Přejít na obsah

Seiko SCVS003 "Spirit"

Andreas.ks

Doporučené příspěvky

Přátelé, chci se podělit o výsledky mých prvních pokusů s focením hodinek.

Zde dobře známé Seiko Spirit SCVS003 - hodinky mnoha tváří - sedí jim jak původní kovový řemínek, stejně tak - a možná o něco více - různé kožené řemeny.

Posuďte sami.

PS: Uvítám jakékoliv rady a tipy na vylepšení fotek. Foceno zatim bez stanu, denni svetlo zastinene resp. odrazene bilou polystyrenovou deskou.

post-2351-1248069914.jpg

post-2351-1248069920.jpg

post-2351-1248069928.jpg

post-2351-1248069935.jpg

post-2351-1248069942.jpg

post-2351-1248069948.jpg

post-2351-1248069959.jpg

post-2351-1248069978.jpg

post-2351-1248069984.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty hodinky jsou tůůůze pěkné. Trochu mě u nich zaráží velikost (39mm) ale jinak nemají chybu. Víc se mi líbí tah na ..033 ( proto je taky mám v domácí stáji ), ale jinak nemají chybu i na kůži, nejlépe na černé. A ještě, pokud kůže, tak nějaká elegantní, lesklý povrch a spíš ( právě z důvodu diametru) v tenším provedení.

Napsáno je tu o nich naokolo spousta..

Odkaz ke komentáři

Tyto hodinky mám velice rád, i když se obávám, že až dostanou nástupce, tak se s nima budu muset rozloučit. Ale loučení to bude těžké. Já osobně je mám nejraději na tom světlém gekonovi od Simona - je to na něm chudákovi už vidět - na druhém místě pak ten černý kvazižralok. Ale závisí co má člověk na sobě - k bílé košili a tmavému obleku se podle měnejvíc hodí na tom tmavě-bordovo-hnědém řemenu.

S focením si ještě určitě budu hrát a určitě to tady ještě doplním. :)

2kibi - jaký SW používáš na doostření a pod?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Lze nějak zamezit odrazům od sklíčka? Zkoušel jsem polarizační filtr, ten dělá věci s odrazem od lunety, ale se sklíčkem se neděje nic. Nebo je to pouze věc zastínění/nasvícení ve stanu?

polarizační filtr nepomůže - tedy nijak zásadně - skla bez AR se fotí prostě blbě

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Díky za uklidnění - již jsem začínal zvažovat, jestli ta tebou zmíněná vlastnost převládá na straně sklíčka nebo u hledáčku aparátu... :)

já mám jinou definici " matné (broušené) pouzdro s AR vyfotí každý "fotograf", který má sílu zmáčknout spoušť" všechno ostatní je pro profíky nebo amatéry s trpělivostí

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...