Návštěvník YPO Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 to je jak prohrát ve sportce vo sedum čísel .... soudruh Talíř by se z toho posral
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 tak sem teda po měsíčním vyzkoušení zaplatil Spotify na celej rok = do 5/11/17 mám eště dva volný sloty který někomu věnuju, ale nebude to úplně zdarma 1) je potřeba mi veřejně nějak vlýzt do zadku2) pojmenovat hodinky, který sem si koupil jako poslední3) pojmenovat hodinky, které budou ty příští noa to je šecko ..... teda není .... akceptuju klidně jenom dvě správný odpovědi v kombinaci 1x2 nebo 1x3 ..... tak lovu zdar
Frantik Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Jsi nejvíc nejlepsi šofér v Praglu a řidič, ten tvrdej chleba ma. Poslední byli Ball a další budou Panerai a chci to spotify :-)
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Jsi nejvíc nejlepsi šofér v Praglu a řidič, ten tvrdej chleba ma. Poslední byli Ball a další budou Panerai a chci to spotify :-)a sem i hezkej, chytrej, přitažlivej, neodolatelnej a seriózní ?
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Samozřejměoukej .... tak mi pošli tu věc jako minule abych tě moh registrovat .... uš sem to smazal hrajeme uš jenom o jeden volný slot !!!
nettopejr Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Teda já nevím co budeš mít za další hodinky, ale Pamy už jsem na tvý ruce viděl, Ball máš dobře slaďený s juniorem a dokonce máš razítko že ti funguje jak hlava, tak i prostata. Na co ty vlastně potřebuješ jakékoliv pochlebovaní? když se máš jak se máš.
jebiga Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 ahoj,Ja treba poslouchám hodně radio paradise a pokud nedělám nic na kompu nebo iPadu pouštním si slideshow kde spousta hezkej fotek nebo si tam necháš obal desky :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se