Irwinek Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2020 Tak se tam zastav, maj těch druhů povícero a pohled na to, kterak si soukromník dává dohromady zříceninu podle sebe, jen s kamarády ( mimochodem, ochotné ruce vítány ) rozhodně stojí za to
Irwinek Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Odesláno 3. září 2020 Taky výlet jen krapítko dál ale stálo to za to ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Odesláno 3. září 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 3. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2020 Hezký, to už je na svoje fotovlákno. Chyběj mi tam hodinky (a nože)
tano Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Odesláno 3. září 2020 (upraveno) Také bych se přimlouval za vlastní foto vlákno. Budeš ho mít dost zajímavé. Díky. Upraveno 3. září 2020 uživatelem tano
Irwinek Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Odesláno 3. září 2020 už jsem o tom přemýšlel, výletujem dost, tak by mohla být občas inspirace pro ostatní no, hodinky a nože dobrý, ale ne ke všemu - jantarová komora a lanco, hitlerovy bunkry by snad snesly steinhart b-uhren, ale co k malborgu? a na výlet většinou jedu jen s jedněma , a fotek naflákám třeba 1000, dovedeš si představit 1000 x jedny hodinky?
Daemonultimate Odesláno 3. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2020 Mrknem na jeden z kostelů v centru města Karlovy Vary. kostel sv. Máří Magdalény Poloha: u Vřídla přímo v centru Karlových Varů Období výstavby: 1733 až 1736 Architekt: Kilián Ignác Dientzenhofer Oficiální zpřístupnění: 1737 Přístupnost: přístupný v době konání církevních bohoslužeb a kulturních Historie objektu Původně středověký gotický kostel sv. Máří Magdalény obklopený hřbitovem byl postaven ve druhé polovině 14. století na návrší nad Vřídlem uprostřed města Karlovy Vary. V roce 1518 byl kostel renesančně přestavěn. Na počátku 18. století byl však již kostel po několika požárech ve velmi špatném stavu. Rozhodnuto proto bylo o demolici kostela a výstavbě nového karlovarského chrámu. Základní kámen kostela byl položen dne 27. dubna 1733. Samotný vrcholně barokní děkanský chrám sv. Máří Magdalény byl poté vystavěn v letech 1733 – 1736 podle plánů významného českého architekta Kiliána Ignáce Dientzenhofera. Závěrečný kámen do lucerny kostela byl slavnostně položen dne 1. října 1736 byl děkanem Ottickým. V roce 2010 byl tento nádherný svatostánek prohlášen Národní kulturní památkou České republiky. V interiéru kostela si můžete prohlédnout bohatě zdobený barokní inventář z 18. století. V podzemí chrámu stojí za pozornost unikátní pohřební krypta původního gotického kostela, ve které jsou uloženy kosterní pozůstatky ze zrušeného hřbitova. (karlovyvary.cz) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Odesláno 4. září 2020 Našel jsem tu téma hodinky a ženy, téma hodinky a fauna, ale had na výletě není kam umístit Praha, Masarykovo nádraží dnes ve 13: 05, prý je to ještě mládě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 4. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2020 Ale je kam umístit, stačí si založit vlákno a šup tam s tim
Daemonultimate Odesláno 4. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2020 Kolegům, kteří to tu sledují děkuji za zájem i nadále zde hodlám pokračovat. Jen tu nechci mít plno míst, kde jsem nebyl dokonce bez popisu odkud ty fotky jsou, nebo hady a podobně. Kolega si jistě rád založí své vlákno, kde má podle ukázek možnost zaujmout pozornost. Takže vlákno zamykám, ale rozhodně s ním nekončím. Čekám až se mi vrátí hodinky z opravy, zatím žádné zprávy. Tak je to teprve 14 dní.
