Přejít na obsah

Bert

Root Admin
  • Příspěvky

    10 735
  • Registrace

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    u Prahy
  • Fanoušek značky
    Prim

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Bert's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Nápad od @m4stic. Rád jsem mu s tím pomohl.
  2. Pánové, tohle vlákno je mrtvé. Ruský Ivan, byvše uražen naším milým přivítáním, požádal o smazání konta. Moc rád jsem mu vyhověl.
  3. Doporučuji: https://www.ebay.de/itm/335074496113 U nás za 800,- kč a více. V Německu za 200. Ke každému grilu jsem si vzal jedny a velká spokojenost. Už žádný bebínko, jako minule při 350 stupních
  4. Skvělé. Blahopřeji k jednomu z prvních úspěšných kroků, a do těch dalších držím palce!
  5. Tak já mohu srovnat z vlastní zkušenosti obě řady. Stihlka lepší, Husqvarna lehčí
  6. Tak dnes poprvé pokus o grilování na sraba, tedy s tepelným deflektorem. Princip: tepelný deflektor jako při pečení, ale teplota jako na grilování. Důvodem pro tento experiment bylo průmyslově naložené maso, které jsem chtěl trochu déle držet. Výsledek: naprostá bomba. Sice pomalejší příprava, ale stálo to za to. Teplota nad deflektorem 250, krkovice 1,5 až 2 cm, 8 minut po každé straně.
  7. Musím říci, že na fotce se mi ta modrá hodně líbí.
  8. Přátelé, kterak jsem avizoval na začátku tohoto vlána, novými moderátory fóra jsou: @Kid_A @mAra_ @shewcza @Pepino777 @m4stic @Lamiczka Stávající moderátoři: @Tikal @Baker @Honza.manta zůstávají na svých místech. Novým moderátorům přeji pevné nervy a nadhled. Buďte na ně hodní. Pánové sem v průběhu času něco málo o sobě lípnou. No, a já s moderováním končím 3,2,1, …. teď.
  9. Nad deflektorem odkap neřeším.
  10. Mám vajco Buschbeck, a se standardním tepelným deflektorem jsem naprosto spokojen. Jenom je potřeba počítat s tím, že Ti velký deflektor v grilu zmírní komínový efekt, takže původní směřování teploty je potřeba mířit trochu výše. Můj deflektor zde: https://www.avenberg.cz/z2435-tepelny-keramicky-deflektor-pro-buschbeck-kamado-xl A k Tvé otázce ohledně grilování versus zelenina. Já to dělám tak, že dávám zeleninu výš na nástavec. Dávám ji tam dříve, nežli maso. Teplota na grilování jí zpočátku rozhodně neuškodí, no a na posledních pár minut pod ni hodím to maso, které griluji, no a ono zároveň slouží jako tepelný štít pro tu zeleninu. Já vím, zní to dost rurálně :-), ale skvěle mi to funguje.
  11. Bert

    BIKE

    Výška 181 cm, ale ruce 190. Borci, Vy, kteří máte se Spešlem zkušenost, vejdu se do M, nebo bude lepší L?
×
×
  • Vytvořit...