Drummer Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Moje sluneční brýle Polaroid po osmi letech dosloužily, proto momentálně vybírám nové. Máte dobrou zkušenost s nějakou značkou nebo stačí obyčejné za dvě kila? Momentálně váhám nad Diesel DS0068 za 2500,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Nemůžu si vynachválit Ray-Bany. Jen si chce zvyknout na to, že jsou trochu těžší. Holt skla jsou fakt skleněný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 (upraveno) jednoznacne ray-ban ako spomenul leclerc. ber ohlad na to,ze sa jedna o firmu, kt sa venuje okuliarom. nie ako napr Dior, Gucci, D&G a podobne kde 95percent platis za znacku........... uz len ten nazov hovori sam za seba ray banned Upraveno 25. července 2007 uživatelem A@A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 jednoznacne ray-ban ako spomenul leclerc. ber ohlad na to,ze sa jedna o firmu, kt sa venuje okuliarom. nie ako napr Dior, Gucci, D&G a podobne kde 95percent platis za znacku........... uz len ten nazov hovori sam za seba ray banned To znamená ray bandage. Jinak to je jako s hodinkama, je firma, která vyrábí sluneční brýle a firmy, který vyrábí módní věci a prdnou na to svoji značku. Takže souhlas s A@A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 No jo, když vy na mě vyrukujet rovnou s Glasses Horology Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 aby si mi mal predstavu o modeloch plus ceny http://www.ocnaoptika.com/ponuka/ponuka.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 RAY BAN PREDATOR - 2288 včetně dopravy. http://cgi.ebay.com/RAY-BAN-PREDATOR-FLIGH...1QQcmdZViewItem Že bych si taky nějaký koupil?? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 = VOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 (upraveno) Koukám, podle ebay, že Ray Bany se asi vyskytují jako faky. Jinak mám problém v tom, že se skoro všechny brýle delají děsně malé Takhle vypadají ty Diesely, byly jediný z celé optiky které mi padly Jo, ten pán nejsem já Upraveno 25. července 2007 uživatelem Drummer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 (upraveno) heh to mas pravdu ray-ban sa robia aj fake. napr v turecku maju celu kolecku niekedy skor nez pride na trh...... nehovoriac o odevoch ..... Upraveno 25. července 2007 uživatelem A@A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Koukám, podle ebay, že Ray Bany se asi vyskytují jako faky. Jinak mám problém v tom, že se skoro všechny brýle delají děsně malé Takhle vypadají ty Diesely, byly jediný z celé optiky které mi padly Jo, ten pán nejsem já Tyto jsou taky větší. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...bayphotohosting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2007 mám polarizační Ray Bany a spokojenost, občas musím dotáhnout šroubky, jinak optické vlastnosti jsou supr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2007 bohuzel uz ray ban nejsou to co driv, od roku 1999 patri italum a jsou levnejsi :-), mam jeste americke koupene nekdy v 94 a nosim je dodnes, pokud bych dne s kupoval - tak asi rudy project, nebo cebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2007 Taktéž Ray Ban - Flight II. Mám velmi citlivé oči a z JAR trochu devastované. Jak si při trocha sluníčka opomenu brýle, hned vypadám jak ropucha" Z levnějších se mi osvědčily Polaroid - výborné skla a poté klasika Ray Ban, jak staré americké, tak i dnešní Italské. Všechny ostatní značky, včetně Oakley a Rudy Project sice dobře seděli, ale můj problém s bolavými kukadly nevyřešili" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2007 Taktéž Ray Ban - Flight II. Mám velmi citlivé oči a z JAR trochu devastované. Jak si při trocha sluníčka opomenu brýle, hned vypadám jak ropucha" Z levnějších se mi osvědčily Polaroid - výborné skla a poté klasika Ray Ban, jak staré americké, tak i dnešní Italské. Všechny ostatní značky, včetně Oakley a Rudy Project sice dobře seděli, ale můj problém s bolavými kukadly nevyřešili" pozor rudy project prosel za posledni tri roky velkou zmenou - ultra kvalitni polykarbonaty , ramecky titan a magnezium - cena strasna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2007 Možná by stáli za zkoušku" Co je to, cena strašná? Mé Flight II stáli před 2 roky 7000,-, ale vím, že mi tak pět let vydrží, jako předchozí modely. Pak automaticky měním, jelikož UV ochrana údajně časem polevuje, i když se mi toto tvrzení na mých starších brýlích nikdy nepotvrdilo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2007 Nekdy v roce 2000/2001 jsem sel po Vaclavaku, kde zrovna nekde v Dome sportu nebo kde mela prezentaci zacinajici ceska firma Relax, ktera dela slunecni brejle. Postupem casu jsem si koupil uz ctyri modely - jedny z nich jsem ztratil, dalsi dva nosim obcas a ten uplne prvni kousek, kterej jsem si koupil tenkrat na ty prezentaci, nosim skoro porad. Mam rad skla dohneda (maji samozrejme vsechny myslitelny odstiny). Muzu jen doporucit, ceny se pohybujou kolem petikila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2007 Nechcete někdo NOS Ray Bany model shooter? Válí se mi už pár let doma, měl jsem je na sobě tak 3x. Koupil jsem si je na sportování, ale ze sportování jaksi sešlo. Specialitou modelu jsou zakroucené flexibilní nožičky za ucho, takže nikdy nespadnou. Pokud bude zájem udělám nějakou fotku. Třeba nějaká výměna za hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2007 Nekdy v roce 2000/2001 jsem sel po Vaclavaku, kde zrovna nekde v Dome sportu nebo kde mela prezentaci zacinajici ceska firma Relax, ktera dela slunecni brejle. Postupem casu jsem si koupil uz ctyri modely - jedny z nich jsem ztratil, dalsi dva nosim obcas a ten uplne prvni kousek, kterej jsem si koupil tenkrat na ty prezentaci, nosim skoro porad. Mam rad skla dohneda (maji samozrejme vsechny myslitelny odstiny). Muzu jen doporucit, ceny se pohybujou kolem petikila. Pravda - česká firma Relax. Taky jsem měl a vlastně mám - modely pro sport - ideální na kolo, běžky a tak. Ale i "společenské" jsou velice slušné. Takže jestli nechceš Drummere vypláznout balík za Ray-Bany, tak Relax je dobrá volba. Rozhodně lepší než od nějaké naftařské firmy za dva a půl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2007 Pravda - česká firma Relax. Taky jsem měl a vlastně mám - modely pro sport - ideální na kolo, běžky a tak. Ale i "společenské" jsou velice slušné. Takže jestli nechceš Drummere vypláznout balík za Ray-Bany, tak Relax je dobrá volba. Rozhodně lepší než od nějaké naftařské firmy za dva a půl. To by mi asi začli hořet kukadla z Relaxi za 500,- Ale pokud chceš vyloženě průměr a maličko oči před sluníčkem chránit, tak proč né" furt lepší, než čočky od nějákého Vietnamce, po kterých se ti naopak zrak ničí, než aby chránili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se