Daemonultimate Odesláno 5. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2020 Daytony a jejich kopie jsou nejvíc sexy na dívčích ručkách, sluší jim daleko víc, než chlapům. Co se těchto levných Géček týká, mám pár osobních postřehů. +: + automatické osvětlení skvěle rozpozná, kdy se musí zaktivovat a naopak já díky tomu poznám, jaká intenzita osvětlení je ještě schopna alespoň malinko hodinky dobíjet + hodinky jsou tak pohodlné, že mám pocit jako bych je vůbec neměl + jejich rozměry jsou díky velikosti a výšce předurčené pro každodenní používání, nesundavám je vůbec z ruky -: - přihlašování k radiovysílačům není tak spolehlivé jako k satelitům, ale za dobrých povětrnostních podmínek se na rozdíl od GPS přihlásí i v budovách - čitelnost displeje z úhlů je na rozdíl od Rangeman navi obrazovky nulová - hodinky jsou na mne až moc malé a nedostatek prostoru na displeji si vyžádal svou daň v podobě titěrných symbolů nastavení - délka osvícení displeje je příliš krátká, uvítal bych možnost jejího nastavení, nebo alespoň 3 sekundy v základu - příliš titěrná tlačítka To je tak vše, co mě momentálně napadá. Závěrem, skvělý bezúdržbovky a mám je i přes ty chyby moc rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 5. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2020 Vlákno nechám otevřené, jen poprosím nedávejte sem nějaké svoje fotoseriály. Tě mejch je myslím až až. Děkuji. Diskuse k věci je samozřejmě vítána
Daemonultimate Odesláno 6. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2020 (upraveno) Minule jsem se trochu věnoval hodinkám, takže dnes zavítáme do dvou rozdílných světů, které spojuje jediná věc. Oba jsou ostré jako břitva. Tím prvním jsou nože, tím druhým svět chilli. Zero Tolerance Rick Hinderer Když se spojí špičková značka výrobce nožů s jedním z nejslavnějších návrhářů, musí vzniknout nůž, který stojí minimálně za pozornost. Rick Hinderer. Legenda nožířského světa. Návrhář, který se od potřeby vlastnit kvalitní nůž pro svoji práci - hasiče, dostal mezi elitu designérů nožů. Jeho návrhy nyní vyrábí věhlasné značky a jeho spolupráce se ZT není první a doufám, že ani poslední. U nás byl asi jediný kousek v tomto provedení ( existuje nekolik verzí), tak trochu němčiny. Titan-Frame-Lock Stahl: S35V, stonwashed Finish Griff: Titan, G10-Auflage Klingenlänge: 8,9 cm Klingenstärke: 4 mm Heftlänge: 12,1 cm Gesamtlänge: 20 cm Gewicht: 142 Historky o tom, že ZT posílá nože, které nejsou nabroušené na 100%, to se naštěstí v mém případě nepotvrdilo. A teď k chilli Bhut Jolokia Pálivost až 1 041 427 SHU Dlouhou dobu (až do roku 2007) byla uznávána jako nejpálivější paprička světa. Bhut Jolokia je mezidruhový kříženec z Bangladéše a sousedního regionu severovýchodní Indie Ásám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. září 2020 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 6. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Odesláno 6. září 2020 K těm Géčkům, mám pár menších výhrad, ale jinak parádní digošky. ZT, konečně boží kudla, žádný mazač paštiky na chleba. Tuhle kudlu Ti moc přeji a zároveň závidím. Bhut Jolokia jsem ještě neměl, jsem zvědavý, co na ni řekneš.
Irwinek Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Odesláno 6. září 2020 Tak na Tvůj názor na Bhut Jolokina jsem taky zvědav, a jsem zvědav, zda u ní skončíš, nebo jestli půjdeš dál - Trinidad Scorpio Morgue, nebo i Carolina Reaper ( z tuby mi ubylo jen pár zrníček, jogurt mi myslím lezl snad i z uší, ale plameny byly stále )
Daemonultimate Odesláno 6. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2020 Díky Tano, však jsi mě navedl správným směrem a já to už jen doladil podle svých představ. Ještě že jsem nečekal na vánoce, těžko říct, jestli se tohle provedení vůbec objeví. A vzpomeň na Seal, jsem v čekačce na půl roku. K tomu chilli. Nejsem žádnej fajnšmekr a nikam chodit nemíním. To přišlo s nožem, maj chilli firemní politiku
Irwinek Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Odesláno 6. září 2020 Zvědavost je motor lidstva Třeba Ti to zachutná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se