Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

pánové je tu někdo kdo se v tomto orientuje ?

rádií je jako sraček a abych všechno projížděl bych musel bejt na světě ještě 850 let

primárně mi jde o elektronickou hudbu od 90let

breakbeat, downtempo, drumnbass, dubstep, house, jungle, trance atd.

ideálně bez dalších žvástů a když už tak anglicky - němčina mi leze krkem

díkec

Návštěvník YPO
Odesláno

Přesně takhle si to vyfiltruješ na tunein a je to hotový

http://tunein.com/radio/music/

to není hotový ..... to umím taky 

tak to zkusím upřesnit - poslouchá někdo tuhle muziku a má nějaký tip na konkretní radio (rádia) ?

Odesláno

to není hotový ..... to umím taky 

tak to zkusím upřesnit - poslouchá někdo tuhle muziku a má nějaký tip na konkretní radio (rádia) ?

Na trance mám nejradši http://tunein.com/radio/Trance-Online-radio-s162002/

Ostatní uvedené styly mne tolik neberou

Návštěvník YPO
Odesláno

Hele zkus aplikaci Spotify a i bez registrace a placeného členství je tam mraky rádii.

Spotify sem si vcera aktivoval na 7 dni zdarma a tam se mi to libi moc:) Nevim ale jak moc bude trpet telefon.

Odesláno

Spotify sem si vcera aktivoval na 7 dni zdarma a tam se mi to libi moc:) Nevim ale jak moc bude trpet telefon.

Nebude. Nebo u mě to aspoň není tak hrozny. Někdy nabízej i 3 month trial a i to placené členství za 5 Eur měsíčně není tak strasne.
Návštěvník YPO
Odesláno

tak....

všechny vaše návrhy postupně prozkoumám

zatím se nejvíc přikláním, že pojedu na placeném spotify, protože to nenásilně podporuje můj přístroj na přehrávání muziky, a objevil jsem, že existuje i spotify prostředí pro PC které mi je sympatické

takže ode mne asi poslední dotaz směřující k platbě za spotify

jestli to správně chápu, tak za 6 éček můžu poslouchat muziku sám a za 9 éček může poslouchat i někdo další =

= ta další bytost se přihlásí pod mým účtem, nebo jak to přesně funguje ?

Návštěvník YPO
Odesláno

tak už to vím .... stálo to 9 éček ....  ..... Frantík má u mě pozvánku na měsíc zdarma v rámci navedení správným směrem :D

*vlákno něchť slouží dalším  :cigar:  trávy

Odesláno (upraveno)

A když tě přestanou bavit klasický 90', tak to zkus zkombinovat s tímhle rádiem. Prakticky nic jinýho než KEXP ze Seattle už nějakej ten pátek neposlouchám. Pro mě ideální a vyváženej mix. Starý věci i relevantní novinky - prostě dobrá muzika...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

A když tě přestanou bavit klasický 90', tak to zkus zkombinovat s tímhle rádiem. Prakticky nic jinýho než KEXP ze Seattle už nějakej ten pátek neposlouchám. Pro mě ideální a vyváženej mix. Starý věci i relevantní novinky - prostě dobrá muzika...

Fakt vynikající muzika o klimatických změnách v Arktidě, následovaná náboženským okénkem...Měl jsi opravdu na mysli toto rádio?

post-15103-0-53525400-1475421453_thumb.png

Návštěvník YPO
Odesláno

mám eště dva volný sloty pro full spotify zdarma do 11/5/2016 (o prodloužení budu intenzívně přemýšlet na konečný mezi houskou a kafem) ..... takže kdyby někdo kdo mi je sympatickej chtěl poslouchat ať mi napíše do sz svoji emailadresu .... vyberu si sám podle ksichtu ..... to je snad jasný ne ?

Návštěvník YPO
Odesláno

udáno mimo chronomag .... sem rád že máte soudnost .... pro to mám todle forum rad

Odesláno

udáno mimo chronomag .... sem rád že máte soudnost .... pro to mám todle forum rad

"...mám eště dva volný sloty pro full spotify zdarma do 11/5/2016..." Třeba nejde o soudnost. Třeba jen nepobrali zápaďácky poskládaný datum. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...