grga_pitic Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Tak, drazí přátelé, dneska mi dorazily hodinky z www.authenticwatches.com - Longines Master Collection Chrono. Má radost byla veliká, hodinky vypadaly báječně, etuje byla velká jako krabice od ledničky. Na hodinky jsem byl natěšený, a tak jsem jen co jsem je viděl strhnul pečeť jež mne opravňovala k vrácení hodinek bez udání důvodu. Teď už vím, že některé věci by neměl člověk uspechat (zvláště když do hodinek vrazí pěkných pár korun). Takže rekapitulace 1/hodinky jsou JETÉ - sice minimálně, ale JETÉ - na pouzdře jsou minimálně dvě stopy nošení 2/www.authenticwatches.com aby tuto skutečnost zamaskovali, vyměnili řemen za nový, o čemž svědčí i to, že u stěžejek jsou škrábance a deformace 3/jsem hovado, mělo mě to napadnout už ve chvíli kdy jsem viděl, že pouzdro nemá standartní folie - nadšení ale bylo silnější než rozum 4/korunka jde lehce vyšroubovat z hřídele, což v žádném případě nepovažuji za standartní Chci tedy tímto varovat všechny další potencionální kupce na tomto webu o maximální obezřetnost Váš frustrovaný GRGA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 blbne mi pošta které jsi si tedy vybral? http://www.authenticwatches.com/longines-m...tion-strap.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 26. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Tyto - panove jdu na panaka Jak velka byla ma radost tak velke je ted me zklamani Ale asi chapete http://www.authenticwatches.com/longines-m...-l26734783.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Tak to je hodne mrzute. Ma jeste nekdo podobnou zkusenost s timto prodejcem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Grgo vítej mezi námi shitbuyery . Já už všechno nakupuju v nejbližším okolí svého bydliště. Neutratím potom tolik za naftu pří reklamacích. Za poslední 4 měsíce namátko ..Nokia 6300 ...Televize panasonic. Tak že já přesně vím jak se cejtíš. Ten telefon mi ani jako záruku neuznaly, tak leží na dně nejhlubší skříně, abych na to pořád nemyslel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 no tak s tímhle sem se ještě nesetkal je to smutný chápu to sklamání je to tvrdý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 To je pech, sakra. Doufám, že se tady zejtra neobjevím s Ballshitem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Bych jim to dal nějak sežrat. akorát nevím jak. Alespoň milý telefonát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 je to mrzuté, kupoval jsem tam už víc hodinek, vždy bez problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 To je teda pěkná sviňárna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Hele zkus to urcite nafotit a napsat tam maila, muze to byt totiz osobni ''aktivita'' nejakeho zamestnance. Myslim ,ze to budou chtit resit,jde jim o jmeno. LONG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Hele zkus to urcite nafotit a napsat tam maila, muze to byt totiz osobni ''aktivita'' nejakeho zamestnance. Myslim ,ze to budou chtit resit,jde jim o jmeno. LONGTaky bych to zkusil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Abych alespoň trochu zvedl náladu....doufám, že sis nalil tu svou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 (upraveno) GRGO - neházej flintu do žita Hoď do sebe žitnou a zejtra sesmol nějakej majl. Doplň ho o fotky, ze ktrých bude 100% jasné o čem je řeč. Rozhodně bych to jen tak nenechal plavat - vrazil si do toho nemálo chechtáků, stojí to za pokus. Kdyby mleli něco o tý pojistce, kterou jsi uškubl, tak můžeš přeci tvrdit, že tam nebyla, když tam nebyly ani fólie. Ale být tebou, tak jim napíšu co nejdřív. Držím palce. Upraveno 26. listopadu 2007 uživatelem N4M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Taky bych to nenechal být a navíc negativní "feedback" jim radost neudělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Tyto - panove jdu na panaka hlavně se moc nevožer ..... je teprve pondělí ....... víš ,že si po opici čtyři dny nepoužitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 kupoval som tam tiez Longines Master col. s kovovym tahom a bolo to v poriadku aj ked je pravda ,ze som si to nechal objednat v statoch Na nete mali dobre hodnotenie e-shopu tak som do toho isiel aj ked naslo sa aj niekolko negativnych postrehov.A teraz im pribudne dalsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 26. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Panove, dekuji vsem za podporu a postrehy. Urcite budu resit. Vazim si Vasi podpory. Diky GRGA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Strejdo grgo, drzim palce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Panove, dekuji vsem za podporu a postrehy. Urcite budu resit. Vazim si Vasi podpory. Diky GRGA Nejni zač, tohle by asi (asi zcela určitě), omluvte ten výraz, nasralo každého z nás. Rozhodně to začni řešit co nejdřív - čím dřív, tím líp ! ! ! GOOD LUCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se