IWCmann Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Vážení kolegové na zdejším fóru, mám tu čest Vám představit nejnovější a zřejmě i definitivní kousek mojí kolekce hodinek, model Ingenieur, ref. IW 323604. Mám ho od pátku a ještě pořád to nemůžu rozdýchat, je to prostě nádhera. Dokážu se kochat třeba hodinu v kuse a tento pohled mi nezevšední. Teď jen v krátkosti pár foto, předem se omlouvám za příšernou kvalitu snímků, snad to dobře dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Poklona Krásný kousek, mě oslovuje spíše na kůži, ale to je detail... Gratuluji, ať se vám spolu hezky žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Poklona Krásný kousek, mě oslovuje spíše na kůži, ale to je detail... Gratuluji, ať se vám spolu hezky žije Děkuji, ty hodinky jsou fakt fantastické. Na kůži se ale nedělají, pouze tah nebo kaučuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 (upraveno) Děkuji, ty hodinky jsou fakt fantastické. Na kůži se ale nedělají, pouze tah nebo kaučuk. Pardon, právě jsem koukal na net, pravda. Oslovila mi ta limitka pro Zidana, proto mi to zmátlo. V podstatě jsme kolegové ve zbrani, jen každý od jiné značky, já sáhnul po Milgaussech Edit: fantastické opravdu jsou Upraveno 29. března 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Bezva kousek, Ingenieury se mi vždycky líbili. Mimochodem na kůži by to byl horor , tyhle hodinky musí být nutně na oceli !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 velmi podarene hodinky. gratulujem stastnemu majitelovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Bezva kousek, Ingenieury se mi vždycky líbili. Mimochodem na kůži by to byl horor , tyhle hodinky musí být nutně na oceli !!! Souhlas, já také jednoznačně volil tah. Mimochodem, tak kvalitně a perfektně propracovaný detaily jsem snad na jiných hodinkách ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Bezva kousek, Ingenieury se mi vždycky líbili. Mimochodem na kůži by to byl horor , tyhle hodinky musí být nutně na oceli !!! Tak to je na každém... Kov je super, ale kdybych po nich sáhnul, vzal bych si tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Jinak všimli jste si pánové, že ač jsme na serveru chronomagorů, tak ještě jedeme podle starého času? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Jinak všimli jste si pánové, že ač jsme na serveru chronomagorů, tak ještě jedeme podle starého času? Kde? Já na foru vidím aktuální čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Jinak všimli jste si pánové, že ač jsme na serveru chronomagorů, tak ještě jedeme podle starého času? LOL ja som si to nevsimol lebo u nas je o hodinu menej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Tak to je na každém... Kov je super, ale kdybych po nich sáhnul, vzal bych si tyto: Krásné hodinky, fakt, mě na nich ale trochu rozptyluje ta velká desítka, i když vím, že kvůli ní je ten model dělaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 (upraveno) Krásné hodinky, fakt, mě na nich ale trochu rozptyluje ta velká desítka, i když vím, že kvůli ní je ten model dělaný. Mně se ta 10 líbí, je to zvláštní prvek, jež lehce vybočuje, ale zároveň dle mého vzhled ciferníku nijak neruší... PS. kde jsi je pořídil? Upraveno 29. března 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Přidávám ještě jednu fotku svítícího číselníku ve tmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Mně se ta 10 líbí, je to zvláštní prvek, jež lehce vybočuje, ale zároveň dle mého vzhled ciferníku nijak neruší... PS. kde jsi je pořídil? Kupováno v pátek v brněnské Oriose. Velmi super jednání, s panem Pavelkou jsme asi dvě hodiny prodiskutovali o různých modelech, vyzkoušel jsem na ruce vše, co mají od IWC v nabídce. Včetně Da Vinci, tourbilonů a věčného kalendáře na Portugieserech. Zkrátka nádhera a hluboký zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Echtový IWCčka jedny z mále této stáje které se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 no, vítej v klubu - i když sám jsem na odchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 fajne... gratuluji, ingeneury jsou klasa a na oceli ještě větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Děkuji všem, ty hodinky jsou fakt boží, je potřeba je vzít do ruky. Jak už jsem psal, tak super zpracovaný kousek jsem v ruce ještě neměl, tah naprostá paráda, ač obrovské a pořádně těžké kloky, na ruce sedí jak p...l na hrnci. Je zážitek je zkoumat i s lupou při velkém zvětšení, naprostá dokonalost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 (upraveno) Děkuji všem, ty hodinky jsou fakt boží, je potřeba je vzít do ruky. Jak už jsem psal, tak super zpracovaný kousek jsem v ruce ještě neměl, tah naprostá paráda, ač obrovské a pořádně těžké kloky, na ruce sedí jak p...l na hrnci. Je zážitek je zkoumat i s lupou při velkém zvětšení, naprostá dokonalost. Zajímá mi, jak dlouho bude trvat, než se začneš poohlížet po dalším modelu... Normálně jsi mi dal brouka do hlavy s těma ingenieurama Upraveno 29. března 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se