Přejít na obsah

Bert

Root Admin
  • Příspěvky

    10 703
  • Registrace

Vše od uživatele Bert

  1. Přátelé, kterak jsem avizoval na začátku tohoto vlána, novými moderátory fóra jsou: @Kid_A @mAra_ @shewcza @Pepino777 @m4stic @Lamiczka Stávající moderátoři: @Tikal @Baker @Honza.manta zůstávají na svých místech. Novým moderátorům přeji pevné nervy a nadhled. Buďte na ně hodní. Pánové sem v průběhu času něco málo o sobě lípnou. No, a já s moderováním končím 3,2,1, …. teď.
  2. Mám vajco Buschbeck, a se standardním tepelným deflektorem jsem naprosto spokojen. Jenom je potřeba počítat s tím, že Ti velký deflektor v grilu zmírní komínový efekt, takže původní směřování teploty je potřeba mířit trochu výše. Můj deflektor zde: https://www.avenberg.cz/z2435-tepelny-keramicky-deflektor-pro-buschbeck-kamado-xl A k Tvé otázce ohledně grilování versus zelenina. Já to dělám tak, že dávám zeleninu výš na nástavec. Dávám ji tam dříve, nežli maso. Teplota na grilování jí zpočátku rozhodně neuškodí, no a na posledních pár minut pod ni hodím to maso, které griluji, no a ono zároveň slouží jako tepelný štít pro tu zeleninu. Já vím, zní to dost rurálně :-), ale skvěle mi to funguje.
  3. Bert

    BIKE

    Výška 181 cm, ale ruce 190. Borci, Vy, kteří máte se Spešlem zkušenost, vejdu se do M, nebo bude lepší L?
  4. Ale kdepak. Na letiště je přece tato úprava
  5. No to je ale ultrahnus. Snad to Libor smázne.
  6. A neláká Tě na tom Rocketu udělat ještě pár úprav?
  7. Což je právě letos. Tak snad to @safi nějak dá. Nevím. Musíme být na něj hodní.
  8. Staniž se. Safi je zpět. Safina tedy až napřesrok....
  9. No tak jo, no. Za každou změnu se platí. Dáš za Safiho 3 Plzně?
  10. Máš to tam kamaráde. Není nač čekat
  11. Na to vlákno jsem se podíval tebou předpokládanou optikou. Nic takového jsem tam nenašel. Kdo se o koho "otírá"?
  12. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-kazdy-rok-jine-pohlavi-i-jmeno-schvalilo-nemecko-40467675#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest241_shrnuti_llm_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Každý rok si lidé mohou měnit pohlaví i jméno, schválilo Německo. Nový zákon však počítá s tím, že si na matrice bude moci kdokoli starší 14 let určit své jméno a pohlaví pouze na základě svého rozhodnutí. Změnu musí dotyčný nahlásit na matrice tři měsíce předem a byla by možná jednou za rok. To má zabránit unáhleným rozhodnutím. Celkový počet úprav zákon neomezuje, popisuje web bundestag.de. Mně z toho fakt už jebne Změnu jména chápu. Změnu pohlaví již méně, zvláště pak když mění z fludniho bisexuála na androgynní neotrans, ale do hajzlu: každej rok?
  13. Cena je uvedena s DPH, nebo bez. V případě, že ano, je DPH odečitatelné? Díky.
  14. IMHO Fico je také spíše MPM-Quality, nežli Elton.
  15. No, tak jestli tohle: na Slovensku (spolu) rozhodlo volby, tak jse fakt drahí bratia f píči.
  16. Přátelé, v prvé polovině příštího týdne, tedy někdy 15. - 17.4. se Vám představí několik nových moderátorů našeho fóra. Mým záměrem je, po dohodě s moderátory stávajícími i novými, vnést do moderování novou krev a třeba i více pochopení pro nastupující hyper rychlou generaci chronomagorů. Osobně doufám, že navýšením počtu moderátorů na cca 8, 3 stávající a 5 nových, bude více času nejen na individuální řešení problémů technických či etických, ale i na mírné změny v činnosti moderátorů spočívající ve větší orientaci na odbornou problematiku jednotlivých sekcí či vláken. V současné době Vám moderátory ještě představit nemohu, neboť tito tráví poslední čas v tzv. moderátorském inkubátoru, kde se připravují na svůj budoucí nelehký úkol. Po konzultacích se stávajícími moderátory došli totiž k názoru, že na tenhle mazec fakt nejsou připraveni. Prozradím pouze to, že dva z nich začali trénovat bojové sporty a žrát syrové maso. Další se pro jistotu věnuje meditaci a snaží se dosáhnout nirvány. Zbylí dva na nějakou přípravu totálně kašlou, a začali tak trochu chlastat Přátelé, nyní již zase vážně: držme jim palce. Jo, a zpráva pro hříšníky. Kterak jsem již avizoval, okamžitě poté končím s moderací a věnuji se odborné a komerční stránce Chronomagu. Bert
  17. Hluboce obdivuji erudici Tvou i Tvého článku. Avšak zakladatel vlákna se výslovně ptal po sovětském hodinovém oleji. Vzhledem k tomu, že SSSR (trefně Ronaldem Reaganem nazývaný Říše zla) se rozpadl v roce 1991, domnívám se, že jakýkoli hodinářský olej nesoucí označení sovětský, majíce tedy stáří alespoň 33 let, hodí se toliko k praktikám označených mnou ve druhém příspěvku tohoto vlákna.
  18. Je to skvělá věc. Dmitrij říkal, že když leze Vladimírovi do prdele, lepšího lubrikantu není.
  19. Bože môj, a ja som si myslel, že ta čašníčka na Sliezskom dome berie antikoncepciu. PEACE
  20. Ivane, ale Ty jsi jako dovětek nepsal nic o hodinkch, ale: ... nemám dovod robiť nejaké utecenecke pózy ... Víš, já si myslím, že ten Tvor by utíkal, až by brečel. Ivane, musím říci, že jsi mne svou bagatelní pózou velmi zklamal.
  21. Tento tvor má kde bydlet, co jíst, i co si obléci.
×
×
  • Vytvořit...