Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ahoj všichni,nevíte prosím někdo kolik stojí tyto nádherné hodinky?

neoficialne 3.200? - 3.500?. odpoved proc tak draho je od Tudoru ta, ze jsou pozute keramicke soucastky, coz zvysuje naklady.

pro ceskou cenu si zavolej zitra do Bechyneho. jelikoz jsou to offiko dileri, tak by ji UZ MOZNA mohly vedet. ale taky jeste nemusi.

Odesláno

Bojím se,že u nás budou stát tak 4.000eur možná víc. :wallbash: Ale dík za radu.

Odesláno

Ale jsou nádherný, krásně macatý. I ten héliák má šmrnc. Doufám, že se vrací stará sláva TUDORu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

pokud mrknete na stranky Tudoru a projdete si je peclive, narazite na fajn screensavery a hlavne pokud jste pocitacove zdatni, tak se da z jejich stranek vytahnout ten flash co ukazuje cas a prsknout si to kdobe na stranky treba :)

Odesláno
pokud mrknete na stranky Tudoru a projdete si je peclive, narazite na fajn screensavery a hlavne pokud jste pocitacove zdatni, tak se da z jejich stranek vytahnout ten flash co ukazuje cas a prsknout si to kdobe na stranky treba :)

Ten je super. Nechces ho sem hodit ?

Odesláno

Mě by asi brzy začaly štvát ručičky, hlavně vteřinovka. Vzápětí asi index na 12.

Odesláno
Ten je super. Nechces ho sem hodit ?

velmi rad, ale neumim to :) proto sem psal, pocitacove zdatni. jsem sice zdatnej, ale ne az tak moc. vim ze Jakubisko stahoval neco z lacote tak by to mozna dokazal i tady. ale verim, ze je tu spousta IT fajnsmekru co to udelaji.

jinak na www.lacotedemontres.com se pravidelne objevuji vpravo nahore hezke hodinky. tak pokud tu nekdo napise postup, tak tam zavitejte a stahuje a uzivejte si to

Odesláno (upraveno)

tak jeste pridam komentar k tem hodinakm o kterych je toto vlakno.

jsou nadherne presne sedi na muj vkus hodinek jednoduche masivnejsi necim zajimave.

jo jen ty penize nekde vzit a jit si pro ne :D

Upraveno uživatelem aws
Odesláno

Vypadaj úžasně ještě jak budou vypadat na živo na timezone je zminěna cena "3100 euros on steel/ceramic bracelet and 2700 euros on rubber".

Odesláno

jenom k te cene. uz jsem to psal tady, ale v podstate prozatim plati, ze mi ani oficialni prodejce, ktery je na strankach Tudor uvedeny (coz je Rolex UK), nedokazal dat ani cenu, natoz pak katalog atd.

jaka je situace v CR nemam tuseni, ale tyhle zmatky v Anglii me docela prekvapily. a jinak se tedy ptam pokazde, kdyz jdu kolem prodejnny Rolex. odpoced je stale stejna.

Odesláno

Ahoj všichni,psal jsem Bechyněmu a dostal jsem odpověd.

Na ocelovém tahu 84.700

Na gumě 73.200

Určitě by šlo nějakou slevu usmlouvat B)

Jediný co jsem nezjistil je,co v nich je za mašinu :crybaby:

Odesláno
Ahoj všichni,psal jsem Bechyněmu a dostal jsem odpověd.

Na ocelovém tahu 84.700

Na gumě 73.200

Určitě by šlo nějakou slevu usmlouvat B)

Jediný co jsem nezjistil je,co v nich je za mašinu :crybaby:

podle toho, co jsem cetl, tam driv byl Rolex, ted uz tam peknych par let davaji ETA kalibry. prece jen je znacka Tudor puvodne delana jako chudsi bracha Rolexu.

nekdo fundovanejsi urcite poskytne konkretnejsi informace. co ja vim, tak tam stoprocentne neni kalibr Rolex.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...