Návštěvník tolja Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Kalibr 64, transparentní ručky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Dobry. Planuju renovaci dvojek do ocele a taky uvazuju o nejake bile variante ciferniku. Nevypada to spatne. Vodotesne do 50 metru? Maji to vyrazene i na dynku?
Návštěvník tolja Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 (upraveno) Dobry. Planuju renovaci dvojek do ocele a taky uvazuju o nejake bile variante ciferniku. Nevypada to spatne. Vodotesne do 50 metru? Maji to vyrazene i na dynku? Sporty s padesáti metrama deklarovanýma na dýnku jsem ještě neviděl (netvrdím že neexistuje), zato exportní variantu v angličtině se třiceti metrama ano. Upraveno 3. září 2009 uživatelem tolja
cigi Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Páne jo!! Další opravdu unikátní raritní a cenný sbírkový kousíček !! čeho my se od primu ještě dočkáme?
B.F.G. Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Páne jo!! Další opravdu unikátní raritní a cenný sbírkový kousíček !! čeho my se od primu ještě dočkáme? Snad ne zase takové šílenosti.
Biges Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 (upraveno) Dobrý úlovek, gratuluji! Jsem si vždycky myslel, že kalibr 64 se od 68čky liší hlavně datumem na šestce. V čem je tedy rozdíl? Upraveno 3. září 2009 uživatelem Biges
skalis Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Dobrý úlovek, gratuluji! Jsem si vždycky myslel, že kalibr 64 se od 68čky liší hlavně datumem na šestce. V čem je tedy rozdíl? Jestli se nepletu, tak 64 je 69 bez automaticke nastavby.
Alomoh Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Dobrý úlovek, gratuluji! Jsem si vždycky myslel, že kalibr 64 se od 68čky liší hlavně datumem na šestce. V čem je tedy rozdíl? Zdravím vospolok, krásny a zaujímavý kúsok, blahoželám ... Okrem už uvedeného cal. 64 je konštrukčne odlišný, vačší priemer, vyšší a iná taktovacia frekvencia, kým 68 má 2,5 Hz 64 má 3 Hz. Oba kalibre však majú modely s dátumovkou na pozícii 3- ky ale aj 6- ky.
JHonza Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 (upraveno) Dobrý úlovek, gratuluji! Jsem si vždycky myslel, že kalibr 64 se od 68čky liší hlavně datumem na šestce. V čem je tedy rozdíl? Pokud se nemýlím, poloha datumky má s kalibrem společného jen velmi málo. Stačí na datovém věnci namalovat číslice s příslušným sklonem a pak umístit okýnko v poloze, kde jsou svisle Edit: Nevíte někdo, kde by byl k vidění obrázek kalibrů 64 a 69? Na webu PRIMu http://www.prim.cz/info/prehled-kalibru je pouze nicneříkající obrázek novodobého ciferníku. Upraveno 3. září 2009 uživatelem Widloun
Biges Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Pokud se nemýlím, poloha datumky má s kalibrem společného jen velmi málo. Stačí na datovém věnci namalovat číslice s příslušným sklonem a pak umístit okýnko v poloze, kde jsou svisle Edit: Nevíte někdo, kde by byl k vidění obrázek kalibrů 64 a 69? Na webu PRIMu http://www.prim.cz/info/prehled-kalibru je pouze nicneříkající obrázek novodobého ciferníku. Tohle znáš? http://physics.muni.cz/~skalicky/download/katalog.pdf @All Dík za info. Co tedy stálo za vývojem 64ky? Když se používá ve stéjném pouzdru jako 68čka?
JHonza Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 (upraveno) Tohle znáš? http://physics.muni.cz/~skalicky/download/katalog.pdf Samozřejmě ano, ale hned jsem si na to nevzpomněl. Ale když se tam podívám, jsou tam popsané jedny Sporty se 64kou a obrázek se podstatně liší od uvedeného výše, skoro bych řekl, že vypadá jako 66ka (strana 68 katalogu). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2009 uživatelem Widloun
Biges Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Samozřejmě ano, ale hned jsem si na to nevzpomněl. Ale když se tam podívám, jsou tam popsané jedny Sporty se 64kou a obrázek se podstatně liší od uvedeného výše, skoro bych řekl, že vypadá jako 66ka (strana 68 katalogu). Naprostá pravda, dal jsem si fotografie kalibrů vedle sebe a jsou to totožné obrázky.
skalis Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Naprostá pravda, dal jsem si fotografie kalibrů vedle sebe a jsou to totožné obrázky. Tam byla chyba, behem dne se podivam, jestli je to uz opravene...
Biges Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Tam byla chyba, behem dne se podivam, jestli je to uz opravene... Dík
Alomoh Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Tam byla chyba, behem dne se podivam, jestli je to uz opravene... Zdravím z BB, Neviem, či a Webe nájdete čo hľadáte, mám poruke 64- tak ju posielam.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepan Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Tam byla chyba, behem dne se podivam, jestli je to uz opravene... Slušná práce ten katalog,jsi tady snad jediný co jen nekecá a nezjištně publikuje.
skalis Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Slušná práce ten katalog,jsi tady snad jediný co jen nekecá a nezjištně publikuje. Zas tak slavny to se mnou taky neni. Protoze mi doma (= na disku) uz asi pul roku lezi hromada nezpracovanyho materialu a jedine, co mi brani s tim pohnout, je vlastni lenost
Biges Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 (upraveno) Zas tak slavny to se mnou taky neni. Protoze mi doma (= na disku) uz asi pul roku lezi hromada nezpracovanyho materialu a jedine, co mi brani s tim pohnout, je vlastni lenost Ale jen se neupejpej, lepší materiál nenabízí ani samotný Elton Mohu například nabídnout pomoc s úpravou fotografií, pokud chceš. Z jakého programu to PDF generuješ? Upraveno 5. září 2009 uživatelem Biges
grakij Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Z jakého programu to PDF generuješ? Myslim ze Skalis pouziva Latex
skalis Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Myslim ze Skalis pouziva Latex Tak tak. Mam na to skript v pythonu, kterej generuje (la)texovskej zdrojak. Ten pak prelozim do pdf.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se