kubson Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 myslím, že už to tady párkrát padlo - stálo by za to založit nová tématická fóra "vintage hodinky" a "military hodinky" co vy na to? co ještě chybí (přebývá)?
Mike. Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 myslím, že už to tady párkrát padlo - stálo by za to založit nová tématická fóra "vintage hodinky" a "military hodinky" co vy na to? co ještě chybí (přebývá)? Zrovna nedávno jsem tady chtěl napsat na vytvoření sekce "Military hodinky". Já jsem 100% PRO. A co se týká "Vintage" sekce, tak to jsem samozřejmě taky pro. (Hlasoval jsem i tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...&hl=vintage ) Tyto dvě sekce tady opravdu chybí.
kubson Odesláno 29. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 té diskuze jsem si nevšiml.. no snad si někdo z administrátorů všimne této
Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 asi by bylo dobré udělat výčet toho co chcete a pak to předložit šéfům ....... 1. military 2. vintage 3. panerai co dále ?
Mike. Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Mně stačí military a vintage. (Nejsem náročný )
xlaque Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Som 100 % za vintage,85 % za military. Panerai podla mna nema velky zmysel,su tu asi 3 majitelia a dopadlo by to asi ako sekcia Zeno....
kubson Odesláno 29. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Panerai podla mna nema velky zmysel,su tu asi 3 majitelia a dopadlo by to asi ako sekcia Zeno.... ale diskuzí tu myslím bylo celkem dost...
rorda Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 No a samozřejmě Stowa sekce by taky nebyla od věci ...
YasheQ Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Byl bych rad, kdyby se zalozila sekce "Daily Wrist Check" v cestine by mohl byt volny preklad "... Pozor, vizita!" :-)
Mike. Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Do military a vintage sekce patří velké množství značek, ale když si každý vybere značku, kterou by tady chtěl, tak to každá značka může mít vlastní sekci a bude toho nějak moc. Třeba ne, jen mi to tak připadá.
maxs Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Tiež sa prihováram: military,vintage,Zenith.A zrušiť Zeno Možno trochu "poupratovať". Spojiť Quartz a Digitálky a pod Vintage dať Kapesní hodinky.
afrikab Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Jsem taky pro Vintage a Military;) Military v sekci "kdo poradi" je divna.
Mike. Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 (upraveno) Jsem taky pro Vintage a Military;) Military v sekci "kdo poradi" je divna. Přesně tak. Když budou mít vojenské hodinky vlastní sekci, tak se vše nemusí psát do jednoho topicu. (A to někteří uvítají. ) Upraveno 29. prosince 2007 uživatelem Mike.
odklizec Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 Tak je tam mate - "vojenske" a "vintage" hodinky.
Mike. Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 Super, díky. Ještě by to chtělo tam přeřadit tento topic: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=4308
afrikab Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 Super, díky. Ještě by to chtělo tam přeřadit tento topic: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=4308 Ja tech vlaken na presun poslal Odklizeci vic...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se