tano Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Tak vidim, ze radis i mimo CR, bravo!Moc hezke, urcite jste si to uzili.
Daemonultimate Odesláno 11. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Tak vidim, ze radis i mimo CR, bravo!Moc hezke, urcite jste si to uzili. Užili, bylo tam super, oslavili jsme Novej rok, takže je to další důkaz jak to letí.
Daemonultimate Odesláno 11. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Pro potápění jsou důležitý minuty, hodinovku nepotřebuju
Daemonultimate Odesláno 11. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Antimagnetická, protinárazově chráněná strojovna s křemíkem, COSC, 25 kameny s 80 hodinovou rezervou bez plastových dílů
Daemonultimate Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Díky Honzo Dnes černá vs chameleón
Daemonultimate Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2019 MIDO a Red Bull Cliff Diving Sportovní odvětví a hodinářské značky mají pro neznalé pramálo společného. Opak je ale pravdou. Obě odvětví mají velmi podobné ambice. Překonávat dosažené, inovovat nejnovější a snažit se dosáhnout dokonalosti. Tak je to i v případě spojení hodinářské značky Mido se světovou sérií Red Bull Cliff Diving. Jde o akrobatické skoky z útesů nebo z můstků do vody. Ač se zdá, že se jedná o nepříliš těžkou sportovní disciplínu, není to až tak pravda. Aktéři těchto utkání skáčou z výšky 27m a větší a do vody dopadají rychlostí kolem 85km/h bez jakékoli ochrany svého těla. Teď je již jasné, že sebemenší chybička v koncentraci, nebo v technické stránce skoku, se může proměnit i v ohrožení života.
Daemonultimate Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2019 (upraveno) Světový pohár ve skocích do vody Red Bull Cliff Diving dostal současnou podobu pravidel v roce 2009. V současné době tento sport v hodinářském světě prezentuje model hodinek Mido Ocean Star Diver 600m COSC Si. Doslova na rukou ho nosí dva věhlasní zástupci tohoto sportu: Ital Alessandro De Rose, který debutoval v jednadvaceti letech a Jonathan Paredes z Mexika, světovým šampiónem z roku 2017. Upraveno 12. května 2019 uživatelem Daemonultimate
tano Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 To jsem netusil, diky. Dobre jsme si vybrali!
Daemonultimate Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2019 (upraveno) To jsem netusil, diky. Dobre jsme si vybrali! Já jo Tano, ale k tomu abych to napsal jsem se dostal až teď. Škoda, že mi sem moc lidí asi nechodí, ale i tak mě to baví.Mám tam chyby, ale na telefonu to trvá a několikrát mi to zmizne celý a pak nestačím editovat. Za to se omlouvám. Upraveno 12. května 2019 uživatelem Daemonultimate
stalker Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Ale chodí.Super čtení a úžasné fotky.
Daemonultimate Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Ale chodí.Super čtení a úžasné fotky. Ju, díky, tak to mě těší
Daemonultimate Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2019 (upraveno) Jak se vlastně začala psát historie vodotesných hodinek Mido? Ve třicátých letech minulého století se značka zaměřuje na výrobu funkčních a velmi odolných hodinek. Tento směr ovšem vyžadoval, aby hodinky nebyly pouze mechanicky odolné, ale i odolné vůči průniku vody. Konstruktéři v té době zkoušeli využití různých materiálů, ale nejvíce se jim osvědčilo použití korku jako těsnění, později byl tento systém nazván Aquadura a stal se průlomem v otázce vodotěsnosti hodinek. Upraveno 12. května 2019 uživatelem Daemonultimate
Svatoslav Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 To víš, že sem chodím taky! Je vidět, že si Mido užíváš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se