PetrVan Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Dobrý den, rád bych odborníky tohoto fóra požádal o radu nebo doporučení. Doporučili byste mi prosím způsob jakým lze poměrně drahé hodinky prodat? Existuje u některých hodinářů komisní prodej? Kde bych takové hodináře měl hledat? Prodej prostřednictvím Aukra se mi zatím nejeví jako kulturní a bohužel žádného z řád chronomágů zatím neznám. Děkuji za odpověď.
Micey Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Kralovstvi hodin v Mikulandsky tusim, asi Nekazanka, nevim jak LuxuryTime dela komisi.. na netu aukro, chrono24 ci ebay - nevim, co je na tom nekulturniho..
mAra_ Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Co jsem viděl, chronoshop též má občas nějaké bazarové kousky. 1
Murphy97 Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 (upraveno) Hele chlapci, to si vyreste v SZ a ne tady. Porusujete tim pravidla Upraveno 1. října 2016 uživatelem Murphy97
PetrVan Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Díky všem za reakci. Jednalo se mi především o vaše zkušenosti s prodejem na různých prodejních portálech. Já osobně mám zkušenosti s Aukrem (cca 200 obchodů), ale nikdy jsem tam neprodával věci tohoto typu. Zároveň jsem hledal oficiální cestu k lidem, kterým by takové hodinky udělaly radost. Velmi mě pomohlo nasměrování např. na Chronoshop, který by oficiální inzerát dostal sem na Chronomag. Také by byla splněna i podmínka určité kultury prodeje, kde je obchod bezpečný a komfortní pro obě strany. Díky
colombo Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Jako ptát se v pekle kde seženu nějaký oheň.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se