Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem tam dneska zaskočil a ofiko cena na tahu je 3140 euro a maj je objednaný už dlouho a příští tejden by už měli dorazit na letiště takže do 14 dnů na prodejně. Pokud by někoho zajimala cena Grantour chrono na tahu je 27xx euro(hups přesná cena mi vypadla :rolleyes: )

Odesláno

Hodinky jsou to pěkný, ale ta cena už moc ne, asi by mi vadila ta červená hodinová ručička, ale možná taky ne, chtělo by to vidět naživo, jinak ten kalibr co je v nich by mě taky zajímal.

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem objevil prográmek,který ze souborů .swf, které postovalčlen aws v příspěvku č.12, udělá soubor .exe a po jeho spuštění se vám to spustí jako aktivní wallpaper, takže můžete mít hodinky ukazující aktuální čas a datum jako pozadí. Možná nic nového, ale pokud by měl někdo zájem,ať si vybere model z příspěvku č.12 a já mu pošlu ten exe soubor. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Adam99
Odesláno

Ahoj,já mám zájem.CHtěl bych tam hydro 1200.Díky

Odesláno
Ahoj,já mám zájem.CHtěl bych tam hydro 1200.Díky

Máš SZ, je to odzkoušeno u pár členů, funguje to. Jen kdo to chce musí mi do SZ uvést e-mail, na který to můžu poslat, tady do SZ nejdou přikládat přílohy .exe :whistling:

Odesláno
Doufám, že se vrací stará sláva TUDORu.

Dufam, ze nie a ze konecne pojdu vlastnou cestou. Tu staru "slavu" by totiz mnoho tunajsich clenov, podla ich dnesnych meritok, museli nazvat fejk ROLEXu. No mozno je to len dvojitym metrom, alebo Quod licet Iovi, non licet bovi...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj lidi.Tak jsem dostal katalog Tudorů od Bechyněho na rok 2009,ale hydro 1200 nikde.Proč to sakra nedaj do katalogu :axehead:

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

ahoj,

tak ty co sem postnul Maker jsem dnes viděl v Brugge v hodinářství Gilson ve výloze.

Tak jsem se hned omluvil návštěvě, kterou jsme tam vzali na výlet a vrazil dovnitř.

Paní prodavačka móóóc ochotná a kdyby návštěva nestála na chodníku před obchodem,

tak jsme mohli pokecat déle. Základní info. Je v tom strojek na bázi ETA, ale její číslo

mi nebyla schopná říct. Cena "pultová" 2.770,- korun evropských. Na slevu za platbu v hotovosti

se moc netvářila, protože prý je to novinka, ale ze skušenosti z jejich obchodu v Bruselu tuším

5%.

Hodinky jsou hodně masivní a ten kaučuk se tváří brutálně, ale nosit by se to určitě dalo a nemusel

by člověk mít 2 metry a 150 kilo. :thumbsup_anim:

Jo a jsou k mání bez objednání.

Upraveno uživatelem honza71
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...