Honza.manta Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Jen pokus - nenašlo by se nás tady těch potřebných 15 zájemců?A jestli ano, tak vymyslet nějaký motiv/téma a svést se tím pádem na realizaci se základním vláknem?Těch 300 éček zase není až taková raketa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Uvažuju o tom, ale nemám sílu si nějak podílet na vymýšlení. Cimrman ... možná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 doplnim sem radsi take zakl parametry:Steel/gold - brousene telo, pozlaceny stredovy prstenecCena 300 EURco lze parametrizovat:Nazvy mesicu na povrchu - volba zkratekVnitřek ? cislice hodin, Lokalita - nazev + souradnice, indiv. text / ikona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Fakt by bylo k nepřekousnutí, kdyby byla druhá varianta Fogovy limitky v bicoloru?Do Cimrmana se mi teda moc nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Ciko to mel taky ve zlate, tak nevim, proc se tomu tak brani. Cimrman ac ho mam rad, tak mi k tomu taky nejak zasadne nesedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Já tomu rozumím tak, že se jedná o ocel/pozlacenou ocel.Navrhuju otestovat, jestli dáme dohromady 15 kupců, o detaily provedení se můžeme hádat, až když bude jisté, že je o co. (Cimrman na slunečních hodinkách - to už raději standardní verzi z pultu.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Já bych to nechal na původním příběhu, jen bych zůstal u původního příběhu J. Vernea. Vždyť to stejně bude vznikat jako dvouvaječná jednerčata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Honza Manťák, Saquinas plus 2 x vlčisko = zatím čtyři zájemci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 1. Honza.manta2. Saquinas3. Sery.vlk4. Sery.vlk5. Tittus?6. AndyAaron Tittus necht odstrani otaznik pokud do toho jde, pripadne at se odstani celej, pokud ne Edit: A jsem taky pro zachovani tematu Cesty kolem sveta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobo Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Ahoj,napad bi-coloru se mi osobne libi, ale myslim si, ze by bylo dobre i cestne respektovat prani autora myslenky o zachovani jeho limitky. Bez nosne originalni myslenky se nepripojuji - cil najit jiny motiv pro bi-colorVarianty, jez mne napadaji: zachovat nazev serialu, ale v tom pripade minimalne jina graficka a jazykova modifikace (napr. spanelstina a zmena zemekloule na mapu sveta). Samozrejme pokud by autor souhlasilnebozachovat tema Willyho Foga, ale pouzit nazev kniky Julia Werna, anlicky "Around the World in Eighty Days". A jina graficka modifikace. Samozrejme pokud by autor souhlasil. Ale prijde mi to trochu fadni. Pak jsem dumal zachovat tema cesty kolem sveta.Premyslel jsem nad ceskymi expedicemi, ktere by nesouvisely s motorismem - tam mne solarni hodiny nehodi.Napadali mnemoreplavci (napr. projekt stavby plachetnice podle Magalhaesovy Viktorie s cilem obeblout svet bez sponzoru - https://cs.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Krautschneider). Navic pozor - Fern?o de Magalh?es vyplul na plavbu kolem sveta 10. srpna 1519 - za 3 roku bude tomu 500 let - nadhera, ne? Slo by oslovit jejich skupinu... Dale cyklisti (napr. Vita Dostal a dalsi) a pres ne mne napadla zajimava myslenka - projekt Ebicykl Jiriho Grygara (http://www.astronom.cz/grygar/ebicykl.htm) jez representuje cestu na mesic a zpet nadsencu cyklistiky a astronomie. Kombinace cyklistiky i astronomie vyborne pasuje, taktez kalibrace primo na Prahu. Skupinu by slo oslovit a treba bude mit nekdo zajem - samozrejme s jejich souhlasem.Diky za komentare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 To téma - když jsou to solarní hodikny, co takhle třeba Solarimpulse ?Ti mají ale za sponzora Omegu... https://www.solarimpulse.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobo Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Koukal jsem - taky dobra nosna myslenka. Kdyby pristali v Praze pak by to kolerovalo i s nastavenim rovnobezky, skoda Jsou v projektu zapojeni i cesi? Takze myslis engraving neco jako First solar flight around the World 26 July 2016 Limited Edition xxx ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 V teamu nikdo z Čechů nebyl.https://www.solarimpulse.com/team/ Vygravírovat logo (to je vlastně obrázek toho éra) nebo cesty na mapě Omega udělala limitku X-33 Skywalker http://www.omegawatches.com/watches/speedmaster/skywalker-x-33/chronograph-45-mm/31892457903001/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Pokud by slo o cestovatelska temata, tak se nabizi Hanzelka se Zikmundem nebo pak Emil Holub. Ale uplne mi k tomu nesedi ty slunecni hodiny. Solar impulse je pekne tema, ale tak nejak citim, ze ne pro me... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Tittus necht odstrani otaznik pokud do toho jde, pripadne at se odstani celej, pokud ne Edit: A jsem taky pro zachovani tematu Cesty kolem sveta. Otazník odstraněn, ale samozřejmě záleží na tom, jak to nakonec bude vypadat. 1. Honza.manta2. Saquinas3. Sery.vlk4. Sery.vlk5. Tittus6. AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Solar impulse mě moc nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Já bych to nechal na tom Verneovi.Jediné, co mne napadá jiné jako téma Je Leonardo da Vinci. To byl veliký vynálezce, objevitel a visionář a také veliký cestovatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyx Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Já jsem také pro bicolor..."Verne" téma nebo "da Vinci" bez problémů... Esteticky ten bicolor vypadá o 100% lépe, než jen ocel... překvapuje mne, že většina je pro opak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 "Verne" i "da Vinci" se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 No kdyby se nás sešlo víc, tak bych bral dva kusy.Kde jsou všichni odpadlíci z původního vlákna, kteří vzdali kvůli tomu, že bicolor ne? 1. Honza.manta2. Saquinas3. Sery.vlk4. Sery.vlk5. Tittus6. AndyAaron7. Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.