Přejít na obsah

POZOR na www.authenticwatches.com

grga_pitic

Doporučené příspěvky

Tak,

drazí přátelé, dneska mi dorazily hodinky z www.authenticwatches.com - Longines Master Collection Chrono. Má radost byla veliká, hodinky vypadaly báječně, etuje byla velká jako krabice od ledničky. Na hodinky jsem byl natěšený, a tak jsem jen co jsem je viděl strhnul pečeť jež mne opravňovala k vrácení hodinek bez udání důvodu. Teď už vím, že některé věci by neměl člověk uspechat (zvláště když do hodinek vrazí pěkných pár korun).

Takže rekapitulace

1/hodinky jsou JETÉ - sice minimálně, ale JETÉ - na pouzdře jsou minimálně dvě stopy nošení

2/www.authenticwatches.com aby tuto skutečnost zamaskovali, vyměnili řemen za nový, o čemž svědčí i to, že u stěžejek jsou škrábance a deformace

3/jsem hovado, mělo mě to napadnout už ve chvíli kdy jsem viděl, že pouzdro nemá standartní folie - nadšení ale bylo silnější než rozum

4/korunka jde lehce vyšroubovat z hřídele, což v žádném případě nepovažuji za standartní

Chci tedy tímto varovat všechny další potencionální kupce na tomto webu o maximální obezřetnost

Váš frustrovaný GRGA

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Grgo vítej mezi námi shitbuyery :mellow: . Já už všechno nakupuju v nejbližším okolí svého bydliště. Neutratím potom tolik za naftu pří reklamacích. Za poslední 4 měsíce namátko ..Nokia 6300 ...Televize panasonic. Tak že já přesně vím jak se cejtíš. Ten telefon mi ani jako záruku neuznaly, tak leží na dně nejhlubší skříně, abych na to pořád nemyslel!

Odkaz ke komentáři

GRGO - neházej flintu do žita

Hoď do sebe žitnou a zejtra sesmol nějakej majl. Doplň ho o fotky, ze ktrých bude 100% jasné o čem je řeč.

Rozhodně bych to jen tak nenechal plavat - vrazil si do toho nemálo chechtáků, stojí to za pokus.

Kdyby mleli něco o tý pojistce, kterou jsi uškubl, tak můžeš přeci tvrdit, že tam nebyla, když tam nebyly ani fólie.

Ale být tebou, tak jim napíšu co nejdřív.

Držím palce.

Upraveno uživatelem N4M
Odkaz ke komentáři

kupoval som tam tiez Longines Master col. s kovovym tahom a bolo to v poriadku aj ked je pravda ,ze som si to nechal objednat v statoch

Na nete mali dobre hodnotenie e-shopu tak som do toho isiel aj ked naslo sa aj niekolko negativnych postrehov.A teraz im pribudne dalsi

Odkaz ke komentáři

Panove, dekuji vsem za podporu a postrehy. Urcite budu resit. Vazim si Vasi podpory.

Diky GRGA

Nejni zač, tohle by asi (asi zcela určitě), omluvte ten výraz, nasralo každého z nás.

Rozhodně to začni řešit co nejdřív - čím dřív, tím líp ! ! !

GOOD LUCK

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...