Daemonultimate Odesláno 15. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2019 To víš, že sem chodím ... Supeeeer
Daemonultimate Odesláno 15. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Tentokrát trochu Alp Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 15. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 15. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 16. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 17. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2019 Staronový. Už jsem je měl a nejak jsem je nemohl pustit z hlavy a potřebuju něco na zrasování v létě u moře. Prvních 15 hodin daly s odchylkou 0. Uvidíme až je hodim do winderu.
Daemonultimate Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2019 "With a Seiko Diver's you're ready for any occasion......or opportunity, eh, Miss Moneypenny?" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2019 Díky, je to poprvé co jsem kupoval bez prohlídky a nelícuje skoro nic, ale nejak mi to ani nevadí, na hledání much mám hlavně Mida.
tano Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Odesláno 18. května 2019 (upraveno) Je tak u teto firmy, bohuzel, u me naopak jsou zelvy na to nejlepe ze vsech Seiko. Co se tyka licovani. Upraveno 18. května 2019 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2019 Je pootočenej minutovej věnec, ale v reálu to ničemu nevadí, ani za oči mě to netahá, jinak jestli si udrzej nulu za prvnich 24 hodin, nic to neznamená, ale je to milý. V každym případě už prošly testem potopení v sudu, střídání teplá ledova voda, prudká sprcha a vše ok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2019 Dobrá volba na léto Díky, u moře jsem hroznej magor a samozřejmě to odnesou i hodinky. Chtěl jsem si vzít Mida, ale je mi jich líto je tam zrasovat, pětky mam už moc rád a tak jsem se vratil k temhle.
Daemonultimate Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2019 A když už jsem u moře tak pár fotek k tématu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2019 Tak želvy udělaly nakonec 1s za 24 hodin.
Daemonultimate Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2019 (upraveno) ,,Vídím horu tříhřbetou, ana stříbra vydává hojnost. Ale že ta hora tři hřbety má, třikrát stříbro vzejde a třikrát zase zajde".Poznali jste proroctví kněžny Libuše, které se váže ke vzniku města Kutná Hora? Ale není jediné, jak se na správné královské město sluší a patří, provázejí jeho vznik hned tři.Druhá praví o příslušníku cisterciánskeho řádu Antonovi, který žil kolem roku 1237. Anton jednoho dne usnul a zdálo se mu o třech stříbrných prutech vyrůstajících ze země, každý jeden ze hřbetů tří přilehlých kopců.Třetí vlastně ani není historkou. Pavel Stránský, historik 19. století uvádí, že se název města prostě váže k horám, kde se kutalo. Upraveno 18. května 2019 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se