Andreas.ks Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Přátelé, chci se podělit o výsledky mých prvních pokusů s focením hodinek. Zde dobře známé Seiko Spirit SCVS003 - hodinky mnoha tváří - sedí jim jak původní kovový řemínek, stejně tak - a možná o něco více - různé kožené řemeny. Posuďte sami. PS: Uvítám jakékoliv rady a tipy na vylepšení fotek. Foceno zatim bez stanu, denni svetlo zastinene resp. odrazene bilou polystyrenovou deskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Kdybych takove fotky umel , tak si piskam.. Ja myslim ze se ti to povedlo. ( .... hodinky skoda mluvit - klasika ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Ty hodinky jsou tůůůze pěkné. Trochu mě u nich zaráží velikost (39mm) ale jinak nemají chybu. Víc se mi líbí tah na ..033 ( proto je taky mám v domácí stáji ), ale jinak nemají chybu i na kůži, nejlépe na černé. A ještě, pokud kůže, tak nějaká elegantní, lesklý povrch a spíš ( právě z důvodu diametru) v tenším provedení. Napsáno je tu o nich naokolo spousta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Fotky jsou pěkný, a až bude stan budeš si moct víc hrát. Ačkoli zrovna přemýšlím o tahu na skx 007, tak u těchhle se mi nejvíc líbí ten černý řemen. Posouvá je o třídu výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Pekne hodinky, pekne fotky, nejvic jim sedi ten hnedej jester. Velice chvalim foto s Moleskinem, ktere se zde stava tradici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Tohle mi nedelej, to zavani intenzivnim pocitem, ze ty hodinky nutne potrebuju . Fotky pekne a hodinky... no, jak jsem psal v prvni vete. Takze vysledky pripadnych dalsich pokusu urcite zverejni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Tyto hodinky mám velice rád, i když se obávám, že až dostanou nástupce, tak se s nima budu muset rozloučit. Ale loučení to bude těžké. Já osobně je mám nejraději na tom světlém gekonovi od Simona - je to na něm chudákovi už vidět - na druhém místě pak ten černý kvazižralok. Ale závisí co má člověk na sobě - k bílé košili a tmavému obleku se podle měnejvíc hodí na tom tmavě-bordovo-hnědém řemenu. S focením si ještě určitě budu hrát a určitě to tady ještě doplním. 2kibi - jaký SW používáš na doostření a pod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Jak už psali pánové, pěkné fotky a krásné, decentní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 ja si je docela nutne potrebuju vyzkouset! jo! Stačí říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Lze nějak zamezit odrazům od sklíčka? Zkoušel jsem polarizační filtr, ten dělá věci s odrazem od lunety, ale se sklíčkem se neděje nic. Nebo je to pouze věc zastínění/nasvícení ve stanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Lze nějak zamezit odrazům od sklíčka? Zkoušel jsem polarizační filtr, ten dělá věci s odrazem od lunety, ale se sklíčkem se neděje nic. Nebo je to pouze věc zastínění/nasvícení ve stanu? polarizační filtr nepomůže - tedy nijak zásadně - skla bez AR se fotí prostě blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 polarizační filtr nepomůže - tedy nijak zásadně - skla bez AR se fotí prostě blbě Díky za uklidnění - již jsem začínal zvažovat, jestli ta tebou zmíněná vlastnost převládá na straně sklíčka nebo u hledáčku aparátu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Nevim jestli to teda funguje, ale jeden spekulant mi radil, at fotim cca 2cm pod vodou - vana, sklenice, miska apod. Zkousel to nekdy nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Díky za uklidnění - již jsem začínal zvažovat, jestli ta tebou zmíněná vlastnost převládá na straně sklíčka nebo u hledáčku aparátu... já mám jinou definici " matné (broušené) pouzdro s AR vyfotí každý "fotograf", který má sílu zmáčknout spoušť" všechno ostatní je pro profíky nebo amatéry s trpělivostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Polarizák hlavně nefunguje na světlo z hora a tak. Určitě pomůže, chce to laborovat. A hlavně to chce stan. Moc dobré fotky jsou i ve stanu na ostrém slunci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 24. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Pár z dnešního večera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Díky, pánové... Je to ještě pořád bez stanu. ale snad příští týden se dostanu do Ikey... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Přidávám pár fotek, pokračování z chlubícího vlákna: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43316-seiko-spirit-scvs003/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Ty Primky česká nestárnoucí klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se