NIGHTinGALE Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Odhaluji svůj nový přírůstek - Certina Revelation NOS stav, folie na dýnku, původní nenošený řemínek a originál krabička. Už dlouho jsem chtěl hodinky typu Omega Dynamic - tzn. stejný tvar pouzdra a typ číselníku. Nakonec jsem se rozhodl Omegy nekoupit, protože jejich ciferník nesahá tomu Certina ani po kotníky. Omega dělala řadu Dynamic většinou s ošklivým plochým číselníkem (plastické indexy byly mnohem méně časté). Výhodou byla široká škála barev a jiné provedení řemínku (pouzdro v něm sedělo). Kromě super číselníku se mi u těch Certin líbí i zapuštění korunky. Nenarušuje tvar pouzdra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
INA Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Odhaluji svůj nový přírůstek - Certina Revelation ............ Kromě super číselníku se mi u těch Certin líbí i zapuštění korunky. Nenarušuje tvar pouzdra. Tak jeste jednou moc gratuluji. No jo, jak sem rikal, to zapusteni korunky je nadhera. Jake jsou prosim te rozmery pouzdra? (vim ze si to muzu najit, ale radsi si pockam, dik )
NIGHTinGALE Odesláno 1. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Vyfotím na ruce a změřím. V neděli. A až zajdeme na to pivko, vezmu je s sebou na ukázku. Možná časem dokoupím i nějaké Omega Dynamic, tenhle design se mi líbí.
Viktor Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 ...tenhle design se mi líbí. No, chlape, moc vás takových není . Jsi prostě výstředník. A to se cení.
B.F.G. Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Ty hodinky jsou fakt ošklivý. Jestli jsou tak ošklivý, až jsou hezký bych musel posoudit naživo. Každopádně je to zajímavý kousek do tvé sbírky. Jen nevím, zda nebude moc monotématická.
NIGHTinGALE Odesláno 1. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 (upraveno) No, chlape, moc vás takových není . Jsi prostě výstředník. A to se cení. Moc nás není, tak proč jsou, sakra, ty ceny tak vysoký? A to ještě uvažuji o vintage Croton Aquamatic. Tam mě fascinuje korunka na pozici 6 a silně asymetrické pouzdro. (Croton je hodně stará firma /1878/, ale teď dělá supershit za pár dolarů). Upraveno 1. srpna 2008 uživatelem NIGHTinGALE
NIGHTinGALE Odesláno 1. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 (upraveno) Ty hodinky jsou fakt ošklivý. Jestli jsou tak ošklivý, až jsou hezký bych musel posoudit naživo. Každopádně je to zajímavý kousek do tvé sbírky. Jen nevím, zda nebude moc monotématická. Já se právě rozhodl, že budu sbírat obskurnosti. Rozpustil jsem monotematickou sbírku Primek a začal se bavit různými extrémy. Ale chci to mít v NOS stavu, protože se obávám, že náhradní díly by byly nesehnatelné. Brzo překvapím fotem "elegantních" šedých Sandoz na červeném pštrosím řemínku. Jsou NOS, už jsou doma, ale mají prasklé sklíčko. Vyměna není snadná, protože se do nich leze horem a sklíčko je fixováno takovou obímkou (částí pouzdra). Takže se na to hodináři dost ksichtí a moc se jim do toho nechce Jo a na šedém ciferníku jsou fakt luxusní kovové indexy. Upraveno 1. srpna 2008 uživatelem NIGHTinGALE
INA Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 to Viktor / B.F.G.: a co se vam na tom nelibi? To ze to vybocuje ze standardu? Ale v tom je prave ta jejich krasa, pri pohledu na ne, si oko muze odpocinout od vice ci mene stejne kulatych pouzder drtive vetsiny hodinek... Ja NiGala plne chapu, me se tady ty netradicnejsi a extravagantnejsi kousky libi take. Pri rozumne velikosti tech hodinek (>38mm) bych je i nekdy nosil a to jak ty Certiny, tak i ty Dymanic. Ty Dynamic sice nemaji tak propracovany ciselnik, ale vypadaji velmi elegantne. NiGu preji mnoho uspechu !
Hajek Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Jsou výborné - takový kosmický design a ta zapuštěná korunka je úžasná...
kubson Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 jejich futuristicky-historický vzhled je prostě excentrický dovolím si přidat fotku
Viktor Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 to Viktor / B.F.G.: a co se vam na tom nelibi? Asi jsem se z designu sedmdesátých let ještě nevzpamatoval, vzpomínka je příliš silná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2008 http://www.juno.dti.ne.jp/~hamahal/Hamilton_Odyssee.html ......
B.F.G. Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2008 Ehh, néé, nic ve zlém, já jsem prostě takový ten Berguet typ. Líbí se mi dědkovská ultraklasika. Dizajn 70 let Movado like je pro mě prostě moc extrémní. Tím nechci říci, že nejsou pěkné. Obzvlášť poslední NiGova fotka je zakouleberoucí.
NIGHTinGALE Odesláno 4. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Tak jeste jednou moc gratuluji. No jo, jak sem rikal, to zapusteni korunky je nadhera. Jake jsou prosim te rozmery pouzdra? (vim ze si to muzu najit, ale radsi si pockam, dik ) Foto na ruce a slíbené rozměry (44mm X 37mm). Na ruce působí celkem subtilně (asi díky malé výšce). Sedí velmi dobře - jsou nejen Dynamic, ale i anatomic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Onisan Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 vypadá to velmi dobře... s tímhle se nemusíš stydět vyrazit ani do nejlepší společnosti Já na tyhle starý kousky moc nejsem... jediné o čem v poslední době uvažuju je něco jako bylo "Ruhla Digital"... mechynika bez ručiček .)
Frantik Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Takze jeste tady Poljoty, prodava je Tolja na aukru, snad mu nebude vadit, ze mu delam reklamu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Normální hodinky k Dynamic/Revelation Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jako Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
INA Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Foto na ruce a slíbené rozměry (44mm X 37mm). Na ruce působí celkem subtilně (asi díky malé výšce). Sedí velmi dobře - jsou nejen Dynamic, ale i anatomic To je fakt, cekal jsem, ze budou na ruce vypadat o trosku vetsi, ale i tak jsou super. Musim se priznat, ze jsem nevydrzel cekat tak dlouho na rozmery a doslo k tomu, ceho sem se obaval - poohledl jsem se po nich sam a nasel jsem je i s hodinkami na prodej.... no a proste jsem se neovladl...
NIGHTinGALE Odesláno 4. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 (upraveno) Viktore, ty nevíš, že nejhezčí obraz je Whistlerova matka? Co sem postuješ tu ošklivou Móňu Lízu? To už jsi sem mohl dát zrovna Lehkou holku s hranostajem, když už máš rád Da Vinciho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2008 uživatelem NIGHTinGALE
NIGHTinGALE Odesláno 4. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 To je fakt, cekal jsem, ze budou na ruce vypadat o trosku vetsi, ale i tak jsou super. Musim se priznat, ze jsem nevydrzel cekat tak dlouho na rozmery a doslo k tomu, ceho sem se obaval - poohledl jsem se po nich sam a nasel jsem je i s hodinkami na prodej.... no a proste jsem se neovladl... Anóóóó? Takže až se potkáme na pivku, vezme si je oba na ruku? Jaké jsi koupil? Stejná barva nebo odlišné?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se