Drummer Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Pánové. Podařilo se mi, po třech letech, konečně vyléčit z chronomagorie . Proto jsem se rozhodl k radikálnímu rozhodnutí prodat všechny hodinky a koupit definitivně jeden model, do konce života (těch hodinek). Hodinky nosím denně, takže musí být pohodlné a né kravy, co jsem nosil do teď. Takže průměr kolem 42mm. Musí mít ocelový tah, safírové sklíčko, automat. Vodotěsnost min. 100m. Chci čistý, přehledný vzhled, tenký okraj, žádnou lunetu. Rozpočet kolem 25000,- +- autobus. Zatím se mi jeví jako ideální tyto, záleží ovšem jak obstojí při osobním setkání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 cha, cha, cha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 (upraveno) Pánové. Podařilo se mi, po třech letech, konečně vyléčit z chronomagorie . Proto jsem se rozhodl k radikálnímu rozhodnutí prodat všechny hodinky a koupit definitivně jeden model, do konce života (těch hodinek). Hodinky nosím denně, takže musí být pohodlné a né kravy, co jsem nosil do teď. Takže průměr kolem 42mm. Musí mít ocelový tah, safírové sklíčko, automat. Vodotěsnost min. 100m. Chci čistý, přehledný vzhled, tenký okraj, žádnou lunetu. Rozpočet kolem 25000,- +- autobus. Zatím se mi jeví jako ideální tyto, záleží ovšem jak obstojí při osobním setkání. Ideální volba. Možná by byla vhodná verze s GMT. Nebo B42 Flieger, na www.watch.de v ceně do 1000EUR. Nedávno jsem o tom uvažoval také. Případná volba by byl právě Fortis. Nakonec mi od mechana dorazila restaurovaná GS, takže už své definitivní hodinky mám. Upraveno 4. října 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 tak jsem zvědav jak vám ta definitiva vydrží dlouho... Jestli jo, tak závidím... ale možná také ne jak se to vezme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 "safi: GMT mi přijde jako zbytečná komplikace, v případě Fortisu o 5 tisíc víc peněz. Ještě mám v záloze B-42 PILOT PROFESSIONAL DAY / DATE nebo PILOT PROFESSIONAL DAY / DATE Uvidím jak mi které lépe sednou naživo. Na Fortisu se mi líbí, že dokázal skloubit mé dva oblíbené typy hodinek do jedněch (divers a pilot). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Preju at ti definitivni hodinky vydrzi, mozna bych uvazoval treba i o Omegach Aqua Terra - tyhle jsou za 1400 USD (neposila mimo staty, takze spis tak pro info) - http://cgi.ebay.com/OMEGA-SEAMASTER-AQUA-T...1QQcmdZViewItem - jsou to solidni hodinky, mel jsem je v quartzu, jen na me byly az moc spolecenske/decentni Ja jsem si definitivni hodinky koupil nedavno a myslim, ze tak na pul roku az rok mam vystarano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Drummere, výběr pochopitelně schvaluji , ale pokud jsi ochoten sejít z cesty tak si kup za stejné peníze Sinn - je to víc muziky s podobným vzhledem. http://www.sinnwatches.com/products.php?cat=3 tohle by byl můj favorit a to gmt tam nijak neruší + je v nich lepší kalibr než ve Fortisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Ještě díky safimu za odkaz, konečně jsem se dozvěděl jak jsou spacematiky tlusté... Ty Omegy jsou fakt moc společenské... Jinak hodinky nechci kupovat přes net, nejdále v Německu kolem Norimberku. Pro posměváčky: nebudete tomu věřit, ale znám spoustu lidí jen s jedněmi hodinkami, a mezi ně se zařadím i já. Stejně vždycky nosím jen ty nejnovější a zbytek zahálí. Ušetřím spoustu času brouzdáním po netu a hledáním dalších kousků. Ale fórum neopustím, je to moje relaxace. Nějaké další tipy? Tady je alternativa od Orisu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 (upraveno) Ještě díky safimu za odkaz, konečně jsem se dozvěděl jak jsou spacematiky tlusté... Ty Omegy jsou fakt moc společenské... Jinak hodinky nechci kupovat přes net, nejdále v Německu kolem Norimberku. Pro posměváčky: nebudete tomu věřit, ale znám spoustu lidí jen s jedněmi hodinkami, a mezi ně se zařadím i já. Stejně vždycky nosím jen ty nejnovější a zbytek zahálí. Ušetřím spoustu času brouzdáním po netu a hledáním dalších kousků. Ale fórum neopustím, je to moje relaxace. Nějaké další tipy? Tady je alternativa od Orisu: Já mám jedny definitivní na každodenní nošení + jedny na sport (levnější) Upraveno 4. října 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 myslím že ideální, sice trochu na dlimit, se právě ukázaly v prodejním fóru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 YPO: Na Sinn jsem koukal a tyhle jsem přehlídl. Oni budou mít i lepší pouzdro... Přidám si je do žebříčku, pokud by Fortisky nesedly. Zatím je Spacematic look No. 1. Apropo, nemáte někdo zprávu jak to vypadá s problémem s korunkou. Ojíždí se na nich závit. Také jsem někde četl, že pouzdro je lisované ze dvou kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Trochu Omegy mě moc neberou... snad trochu bondovky. Můj favorit má pro mě výhodu, že nemá úplně klasický vzhled. PS: Vzpomínáte jak kdysi Diskutér sepsul tvar minutové ručky? myslím že ideální, sice trochu na dlimit, se právě ukázaly v prodejním fóru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 (upraveno) Drummere, výběr pochopitelně schvaluji , ale pokud jsi ochoten sejít z cesty tak si kup za stejné peníze Sinn - je to víc muziky s podobným vzhledem. http://www.sinnwatches.com/products.php?cat=3 tohle by byl můj favorit a to gmt tam nijak neruší + je v nich lepší kalibr než ve Fortisu skvelé hodinky. pokiaľ by to malo byť niečo "jednoduchšie" pozrel by som sa aj na model 556 /foto zdroj/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. října 2008 uživatelem japa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Japa: Tady bohužel nepřekousnu velikost. 38,5 mi přijde málo, mám zápěstí 20cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanus Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Pánové. Podařilo se mi, po třech letech, konečně vyléčit z chronomagorie . Proto jsem se rozhodl k radikálnímu rozhodnutí prodat všechny hodinky a koupit definitivně jeden model, do konce života (těch hodinek). Hodinky nosím denně, takže musí být pohodlné a né kravy, co jsem nosil do teď. Takže průměr kolem 42mm. Musí mít ocelový tah, safírové sklíčko, automat. Vodotěsnost min. 100m. Chci čistý, přehledný vzhled, tenký okraj, žádnou lunetu. Rozpočet kolem 25000,- +- autobus. Zatím se mi jeví jako ideální tyto, záleží ovšem jak obstojí při osobním setkání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Blahopřeji k správnému rozhodnutí! Každé dva roky by si měl člověk pořídit definitivní hodinky Za tu dobu se strojek pěkně zaběhne, takže na něj bude kdykoli spolehnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Japa: Tady bohužel nepřekousnu velikost. 38,5 mi přijde málo, mám zápěstí 20cm. máš recht, na 20tku by boli asi fakt malé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 (upraveno) Na Oniona se vykašli, jak nemá na ruce orloj, není to ono Píšeš, že tě Omega moc neberou, takže jsem trochu out, ale přesto musí říct, že já jsem velmi příjemně překvapen s Railmasterama. Jsou 42, navíc na automat hodně nízké, nepřekáží a pro denní nošení jsou ideální. Za nové dáš víc, ale já je koupil z druhé ruky za zhruba tu cenu, kterou uvádíš. Ani jsem tehdy netušil, jak mě vezmou u srdce a jak si je oblíbim. Nosím je pořád, i na sport, na chalupě, při práci, jen když mám náladu na změnu, vezmu si něco jiného. Vůbec netvrdím, že to jsou hodinky na vždy, ale nenapadá mě, co by je mělo při každodenním použití nahradit. Možná je to rouhání, ale na obyčejný všední den to jsou naprosto ideální a praktické hodinky. Pro mě. Jirka edit: takže vpodstatě souhlas se spiderererm a kubsonem (teprve teď jsem ji pořádně přečetl celé vlákno). Upraveno 4. října 2008 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Např. moje finální řešení je tohle : Ps: Naštěstí, nebo možná naneštěstí je to hodně vzdálená meta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Pro pochybovače. Kolik z vás nosilo jedny hodinky spoustu let než jste našli tohle fórum? M916: Dík za názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 (upraveno) Alda: Tvoje příspěvky jsem tu našel, taky je máš už nějaký rok. Jak to vypadá s tou korunkou, pořád se strouhá závit? A je pouzdro skutečně slisované ze dvou kusů? Dík Edit: Damasko bohužel nedělá tahy. Upraveno 4. října 2008 uživatelem Drummer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se