tano Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Koukám, že byl parádní výlet. Všechno co mám rád! Fotky, hrad, hodinky a kudla. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 To byl, první letos. A trochu se protáhl až do dalších dvou dílů, to zas příště. Jo kamaráde, tam kde jsem lezl v kopcích po čtyřech jsem s botama vyšel jak po schodech. A to bylo kluzko, namrzlo a bahnivo. Paní v těch svejch totéž, což jí nějak nešlo do hlavy, že se na ně může tak spolehnout. No a já byl ve svém živlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Ty boty jsme dobře vybrali i bez nápověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Jasně. Ne nadarmo je to ta nejdůležitější část. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Pracovní den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Paráda, takto to vypadá romanticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Vypadá, bych to nazval: Já na koncích světa, ale pak popojedu a je po koncích i romantice. Zůstává jen práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 A proto raději hurá do lesa!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 A něco zas příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Pěkně tajemné a ponuré, vybavený jsi byl řádně. Koukám, že máš novou sekyru. Ať dobře slouží kamaráde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Díky, je dobrá. Na větší kusy se musí použít jako klín. Už jsem s ní něco zkoušel. Do lesa nebo k ohni dostačující a hlavně lehounká a z jednoho kusu oceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) Tak to rád slyším. Tento nástroj nemám zatím jak využít Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Tak to já mám v batohu krámů o kterejch naopak doufám, že je nikdy nevyužiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Dobře vybaven = být připraven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se