Přejít na obsah

jake jsou ?

Návštěvník flythedream

Doporučené příspěvky

Návštěvník flythedream
Odesláno (upraveno)

Jake jsou? Diky

Upraveno uživatelem Jeremy
Návštěvník flythedream
Odesláno
no me se moc nelibi, ale asi budou docela tezke :) nejak moc nerozumim otazce, nebo spis nevim, co chces slyset. ja mam B na ruce, takze za me rozhodne do nich bez..

Ja mam tyhle . Jen chci srovnat. diky

Odesláno

Mi se libi velice, dokonce jsem o nich uvazoval, bohuzel na muj vkus je ta luneta, tak nejak "placata". Takze nakonec zvytezil model Skyland. Nicmene dva subciferniky a datum na sestce je imho nehhezci rozlozeni chronografu. Jdi do nich.

Návštěvník flythedream
Odesláno
Ty prvni mi pripominaji moje Colty. Hezci jsou Ty, kterymi ses pochlubil ve vlakne vedle. Jsem konzerva a libi se mi spis klasika...

Kokal jsem se na ty tvoje Colty v jinem vlakne. Jsou take paradni.

Odesláno
no me se moc nelibi, ale asi budou docela tezke :) nejak moc nerozumim otazce, nebo spis nevim, co chces slyset. ja mam B na ruce, takze za me rozhodne do nich bez..

A co říkáte na breitling hercules...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
A co říkáte na breitling hercules...

Mám je. Podle mě nejlepší komplikace co mám v hodinkách. Jestli někdy v noci budu mít čas, napíšu recenzi.

Pozor, přestal se vyrábět a blbě se shání. Ceny kolem 3000USD, v Evropě dražší.

Odesláno
Mám je. Podle mě nejlepší komplikace co mám v hodinkách. Jestli někdy v noci budu mít čas, napíšu recenzi.

Pozor, přestal se vyrábět a blbě se shání. Ceny kolem 3000USD, v Evropě dražší.

já je mám taky a jsem s nima spokojen...vybral jsem si je mimo jiné kvůli jejich velikosti

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...