Chosef76 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Ahoj kluci, původně jsem měl záměr znovu koupit Omega racing řemen s Omega překlápěčkou, protože mě tato kombinace hodně bavila a na ruce vypadá skvěle. U AD však došlo k výraznému nárustu ceny a Omega chce za toto kombo nesmysl. Podotýkám, že racing řemen není kožený, ale pryžový...Tak jsem oslovil Bakera a s jeho doporučením vybral a zakoupil 2 krásné řemeny ve Strapshopu.Každý z obou kousků překvapil, jak skvěle k hodinkám padne....ikdyž toto se u Moonů stává často. 1. Hirsch Robby. Neobvykle příjemný řemínek s kaučukovým základem a svrchním povrchem z jemné teletiny se strukturou textilie. Miluju na hodinkách decentní červené detaily. Červené kontrastní prošití řemínku dodává hodinkám sportovní look. Řemen je velmi pohodlný, měkký, struktura kaučuku zabraňuje pocení. 2. Hirsch Viscount. Nekompromisní aligátor s parádním kontrastním prošitím, které absolutně odpovídá indexům hodinek. Voděodolný, pohodlný, s kterým snad neudělám ostudu za žádné situace. Řemen jsem doplnil o trnovou Omega sponu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 (upraveno) Luxus! Kolik prosímt? chtěli u Dušáka za racing s překláp?čkou? I blbá jazýčková Omega spona tam teď stojí dvanáct stovek... Upraveno 27. října 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Luxus! Kolik prosímt? chtěli u Dušáka za racing s překláp?čkou? I blbá jazýčková Omega spona tam teď stojí dvanáct stovek...Poptával jsem u Hanáka v Brně, předpokládám u Dušáka stejnou cenu. Racing pryžový řemínek 4950kč a překlápěčka 7600 kč Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stas Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Ahojte, ted Speedmaster mam na reminku od Geckota. Prej je Handmade in Italy, urcite nemuzu to porovnat s GLC nebo B&S, ale value for money me hodne prekvapilo Omlouvam se za mobil fotky Koupil jsem si hnedy a cerny, ale asi ten cerny vyzkouset uz nebudu... Staci mi jeden... kdyby nekdo chtel ten cerny, prosim o SZ. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Na té poslední fotce to vypadá, že máš chocolate cifr Pěkný řemeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stas Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 (upraveno) Na té poslední fotce to vypadá, že máš chocolate cifr Pěkný řemeny.Dekuji Jeste cekam uz mesic na Centurino Cordovan od G.L.C.Straps a Vintage semisovy reminek k tomu (snad uz bude ready pristi tyden...) + PhenomeNato admiralty grey.... Upraveno 28. října 2016 uživatelem Stas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Krásný vlákno martare, našel si díru na trhu:-) Díky za něj... Nějak sem ho přehlídl. Určitě přispěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Mé předchozí Marky "4.5", které jsem nosil na původním tahu a nebo na kůži. Je to originál Damasko řemen, který díky vybrání u stěžejek krásně pasuje a ladí s okrajem pouzdra. Aspoň tedy podle mého vkusu. Bohužel se mi z té doby zachovaly jen tyhle dvě fotky, kde toho není vidět zas tak moc. IMG_4744.JPGIMG_4745.JPG Tak nějaký fotky těch čtyřiapůlek na Damasko řemenu sem ještě vyhrabal:-) A taky na milánský krajce nebo jak se tomu taky řiká:-) a na rallye A ještě tu asi nebyly Moony na Rios Albatros, což je podle mě skvělá kompinace... Materiál podobný jako Rios Bass, ale je plochej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Teda ovšem... ten Albatros nemá chybu - toho asi budu muset pořídit. Silnej plochej řemen Moonům koukám ohromně sluší. Díky za fotky, těšil jsem se na n? od prvního dne existence vlákna Poptával jsem u Hanáka v Brně, předpokládám u Dušáka stejnou cenu. Racing pryžový řemínek 4950kč a překlápěčka 7600 kčSent from my iPhone using TapatalkMoc díky za info. Překláp?čka je sice na furt, ale řemen je spotřební zboží, takže nákup komba si asi za tuhne cenu dost lidí rozmyslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Tady jsem neměl vůbec lézt... úžasné fotky, úžasné hodinky. Velká prosba - není tady nějaký majitel ze severní Moravy? rád bych je vyzkoušel, než je budu kupovat, kafe/oběd pochopitelně na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 klasika na tahu, ale nějaký krokouš by se hodil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 tak na vyzkoušení jsem nasadil kůži z Primek a nevypadá to věru zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Apollo 11 40th, pěkný! Tady ty drobný červený detaily vyložen? svádí k použití řemenu s červeným prošitím, třeba ten Hirsch Robby nahoře na týhle stránce by jim neuvěřitelně seknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 krasna limitka:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Apollo 11 40th, pěkný! Tady ty drobný červený detaily vyložen? svádí k použití řemenu s červeným prošitím, třeba ten Hirsch Robby nahoře na týhle stránce by jim neuvěřitelně seknul Zrovna jsem na to myslel. Každopádně Apollo 11 limitka mi přijde méně univerzální než klasické Moony a nevím jestli by Robby ( jakože sportovní řemen) k této limitce zapadl. Volil bych pololesklého aligátora s červeným prošitím. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Eine kleine Simulation Seedmaster Moonwatch Apollo 11 40th Anniversary & Hirsch Robby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 za me jako dobry:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Hm....dobrý Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Omega strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Jo, tohle Nato je fakt kvalitka. Nebyly tvé keramické Dark Side původně na černém nylonu s keramickou trnovou sponou? Ten by m? taky hodně zajímal, hlavně detail spony... a především uživatelský názor na tohle kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se