Návštěvník flythedream Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 (upraveno) Jake jsou? Diky Upraveno 11. srpna 2008 uživatelem Jeremy
sibirnaya Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 no me se moc nelibi, ale asi budou docela tezke nejak moc nerozumim otazce, nebo spis nevim, co chces slyset. ja mam B na ruce, takze za me rozhodne do nich bez..
Návštěvník flythedream Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 no me se moc nelibi, ale asi budou docela tezke nejak moc nerozumim otazce, nebo spis nevim, co chces slyset. ja mam B na ruce, takze za me rozhodne do nich bez.. Ja mam tyhle . Jen chci srovnat. diky
Baker Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 Mi se libi velice, dokonce jsem o nich uvazoval, bohuzel na muj vkus je ta luneta, tak nejak "placata". Takze nakonec zvytezil model Skyland. Nicmene dva subciferniky a datum na sestce je imho nehhezci rozlozeni chronografu. Jdi do nich.
Jakubisko Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 Ty prvni mi pripominaji moje Colty. Hezci jsou Ty, kterymi ses pochlubil ve vlakne vedle. Jsem konzerva a libi se mi spis klasika...
Návštěvník flythedream Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 Ty prvni mi pripominaji moje Colty. Hezci jsou Ty, kterymi ses pochlubil ve vlakne vedle. Jsem konzerva a libi se mi spis klasika... Kokal jsem se na ty tvoje Colty v jinem vlakne. Jsou take paradni.
Návštěvník flythedream Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 A co třeba B1 ? ty jsou dobré? Díky
lolohh Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 A co třeba B1 ? ty jsou dobré? Díky Jako nefanoušek Breitlingu si myslím, že všechny v současné době vyráběné Br. jsou dobré.
midloch Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 Jako nefanoušek Breitlingu si myslím, že všechny v současné době vyráběné Br. jsou dobré. a to se vyplatí!!!!
JAJA Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 no me se moc nelibi, ale asi budou docela tezke nejak moc nerozumim otazce, nebo spis nevim, co chces slyset. ja mam B na ruce, takze za me rozhodne do nich bez.. A co říkáte na breitling hercules... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyber Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 A co říkáte na breitling hercules... Mám je. Podle mě nejlepší komplikace co mám v hodinkách. Jestli někdy v noci budu mít čas, napíšu recenzi. Pozor, přestal se vyrábět a blbě se shání. Ceny kolem 3000USD, v Evropě dražší.
JAJA Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 Mám je. Podle mě nejlepší komplikace co mám v hodinkách. Jestli někdy v noci budu mít čas, napíšu recenzi. Pozor, přestal se vyrábět a blbě se shání. Ceny kolem 3000USD, v Evropě dražší. já je mám taky a jsem s nima spokojen...vybral jsem si je mimo jiné kvůli jejich velikosti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se