Murphy97 Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 Není to tak dávno, co jsem ve vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...17&hl=šperk sháněl radu a pomoc s koupí hodinek pro manželku.Musím přiznat, že od původního zadání jsme "lehce odbočili", ale o to větší radost dnes žena má. Stejně jako v mém případě to bylo pocitové a momentální rozhodnutí přímo u prodejce. No a protože jsem byl u bratří Opluštilů ve Velkých Bílovicích spokojený když jsem pořizoval své PO, rozhodli jsme se opět pro návštěvu zde. Na ruce se manželce střídaly Festiny, Certiny, Tissoty - krásné, což o to - ale oči nám stejně stále "sjížděly" do jiné vitríny. No a proč je tedy na ručku nezkusit, když už tady jsme, že? Nevím to zcela jistě, ale myslím, že od toho prvního vyzkoušení vydržely na ruce až do večera, do koupelny. A má prvotní obava, že při občasném nošení by byly lepší quartzky? Pche..., má paní je má na ruce prakticky neustále a tak jsme je ještě za ten měsíc nemuseli ani jednou rozbíhat. A zde pár ofíko informací: WW2112.FC6215 TAG Heuer Caliber 6 automatic movementWhite mother-of-pearl or brown PVD dial with hand-applied indexes. Date at 3 o´clock. Monochrome TAG Heuer logo. MONACO inscription.Diamond-set luminescent, nickel-plated hands to facilitate legibility.Small seconds counter at 6 o´clock.Cream alligator bracelet for the white mother-of-pearl dial or brown python for the brown dial. These models have a folding clasp.Case in polished steel: 37 * 36 mm.Convex scratch-resistant sapphire glass.Case back with a scratch-resistant sapphire crystal glass.Water-resistant to 50 meters. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 Jo jo, Velké Bílovice... Tam jsem vyrůstal. Gratuluji k designově velice povedeným hodinkám. Na dámské ruce musí vypadat opravdu skvostně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 Gratuluji, oba kusy moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupinus Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 Parádní varianta dámských hodinek. Ještě se dělá různě odiamantovaná, ale tyhle jsou mnohem vkusnější! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 Pekny hodky, jeste chyby foto na ladne zenske ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 QUOTE(Baker @ 5.11.2009 - 17:18) 339717[/snapback]Pekny hodky, jeste chyby foto na ladne zenske ruce. style_emoticons/#EMO_DIR#/wink.gif Díky, foto dodám, ale jak můžete sami vidět, nemám na to bohužel moc vybavení a navíc asi taky umím - jak se to řekne slušně - prd?Mám IXUS 850is, zkouším to makrem, ale prostě se světlem to neumím, no.... style_emoticons/#EMO_DIR#/crying_anim.gif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 nadherne hodinky,gratulujem manzelke Kludne spravte aj fotky na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 Každopádně zajímavé hodinky, foto na ruce potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 to sa zenuska ma parada a pre teba Monaco v panskom? do serky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Perfektní dámské hodinky. Manželce gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Také bych chtěl poprosit o "liveshot"...... A manželce gratuluju...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Murphy, nechtěl bys mě pojmout za ženu. S hodinkama bych si nechal poradit. Teď vážně: 1. Hodinky jsou parádní. 2. Važ si toho, že má žena z takového dárku radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 No tak moc pěkné, taky jsem ve VB pokukoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2009 QUOTE(Filini @ 6.11.2009 - 12:22) 340004[/snapback]to sa zenuska ma style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif paradaa pre teba Monaco v panskom? do serky ? style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif Měl jsem pánské na ruce, ale oba jsme se shodli, že v nich vypadám hodně "zženštile", či jak to obratně říct....:-) To all: má milá všem děkuje za pochvalu (já také, samozřejmě) a zítra zkusím dodat fotku na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2009 musíš se tvářit víc jako Steve a ten tvar rozdýcháš... , jinak moc pěkné hoďky pro děvčata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 slíbené fotky na ruce a ještě jednou prosím všechny Saudky a Vana zdvořile za odpuštění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 musíš se tvářit víc jako Steve a ten tvar rozdýcháš... , jinak moc pěkné hoďky pro děvčata Dal jsem si trochu na čas s reakcí, páč stál jsem před zrcadlem a zkoušel jsem to. No, nějak se do té jeho "pózy" se svými skoro 190cm a 110kg nevejdu, no. Takže pánská Monaca možná až jako vetchý stařeček (pokud na ně uvidím, tedy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 Všiml jsem si až dnes a přidávám se ke gratulantům. Jestli tvoje paní řídí, tak jí (ale hlavně sobě) pořiď k těm hoď kám pořádnej sporťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2009 Všiml jsem si až dnes a přidávám se ke gratulantům. Jestli tvoje paní řídí, tak jí (ale hlavně sobě) pořiď k těm hoď kám pořádnej sporťák. Myslíš něco takového? (opět se chlubím "cizím" peřím...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 aktuální omlazovací řemínková kůra od Mistra...,díky, Ondřeji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se