Přejít na obsah

01axel01

Členové_50
  • Příspěvky

    633
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli 01axel01

  • Datum narození 6.1.1993

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Omega, Doxa, Seiko, Prim, Mondaine

Návštěvy profilu

3 602 zobrazení profilu

01axel01's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Přišpěvek UP, cena Down - 10 tis vč. pošty.
  2. 01axel01

    3D tisk

    Tak toto mne nadchlo. Jsem začatečník, levná tiskarna a tisknu si hačky, podložky a blbustky co si vymyslím a vymodeluju ale toto nutně potřebudu :D. Je to někde ke stažení ? nechce se mi to modelovat . Super inspirace
  3. Dobrý den, prodám tyto předchůdce Sarbu, jedná se model který je zmíněnému modelu velice podobný a však má některé odlišnosti. Stejně jako novější model je osazen strojek 6r15B, s přesnosti měřenou v průbehů pár dnu +10s/den. Servisní historie hodinek neznám. Součastí jsou pouze hodinky bez dokladu. Ocelový řemínek je originál k tomuto modelu a sedne na ruku 17,5cm (mám já) volněji, při posunutí mikroregulace těch 18cm dá. Hodinky jsou viditelně nošené a to hlavně v oblasti nožek a to hlavně v okolí dýnka. Sklo je čisté, nejsou vidět škrabence, trochu pochybuji o antireflexu, je možné že sklo bylo v minulo sti vyměněno, ale nejde to jednoznačně říct. Zbytek těla, vyjimaje nožek, nese spiše běžné škrabance, viditelné hl. na leštěných častech. Mam je doma již nějakou dobu, chtěl jsem je potunit a nechat na dobro, ale mam radší divery. Vyměním s mím doplatkem (nějaké potápky) nebo prodám. Cena 11 500 kč vč. pošty v ČR Preferuji osobní předání Brno, Ivančice. Připadně pošlu. Děkuji za prostor. Zde ještě nějaké čtení: https://www.chronomag.cz/clanek/2006-11-13/seiko-spirit-scvs003.html http://info.photowatches.eu/2011/06/seiko-scvs003-„spirit“-recenze/
  4. Dobrý večer kolegové, podlouhé době jsem otevřel šuplík a zjistil, že nutně potřebuju dobastlit moje červené primky. Chybí mi pouze červený armovací kroužek, nemá někdo ? Foto inspirační, to po čem ted toužím Děkuji za nabídky i za prostor.
  5. Dost mě to zajímá, tak se přidám. Bohužel to nevidím moc optimisticky, střední třída z aliexpresu, vyjde tak na 250kč.
  6. 01axel01

    Casio EF-527D-1AVEF

    Já je měl také. Akorát s bílým ciferníkem to je myslím CASIO EF-527D-7AV. Taky jsem byl spokojeny . Hezké i na kůži i na tahu.
  7. Ahoj Berlynne vítej mezi námi, v tvém vyběru do 39mm mi moc festiny nesedí. Zde na foru to není moc oblíbená značka a vzhledově je naprosto odlišná od ostatních. Zaleží jaký máš průměr ruky, obecně menšími hodinkami nic nezkazíš, ba naopak. Jak tu bylo řečeno, seiko, orient,citizen jsou značky lety prověřené a i levné automatické strojky dobře poslouží léta a s jejich servisem není problém.
  8. 01axel01

    Seiko SKX 007/009

    velice povedený mod. To je uncle seiko z199 ?
  9. A z ebaye jsou nové ? Druhá věc je záruka. V ČR když koupíš tak máš min, 2 letou zaruku od kupujícíhom, toho to se budeš těžké domáhat u Itala.
  10. Já jsem přesně v této věkové kategorii, ač můj názor není irelevantní, protože jsem již příliš zainteresovaný. Tak v mém okolí, snad nikdo nenosí mechanické hodinky. Setkávám se na fakultě se spoustou kolegů a hodinky nosí mizivá menšina a to především ty chytré, úplné minimum nosí baterkove. Když někdy přijde řeč na hodinky s kamošema u piva, tak někteří si dokáži připustit koupi mechanik ale pouze z nostagie. Většina řekne, že mechaniky měl jejich děda, nebo něco takového.. Realně si tu koupi moc představit nedokážu, protože po 5 pivech přistoupi skoro ke všemu . Většina nenosí nic a když už tak má AW, nebo jiné "Smart" hodinky. Z velké časti to připisuji i dostupnosti, momentálně se motám v kruhu studentů, takže pokud nejde o velké brandy, tak se dají sehnat relativně levně.
  11. Ano, také to tak beru. Ale člověk asi musí koukat kdo to píše. Protože na aukru a ostatních portálech, to znamená, že hodinky jsou šrot zralé na servis.
  12. To jsou pořadny seika a ten luxus https://obleceni.bazos.cz/inzerat/119875756/luxusni-a-elegantni-hodinky-seiko-zlate.php
  13. Ja souhlasím s xbrajtem, ta oranžová to oživí. Na tissotu mi chybí něco, teď je to nuda, kdyby měli alespoň barevnou vteřinovku .. ale nemají nic jen černá a bílá.
  14. https://obleceni.bazos.cz/inzerat/119512268/seiko-5-automatik.php ,,Hodinky jsou krásné,bez skranecku jen nalepit fólií." ta luneta mi přijde už dost jetá
×
×
  • Vytvořit...