Svatoslav Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Zajímavé, Ty teda nelenošíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Nějak mi tenhle vintage kousek uvízl v hlavě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Hodinářská značka Mido je ve svých začátcích úzce spjata s automobilovou značkou Bugatti. Nejeden model hodinek nalezl inspiraci například v masce chladiče nebo výpletu kol. Byl to skvělý obchodní tah, neboť specifickým zákazníkům automobilky připomínaly jejich miláčky hodinky na zápěstí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Zajimave ohlednuti do historie. Jen u toho prvniho vintazniho kousku, by mi vadila ta ruzova na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 (upraveno) <p>A to by mě zajímalo. Tedy jestli ty barvy prezentují i hloubku v které jsou ještě čitelné. Většinou se o to výrobce snaží.</p> Tak znova. By me zajimalo, jestli ty barvy prezentují i hloubku, ve které jsou ještě čitelné. Většinou se o to výrobce snaží Upraveno 26. května 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 To je dost mozne, ja bych tam dal oranz. Mozna, ze ta ruzova byla driv cervena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Tak co koupit domu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 MP 40 a MP5 , jestli vidim dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Ta MP40 už byla dost jetá, vypadala jak vytažená z rybníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 MP 7 je lepší, Já bych vzal SA 58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Já oboje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Mido & Romee Strijd Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 (upraveno) Couračky Prahou a protože mám štěstí, tak ta moje je skoro stejnej blázen do hodinek jako já, takže Jak to mohlo dopadnout, Koscom, Dušák, Rolex a td. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. června 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Hezky se venujes te znacce, klobouk dolu Zaujalo te neco pri tom courani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 (upraveno) To, že hydry od Longines jsou pro mne zklamáním, asi jsem čekal kompletnější změnu, vlastně jsem věděl předem že neproběhla a hodinky na ruce to jen potvrdily. Vedle šestistovek vůbec nevypadaly jako ze stejný cenový skupiny. ML Aikony pandí chrono se mi strašně líbej, jen by mi chybela luneta. Z Orisu potápky s Big Day Date, jen škoda, že pro běžný život jsou sami o sobě už zrochu moc Big, tak potom nechápu na co ta dvojitá Big komplikace. TH Autavie z nostalgickym pohledem zajímavý, ale povedl se jim ten vintage styl, takže opravdu vypadají jako z jiný doby. PO od Omegy všechny možný modely, ani jsen netušil, že toho nasekali tolik. Ovšem ceny se taky pěkně posunuly. Bondovky pa matuju za cca 80, ok, dnes jsem koukal na cca 120. Chrona PO pamatuju za 156, dnes za víc než dvě stě. Atd. Popravdě jsem nenašell nic, co by mě opravdu zaujalo a co bych neznal. Zároveň mě to znovu ujistilo, že investice do Mido se vyplatila. Upraveno 3. června 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 (upraveno) Ale abych nebyl nespravedlivý, třeba Master kolekce s datem, dnem, mesícem a měsíční fází by se mi na ruce líbila. Třeba tenhle už starší model Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. června 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 V podstate s tebou souhlasim. Hydry maji pro me nepohodlnou ochranu korunky, plus trhaci tah, to fakt ne.ML Aikon jsem jeste nevidel, takze nemohu posoudit. K te Master kolekci, pekne, co nedavam, kozeny reminek a mala wr.Za ty love jsou ty Mido 600 bez konkurence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 O tom žádná.Master je i na tahu, řemínky mi taky moc nejdou, ale hodinky bez lunety na nich víc vyniknou, až na výjimky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se