hladine to bude ťažké, určite treba pripomenúť ešte Seiko, Orient, alebo Citizen ...

Odesláno

Laco Montreal aj model Sylt vyzerajú veľmi dobre.

Davosa je plus to sklíčko- v tej cenovej relácii ho zazrieť bolo ťažké :)

Jasné, dalo by sa ísť ešte trochu hore, ale to by museli byť tie pravé.

Trochu ešte popozerám. Každopádne ďakujem ešte raz. 

Odesláno

Já si nemůžu pomoct, já v tom logu vidím někoho ukřižovaného... Nehledě na to, že mít hodinky jako název kotlů by mi asi taky úplně nevonělo, ale hodinky jsou to jinak docela pěkné.

Odesláno
51rCohwXljL.jpgSwiss Military Hanowa Patriot Chrono

Chalani, nakoniec som bez neho nevybrala, ukázala som mu, ktoré by sa mu páčili. Z výberu najlepšie dopadli Laco Sylt, Junkers tiež (trochu elegantnejšie), no pri prezeraní sme natrafili na tieto a hneď sa do nich zaľúbil, plus majú zafír, strojček ako Davosa, tak som riskla. Ako každodenné quartz snáď budú okey. 

Odesláno

Tak gratulujem, dobrý výber, osvedčená stará swiss firma, robia aj pekné automaty pod menom Roamer. Nech slúžia a robia radosť a potom pridaj aj origo foto ! :photo:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chalani, pridávam fotky, na mojej ruke.

Dnes ich priateľovi podarujem :)

Vyzerajú dobre spracované, ak budete chcieť zavesím nejakú fotku aj za chodu :)

Odesláno

Já si nemůžu pomoct, já v tom logu vidím někoho ukřižovaného... Nehledě na to, že mít hodinky jako název kotlů by mi asi taky úplně nevonělo, ale hodinky jsou to jinak docela pěkné.

Kotle mi hned nenapadly, spíš letadla.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...