Lukyn77 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Gratuluju .... a kam se tento kousek v rámci ČR přesunul?
neumann Odesláno 11. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Gratuluju .... a kam se tento kousek v rámci ČR přesunul?Dekuju, jsou v dobrych pecovnych rukach plnych respektu (Praha) Sent from my iPhone using Tapatalk
Daemonultimate Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Taky gratuluju, jsou parádní ... a druhou půlku si koupíš příště?
neumann Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2016 A rozespala druha pulka, to jsou forky ze;) Mam je zatim kratce na to abych mohl psat neco vic, tak jen prvni dojmy. Nadchla me uroven zpracovani a design. Maji silnou moc sfouknout z ruky ostatni a nepustit je zpet. Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2016 A jedna cestou do prace Sent from my iPhone using Tapatalk
Lukyn77 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 (upraveno) No super ... tedy jediné tři kousky v ČR se nacházejí v Praze .... to skoro nabádá k micro-srazu Jestli můžu zaplevelit, tak dnes taky a na kůži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. října 2016 uživatelem Lukyn63
969 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Nemohl bych na případném pražském mikrosrazu dělat křena a takového jako půjč-mi-to-somráka..? Zatáhnul bych rundu piv.. )
neumann Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2016 No super ... tedy jediné tři kousky v ČR se nacházejí v Praze .... to skoro nabádá k micro-srazu Jestli můžu zaplevelit, tak dnes taky a na kůži.Jen plevel to me tesi ze jsem se dostal do tak exkluzivniho klubu, ten treti je take na foru? Ten mikrosrazik klidne muzeme udelat a toho somraka s rolexama muzem pribrat kdyz chce videt poradne watche;) je to kamarad. BTW na te kozce jim to take sekne Sent from my iPhone using Tapatalk
Lukyn77 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Třetí je člen, zkouším ho kontaktovat. Hodinky má ode mě, měl jsem dvoje :-) Více k srazu přes SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se